Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pufu, iti dau mare dreptate in ceea ce spui...e mai important sa te bucuri de clipele prezente, mai ales ca sunt unice..ca de facut o sa tot facem, chiar daca avem 3zeci si de ani! Timpul trece prea repede ca sa ne preocupam mai mult de lucruri materiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Creem .....mersi de incurajari!Dar totusi ,concluzia este sa nu mergeti la aceasta dr-itza Chitescu....!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Pussi, Stefania, voi cum dati nota subiectului nostru? Trebuie sa aii vechime, sau e ceva ce eu nu am descoperit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

Creem .....mersi de incurajari!Dar totusi ,concluzia este sa nu mergeti la aceasta dr-itza Chitescu....!

22+ ANDREI

Eu nu o sa merg, ca nu ma mai deplasez asa departe DAr sa stii ca si eu am fost la o dr. renumita la noi in Cta la 20 de sapt care m-a dezamgit, pentru ca unlele lucruri nu mi le-a spus cu toate ca i-am cerut special (IR), iar de altele ar fi uitat daca nu intrebat - col, placenta. In rest ii tot dadea ca e BB mic, cu toate ca este foarte bine in grafic, era doar cu 3 zile mai mic. Si nici nu mi-a aratat in 3D decat 5 secunde.
Concluzia: nu mai merg la ea, am fost la alt dr la 23 sapt. Ca doar sunt o gramada, iar bani dai oricum.
O prietena de-a mea a fost ieri la echo morfofetala de trim II care a costat-o 250 RON fara NICI O IMAGINE 3D, si i-a mai cerut 50 RON pentru CD pe care i-a pus 3 filmulete cu echografia in 2D. Mi s-a parut cam nesimtire - cum sa ceri 50 RON pentru un CD care costa 1 RON???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

creem asta cam asa tb sa fie...teoretic...da de pus in practica...e mai greu...
mie mie greu sa si mananc...azi toata ziua am mancat...un iaurt, 2 banane,o cana de lapte Nesquick,si 2 felii de pepene...toate reci...eu una nu o prea consider mancare asta..dar deocamdata nupot altceva...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare de la racoare!!!!
Aici la munte e super bine,e racoare si e aer respirabil.Bate vantul si nu se simte caldura.Oricum sunt cu 10 grade mai putin ca si in Cluj.Eu ma simt super bine,mananc si dorm toata ziua.Si ma relaxez...Acum stau cocotata in varful patului,in pijama si va scriu.Ma simt foarte bine,mi-a lipsit acest concediu si profit la maxim.Drept sa va spun nici nu stiu ce data e astazi,si nici nu vreau sa stiu.N-as vrea sa se mai termine saptamana asta.

Pufue ingrozitor ceea ce i s-a intamplat prietenei tale...Nu avem ce face,asta e viata.doar Dumnezeu stie ce planuri are pentru fiecare,si nu putem face nimic,doar sa ne rugam sa ne fereasca de nenorociri.In situatia noastra ar fii mai bine sa nu ne lasam afectate de astfel de intamplari ca sa nu-i facem rau la bebe.
Doamne ajuta sa fie la toate bine si sa fim fericite!!!

O sa va mai scriu,desi merge cam greu internetul aici.
Va pupacesc pe toate si va trimit multa racoare!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel25+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Ramo, multumim pentru urari! Distractie placuta la racoarea de munte...cred ca ii place si lui BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFU..ma rugam sa fi inteles eu gresit....m-a bufnit plansul instantaneu ...e groaznic..toate cuvintele sunt de prisos..si cand te gandesti ca eu eram deprimata ca mi-au aparut vergeturi...un fleac...numai Dumnezeu stie de ce a vrut asa..dar bebe e bine??...ma gandesc ca toata suferinta ei s-a transmis si la el..Doamne nici nu vreau sa ma gandesc....sa-i dea Dumnezeu sanatate si sarcina fara probleme...cred ca toata iubirea pt sotul ei o sa se rasfranga asupra puiutului..sa ii dea Dumnezeu un bebe sanatos ..daca a trecut prin asa ceva teafar si nevatamat cum se zice cred ca Dumnezeu are planuri mari cu el....cat despre ce spuneai tu..sa sti ca si noi desi suntem tineri eu 24 si sotul 27 tot ne zbatem, tragem ca scalvii pe plantatii cum se zice ca nu am vrut nimic de la parinti si numai noi stim cum ne-am chinuit sa ajungem aici...cateodata uitam ca de fapt ar trebui sa zambim mai mult, sa spunem celor dragi "te iubesc" mai des, sa ne certam mai rar, etc...ma rog la Dumnezeu sa fim toti sanatosi si sa avem parte de bebei sanatosi si sa ne bucuram de ei impreuna cu familiile noastre...cred ca cel mai important in viata este sa ne rugam pt sanatate ..restul le rezolvam noi!!!
...eu acum am aterizat de la dr...col lung inchis, beblina grasa si miscatoare..tensiunea este beton pt vremea de afara...in rest nimic noui..kg luate bine ...sarcina in saptamana mare, bla bla bla..suntem sanatosi..DE RESTUL MA "DOARE LA BASCHETI"

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

creem vezi ca deasupra paginii care citesti scrie :Evaluare subiect dai clic pe nr. de pct cat crezi tu ca valoreaza dupa tine acest subiect....nu tb sa ai vechime

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Asa e fetelor. Ne plangem tot timpul pentru niste fleacuri si uitam sa ne bucuram pentru ceea ce avem. Sa ne rugam la Dzeu pentru familiile noastre si sa fim sanatosi, ca asta este cel mai important.
Fetelor, azi am facut si noi 21 de saptamani. Deja ne miscam mai mult si mami e tare, tare fericita. De fiecare data cand misca ma face fericita. Ma gandesc ce ganduri imi faceam acum 2 saptamani (sau chiar o saptamana). cateodata nici macar nu stiam daca e bebe ceea ce simteam. Ce inseamna sa fii la prima nastere! Nu ai pic de experienta.

Roxxy 21 + Rares Matei, cel mai iubit pitic din lumea asta

Mergi la inceput