Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 11
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Nu prea imi place emisiunea asta deloc.Eu zic ca ar fi trebuit sa o gandeasca altfel.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Mai bine sa se gandeasca s-o elimine de tot.Ar fi fost mai fain daca chemau barbati in loc de femei.
A_Iulia spune:
Am citit cu avant toate cele 7 pagini. La ce emisiune va uitati fetelor?
Am inteles ce canal, da' in ce zile, ore, samd? Sau e toata ziua?
Adina + Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Am citit cu avant toate cele 7 pagini. La ce emisiune va uitati fetelor?
Am inteles ce canal, da' in ce zile, ore, samd? Sau e toata ziua?
Adina + Olivia 04.03.2004
Fereasca Sfantul sa fie nonstop.E each zi la 13,15 si sambata pe la 21,parca.daca nu te-ai uitat,nu-i mare paguba.
belutza spune:
Te asteptam Adinutza... ca .. dincolo de atatea subiecte cu inselat s.a.m.d ne-am cam saturat ..
belutza
carmenpit77 spune:
Fetelor am dat si eu de voi. Si ma mai uit la emisiune din cand in cand.
Tate mai sunt doamnele de aur. Maiculita cata rautate
belutza spune:
DAaaaaa. Cred ca as inebuni daca as sta intr-o casa cu atatea babaciuni , si rele pe deasupra.
belutza
wonderful spune:
Adevarul e ca eu n-as suporta sa stau intr-o casa numai cu(daca scriu iar mi-l cenzureaza) DOAMNE ,sa fiu ultradraguta cu toate ca sa nu ma elimine si sa ma aleg ca sot cu-n specimen sau cu un kk.As pleca dupa 3 zile chiar daca ar trebui sa sar gardul ala inalt.
iuliana_2007 spune:
Cat tambalau a facut Carmen aia pt o felie de pepene,nu-mi vine sa cred,niste apucate toate.
Cica au frigiderul plin dar se cearta pe pepene,ii era tare greu sa ceara daca i se umfla tzatza la astia de le tine in casa.
O mare adunatura de tate,nici nu ma mir ca nu prea vad barbati care sa se ingesuie pt presupusele doamne.Olga parca a iesit de fiecare data prima nu?
A sunat un astazi si s-a luat de Olga ca s-a dezbracat in costum de baie si s-a bagat in piscina si ca este femeie la 60 de ani si nu se cade sa faca asa ceva mai ales ca are si o gramada de grasime pe ea ,cat de penibil.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze