Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Spunea Gabriela azi ca s-au inscris deja barbatzi si parca i-au cunoscut femeile , asa sa tin minte.

Da` Ginutza ce are ?? ca n-am prins faza ... ziceau argintatele de problema ei .. care problema ?? Pana una alta , bine ca a plecat din casa , era de asteptat ca o sa plece curand acasa.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

De natura psihica..N-am vazut tot dar am inteles ca a fost internata si ca ,acum, dupa eliminare,ar trebui sa faca sau sa continue un tratament.Pacat, ca este f. tanara.

Mergi la inceput

Vai cat am putut sa rad aseara . Am vazut emisiunea de la 19:30 si au dat imagini cu fetele interogandu-i pe barbati ...ati vazut?

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu, mai dau ceva in reluare?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am vazut ceva cu barbati azi, la ora 13.Era unul 'old'care se pare ca a mintit.Deh,incearca si el!Parca erau chemati la judecata:la o masa erau ELE si el pe un scaun,in fata lor.Puteau si astia sa faca un ambient mai agreabil.

Mergi la inceput

Unul penibil a venit la interviu in bermude,tzoapa,ranjind ca o place pe Carmen ca-i olteanca de a lui.Ca sa vezi!ea s-a uitat la el ca la un rahat,pe buna dreptate,si i-a zis '...vom tine legatura cu dvs.,bla bla..';ala de 61 ani a zis ca-i place sa primeasca daruri scumpe!!!!.Cred ca de asta mai fusese insurat de 4 ori.Pe langa penibilii astia ele par niste nimfe,zau asa!

Mergi la inceput

Da. numai tampiti au venit la interviu si cum aratau ... ele 10 cu pixuri , foi , notau acolo si el dingur pe scaun cu mainile intre picioare raspunzand "da","nu" .. pffffff

belutza

Mergi la inceput

De ce te miri?La cum se c... auritele,zici ca-s copii de gradinita.Mai lipseste sa le auzim"Te spun lu' mama!"Azi nici macar nu m-am uitat;mi s-a parut mai util sa-mi vad prietena.

Mergi la inceput

Azi m-am uitat din lipsa de altceva. Lucia a fost tare bosumflata spunand ca ea ar pleca si maine din casa ... Ce fatza avea

belutza

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by belutza

Azi m-am uitat din lipsa de altceva. Lucia a fost tare bosumflata spunand ca ea ar pleca si maine din casa ... Ce fatza avea

belutza

Cred ca tipa asta ar fi bine sa plece urgent.Sa vezi ca sa-r putea ca astia de la Canal D s-o mai lase in casa ca sa pigmenteze emis.Dar mesajele de afara sunt tare negative asa ca s-ar putea s-o trimita sa mai faca de mancare la ea acasa.

Mergi la inceput