raceala in timpul conceperii

raceala in timpul conceperii | Autor: vikky

Link direct la acest mesaj

buna fetelor! sunt foarte ingrijorata ca in zilele fertile,dupa calculele mele chiar in ziua ovulatiei am racit.m-a usturat in gat si mi-a curs nasul rau. acum mai am cateva zile pana sa aflu daca sunt sau nu.stiti ceva,il poate afecta raceala pe bebita?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bebita poate fi afectat doar daca ai luat medicamente ,pentru raceala,care nu se recomanda in timpul sarcinii.Altfel,raceala ca atare,nu il afecteaza,stai linistita.Bafta multa,sa fii

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Multumesc Nusy pentru raspuns,m-ai incurajat putin.Ne dorim foarte mult inca un bebe,mai am unul de un an si trei luni.Am facut tot ce trebuie pentru a doua sarcina: analize,luat acid folic etc,si acum m-am pricopsit cu raceala asta care nu mai trece.Nu am luat decat 2 paracetamoale si multa lamaie cu miere.de abia astept sa fac testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Si febra, nu numai medicamentele, poate fi o problema. Dar inteleg ca e doar o raceala destul de usoara.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput