Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
alehiam spune:
Buna si de la noi!
Am fost ieri la doctor, suntem bine, insa in avans cu 1 saptamana jumatate, adica avem in jur de 2,600 kg. Ultima data era mai mare doar cu patru zile... Adica a reusit performanta ca intr-o luna sa puna 1 kg si 100 g.
Sim am uitat sa intreb de bagaj... ca tocmai cand sa intru a trebuit sa plece ca "sa nasca" si am mai asteptat o ora... asa ca am uitat cand s-a intors de intrebare. Apropo felicitari de bebe mare si de analiza buna. Si asa zici, e cam nasol cu comoda de la barza? Sper ca tati sa se descurce cu asamblatul. Noi avem si patut si comoda de la ei.
Nu prea am chef de nimic... ma duc sa stau in sufragerie, langa AC.
Pupici
Mad cu Robert
alehiam spune:
Ce ziceti de bebe? ieri a stat la pozat
Asta e bebe www.flickr.com/photos/9465085@N07/884573075/" target="_blank">Robert .
Mad cu Robert
Annisia spune:
Alehiam, ce grasomeg mancacios ai!!!!! Sa fie sanatos si sa-l aduci pe lume usor, iti doresc!!!! Foarte dragut bucalatul tau dulce!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
Happiness_4_us spune:
Bun gasit, burtici!
Si pe mine de cateva nopti, ma doare mijlocul de mor. In sensul ca sunt dureri ca la ciclu, si cateodata nauca in somn chiar la asta ma gandesc ca imi vin "musafirii".
OAre sa fie durerile specifice departarii oaselor bazinului?
Ripley, bine ai revenit! Mi-a placut la nebunie camera fetelor! Arata super! Bravo, buna investitie!
Roxana, eu de cand am ramas insarcinata, in fiecare duminica, avem un fel de traditie: deschidem pagina DC la Odiseea sarcinii si cautam melcul, eu asa-i spun, sa vedem ce o sa mai faca bebe Razvanel de luni, ptr ca la noi se schimba saptamana de luni. Si asa vedem ce se intampla in fiecare saptamana si trebuie sa recunosc ca in majoritatea m-am regasit.
Annisia, esti cu trila, maica!Stai cuminte si nu te mai gandi la nascare ca oricum nu mai putem da inapoi. Asa ca vb aia: da-i inainte cu tupeu! ca sa mai prinzi curaj putin.
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
Annisia multumesc. Asa sa fie... ca altfel incep si eu ca tine... si nu ma mai joc
Mad cu Robert
Happiness_4_us spune:
Alehiam, ce falcutze mai grasunele are Robert. Sa-ti traiasca!
Amar, si pe mine ma doare burtica, mai exact exact sub ea. La mine sigur e si de la statul pe scaun toata ziua si de la blugii pe care-i am, chiar daca sunt speciali ptr gravida si chiar daca ma dezleg si leg de fiecare data cand ma asez si ridic. Mi s-a luat, dar n-am ce face. Treaba e ca ma doare cum ma ridic, fie de pe canapea, din masina, de pe scaun, din cauza ca se incordeaza muschii banuiesc. In rest nu am altceva. Dimineata m-am trezit cu burtica pietroi, sigur am avut azi noapte contractii ca si mijlocul m-a durut tare, acum vad ca s-a mai "inmuiat" ca sa zic asa. Lasa ca scapam noi si de asta.
Annisia, tu cum te descurci cu burdihanul? Ai simptome din astea, fato?
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Nu-mi vine sa cred a inceput o ploaie cu tunete si traznete...ne racorim astazi...macar atat.Cred ca se va schimba vremea si pe la voi.
Ali26si Enrico 7ani
poze
Annisia spune:
Nu ma doare nene nimic. Mi se mai umfla picioarele, dar le odihnesc pe o perna foarte inalta si sunt iar fotomodel. Caldura e mai urata, pentru ca transpir foarte mult. Beau lichide la greu si curg apele pe mine... In rest nu am nimic. Bebe e miscacios si mancacios, pentru ca sughite des... Il asteptam cu drag, dar ar fi foarte frumos daca ar putea sa il nasca tati....
Bebe Yannis in evolutie
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nu ma doare nene nimic. Mi se mai umfla picioarele, dar le odihnesc pe o perna foarte inalta si sunt iar fotomodel. Caldura e mai urata, pentru ca transpir foarte mult. Beau lichide la greu si curg apele pe mine... In rest nu am nimic. Bebe e miscacios si mancacios, pentru ca sughite des... Il asteptam cu drag, dar ar fi foarte frumos daca ar putea sa il nasca tati....
Bebe Yannis in evolutie
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
crishtina spune:
Roxali imi pare rau ca a iesit prost analiza. Cu ce te pot ajuta eu? Ai facut aia de 50 gr?ce valoare ti'a iesit?
32+