Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 13
iuliana_2007 spune:
Chiar,astazi nu a fost la apel deloc.Ce s-o fi intamplat cu ea?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
pupaza spune:
Buna ziua.M-am inscris special astazi ca sa va scriu despre una dintre doamnele din emisiunea "Un nou inceput". Nu urmaresc de obicei emisiunile de la Kanal D dar azi am dat din intamplare peste o mai veche clienta si sunt mult prea suparata ca sa nu scriu acest mesaj. Deci , eu sunt din Craiova si vazand-o pe doamna Carmen am recunoscut-o pentru ca a foct clienta mea... eu distribui cosmetice Oriflame. Am spus ca a fost pentru ca si-a schimbat serviciul fara sa imi achite suma restanta. Nu era o suma foarte mare, dar pentru ca avea numerele mele de telefon putea sa ma contacteze si sa isi achite datoria.
Eu am reusit pana la urma sa o gasesc la o agentie de turism pe care o avea dansa in Craiova. Raspunsul a fost ..nu am acum vino maine. Ce credeti maine nu mai era nimeni la agentie.
La telefon nu mai raspundea. Am mai intalnit-o odata si tot asa...nu am acum ...suna-ma.
Credeti ca raspundea cineva. Pana la urma am renuntat. Dar acum nu m-am putut abtine sa nu va povestesc cate ceva despre caracterul dnei Carmen.
wonderful spune:
Multi spun ca e mai impetuoasa pt. ca-i olteanca!Refuz categoric sa cred ca oltenii sunt ca ea:impertinenti,nesimtiti,mitocani si de un tupeu care-mi face sila.
Tzuni spune:
daniela_b, multam de lamuriri
Adevarul e ca bietele doamne, plictisindu-se, isi dau nervii pe fata, la tv. Eu as fi incercat altceva: le-as fi dat sarcini - gatit, brodat, spalat, traforaj sau ce-ar mai fi - tocmai ca sa-si demonstreze calitatile de potentiale neveste. Asa...normal ca se cearta si de la scamele din tavan!
Inchideti-ma pe mine cu inca 10 femei si praf le fac! Poate d-aia is nemaritata
Da' pretendentii is cam "vai mama lor"... imi pare rau sa spun asta...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
A, si inca ceva: prezentatoarea ne cam crede retardati pe noi, astia care o ascultam (io mai putin cu privitul - ca spal vase, fac curat...). Sta de vorba cu o individa, dupa care ne spune noua "prostilor" ca : "am stat de vorba cu X si mi-a spus ca..." ...de parca noi eram plecati la wc cand vorbea ea cu d-na X...
Si sa ma ierte D-zeu, da chiar n-au imaginatie la formulat intrebari pt d-ne? De 10 mii de ori am auzit chestia cu cat de important e sexu, daca nu este comunicare da e sex...bla bla. macar putea reformula.
Asa si la nora pt mama, pana a prezentat Gabriela Cristea de 15 ori sacii cu bani si regulamentul am ars mancarea.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
daniela_b, multam de lamuriri
Adevarul e ca bietele doamne, plictisindu-se, isi dau nervii pe fata, la tv. Eu as fi incercat altceva: le-as fi dat sarcini - gatit, brodat, spalat, traforaj sau ce-ar mai fi - tocmai ca sa-si demonstreze calitatile de potentiale neveste. Asa...normal ca se cearta si de la scamele din tavan!
Inchideti-ma pe mine cu inca 10 femei si praf le fac! Poate d-aia is nemaritata
Da' pretendentii is cam "vai mama lor"... imi pare rau sa spun asta...
Ai dreptate.Si eu cred ca muscam dupa o saptamana.Dar dupa Nora,se stia ca-i un razboi al nervilor si nu numai.
bianca30 spune:
Iar bateti campii!
Gabriela e o prezentatoare superba, e o profesionista!
Daca nu va convine, de ce va mai uitati?!!!
Chiar e buna Gaby!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by bianca30
Iar bateti campii!
Gabriela e o prezentatoare superba, e o profesionista!
Daca nu va convine, de ce va mai uitati?!!!
Chiar e buna Gaby!
wonderful spune:
Pe mine au inceput sa ma agaseze tel. date de unele tzoape care au impresia ca,daca se uita la emis.,pot sa spuna orice ,fara nici o retinere.Prea multa mitocanie si rautate si,culmea sau nu,venita din partea femeilor.