Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off, sunt acasa dar in pragul nebuniei absolute. Nu mai suport sa stau asa, ma omoara plictiseala. Netul nu merge, ma chinui cu zapp, deci canci wireless. La TV nu ma pot uita ca merg toate pe Minimax si Cartoon si nu ma lasa sa schimb. Nu mai am rabdare, imi vine sa imi iau campii. Alex e f irascibila si ea, saraca s-a plictisit si mi-e mila de ea, pe de alta parte nu pot iesi cu ea afara si nici nu am energie si rabdare sa ne jucam in casa. Cred ca nici ea nu mai poate. Imi vine efectiv sa urlu, ma duc la smotru la etaj, poate imi mai trece plictiseala asta. Parca sunt coclita. In plus nici nu pot manca, numai beau lichide, si am inceput sa am iar arsuri.

Luy, sunt cuminte, a venit nea soferul saracul sa aduca apa plata, ieri nu a putut lua decat un bacs, dar eu beau 2 sticle pe zi. Am vrut sa plec cu el la Carrefour dar am renuntat. Nu ma supar ca razi, si eu m-am amuzat cand m-am trezit, insa visul era foarte solicitant. Si exact asa cum zici, ocupatia noastra era sa rotim paturile alea prin camera. Acum in stare de constienta am realizat ca problema ar fi fost si cu lucrurile , adica unde pun atatea, noroc ca in vis nu am ajuns asa departe.

Cristina, eu am avut probleme cu Candida numai la inceput, si am scapat cu ginozol.

Andreea, abia astept poze cu mobila voastra. Ce model ziceai ca ai luat? Parca spuneai ca nu e pe site.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana, o poti vedea pe site la www.pinolino.de la Kinderzimmer Masiv, e mobila Linda. Linkul e format din 2 bucati, deci nu pot sa-l dau sa arate cum trebuie. Uite, e asta, dar trebuie pus tot in bara de cautare, chiar daca e format din 2 linkuri.
http://www.pinolino.de/katalog/assets/s2dmain.html?http://www.pinolino.de/katalog/530257972600847d7/index.html

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata si de la mine burtici! Vad ca mi-am revenit cu somnul, numai pentru ca zugravii vin pe la 17 azi. Program de calduri.... Si ce m-am bucurat... Yuhuuuuuu!!!! Am dormit ca un purcel, de sunau astia toti dupa mine crezand ca vorba aceea...
Sunt putin data peste cap. Aseara am vorbit cu Kay. Saraca de ea, prin ce trebuie sa treaca... Si micuta ei, nu mai zic.... Indiferent din ce motive, sper din tot sufletul ca la noi nu vor fi probleme de niciun fel. Si voi stiti la fel, bine?!?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, eu am intrat in saptamana 33... Ce ma enervati!!!!! Ce ma fac eu acum? Doamne si cat de breaza si viteaza ma dadeam la inceput... Halal vitejie.... Eu v-am spus sa nu ma credeti, dar voi nu m-ati ascultat... Sau nu v-am spus???? Vaiiiii.... Unde sa fug eu acum? Vreau la mama inapoi in gaurica, sa fiu mica, mica, mica......

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor si la mare e foarte cald.Nu e cod rosu ci doar portocaliu. Noroc cu aerul conditionat si cu faptul ca sunt in concediu. Pana la 6-7 seara cand vine sotul meu nu ies nicaieri. Sechestrata in casa. Azi am iesit la 9 la piata dar in 10 min m-am intors era foarte cald: 30 de grade la ora aia.
Acum am gatit chiftelute de dovlecei si ma odihnesc pe DC.
Bebe Luca misca tare de la 7 dimineata.
Fetelor revin cu o intrebare: Voi ati facut vaccinul ala de la 7 luni (la medicul de familie - cred ca e vorba de antitetanos). Eu am uitat sa-l intreb pe Tutunaru si acum e plecat.Mi-e teama ca daca-l fac sa nu afecteze in vreun fel bb-le.
Sim ti-e ti-a zis Tutu ceva de vaccin?
Va pup si o zi suportabila.

Mada +32 Luca Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mada28, nu te impacienta cu vaccinul. Intr-adevar, e vorba de vaccinul antitetanos care se face la recomandarea medicului de familie la 32 sapt. E o procedura invechita de pe vremea cand se nastea in paie si si se taia cordonul ombilical cu coasa. Acum nu se pune problema, conditiile sunt cu totul altele si riscul sa te intepi intr-un cui ruginit sau sa patesti altceva care sa necesite acest vaccin e f mic. Asadar ai dreptul sa refuzi acest vaccin, cred ca trebuie sa semnezi undeva pt decizia ta si atata tot. Mie de ex, dr ginecolog mi-a spus ca nu e cazul sa fac acest vaccin si merg pe mana lui.

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vine un tip de la Barza sa imi monteze comoda aia, trebuie sa ajunga. Contra cost, dar bine ca vine ca innebuneam pe langa lemnele alea. Si saraca mama nu mai zicea nimic asa tare ma enervasem.
Mada, nu mi-a zis nimic de vaccin, motiv pentru care nu l-am facut si nici nu am de gand sa il fac.
Nu mai pot de cald, ma topesc. Ma dor gambele, cred ca vin carceii, ii simt.
Roxana, te inteleg perfect la faza cu nervii, eu una nu stiu cum de sunt asa nervoasa pt ca de obicei nu ma scoti din pepeni prea usor.

Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

si mie mi-a spus la fel dr ginecolog: ca nu e cazul sa fac vaccinul

Tomitza 33+ Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fetele nu ati vazut o baba batrana cu braul de lana?.... eiii...eu is aia..simt ca nu mai pot .. oasele mele, genunchii nu mai zic, dar incheitura soldului e groaznica...de azi dimineata ma invart ca o curca si nu am facut nik...astept sa se faca ora de mers la control...Pe sot l-am iertat mititelul, parca-l vad ca vine palid tot ca nici nu am putut raspunde la tel. cand a sunat..pana am ajuns eu a inchis...ce sa mai discutam... e asa frumoooosss , si de acum incolo si mai frumos...
Vad ca voi sunteti fit for fun ..cumparati mobile...bravo..ce bine e cand te simti bine..
De aiurita ce sunt nu mai stiu cine a spus..de candida cu mancarimi.. eu am avut la inceput in trim 1..da ma manca frate de imi venea sa ma urc pe pereti..dar era combinata cu o infectie urinara..cu o saptamana de ampicilina ..am fost ca noua si de atunci nimic...dar nu stiu daca mai merge acum...
Deci...daca nu nasc tot e bine...cica nu asa se manifesta...da burta ma doare toata fiecare muschiulet...o placere....
va las si va doresc vremea de aici...ploaie si racoare...nici asa nu-i bine

carmen 32s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Aoleu, Sim pai inseamna ca voi avea si eu probleme cu montatul patutului
de fapt eu...sotzul...
ei, daca nu se descurca, o sa chemam si noi pe cineva de la magazin

Tomitza 33+ Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005