Conflict de interese:))
Raspunsuri - Pagina 21
A_Iulia spune:
Si ce, buli, e interzis sa-ti dai cu parerea despre nimic?
O fi gasit-o mangafaua, ca altfel nu-mi explic
Adina + Olivia 04.03.2004
Rosey spune:
Ah, cata lasitate!
Sau poate ex-ul i-a descoperit contul si parola, si le sterge el??
Oricum, curata telenovela! Pacat, ca aveam o parere mai buna...
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Rosey
Sau poate ex-ul i-a descoperit contul si parola, si le sterge el??
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
Adina + Olivia 04.03.2004
iuliana_2007 spune:
Va tineti de glume cand nu este "gazda acasa".
Eu sunt o fire care suport destule dar nu multe si daca am apucat sa intorc spatele nu mai e cale de intors.Merg dupa o idee(dezgustator):unde scuip nu mai ling.Nu imi place sa fiu luata de fraiera.
Am trecut printr-o relatie odioasa inainte sa il cunosc pe sotul meu care m-a macinat foarte mult,mergeam bezmetica pe strada si imi puneam mi de intrebarNu are rost sa va dau detalii ce s-a intamplat.
Am suportat destul de mult si ma rugam de el in fiecare zi sa se gandeasca mult cat se mai joaca cu mine pt ca daca apuc sa plec s-a terminat.Imi raspundea:nu ma vei parasii pt ca ma iubesti si pana una alta nu sunt perfect.
Am luat decizia finala,m-am dus acasa am plans o jumatate de zi si dupa aceea am decis sa schimb ceva la mine.Am schimbat multe,am devenit mai rece,timp de aproape un an de zile nu m-am apropiat de nici un mascul si am iesit cu multi la un restaurant,un club si cam atat.Aveam de cand sa nu mai iubesc si sa nu ma casatoresc niciodata.Dar pana la urma nu s-a intamplat asta pt ca l-am cunoscut pe sotul meu care mi-a demonstrat ca sunt si barbati buni pe lumea asta.
Trebuie sa inveti sa spui nu si asa sa ramana pt ca barbatul daca te vede slaba te injoseste,isi bate joc de sufletul tau si nu meriti.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
babyblue spune:
lol
neatza oameni buni.
va framantati la o cafea?
nu, nu..exul isi vede de ale lui, nu stie de cont si de alte alea.
eu n-am ajuns nici la ploiesti, nici la bucuresti, stau in banca mea.
mesajele mi le sterg, pentru ca dupa ce le citesc a doua oara, am impresia ca sunt f absurda, bezmetica si ca ma fac de ras. si nu suport sa le mai vad si sa ma vad cat de proasta eram.
cat despre ex, apele s-au linistit, ma simt f bine, de el nu mai stiu nimic. in ceea ce ma priveste va fi totul din ce in ce mai bine.
cat despre a nu placea un om politicos, te inseli amarnic buli, toti iubitii mei pana dupa divort, inclusiv sotul, erau niste oameni de calitate, linistiti si politicosi.
nebunia asta mi-a venit dupa divort, pt ca am vrut sa traiesc ceva la limita, ca sa inlocuiesc o suferinta cu alte senzatii tari. sau asa cred. dar dovada e ca n-am stat cu nici unul.
cu ciudatul de anul trecut ma vedeam un wk la 2 sapt, apoi deloc, iar cu asta, n-am stat impreuna nici macar 8 zile la rand. ne vedeam tot asa din an in paste, cat sa mai avem o partida de sex, o excursie de 4 zile pe undeva si o cearta.
un pic defecta am devenit, dar nu asa defecta cat sa ma si mut/marit/stau cu unul ca ei. avand in vedere ca m-am maritat la 21 de ani, fara sa traiesc viata, iata ca am incercat si eu marea cu degetu' acu "la batranete".:)))))
astea fiind zise.. wow..ce bine ma simt dupa speachul asta...ma duc sa-mi fac cafeaua.
va pupi pe toti.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))