Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..a gata am gasit PH! peste 6,5 este urina alcalina....si asta ce inseamna?..mai caut

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu mor de cald!!!!!!!!
Si cand ma gandesc ca intr-o ora trebuie sa ies afara mor.......

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vin si eu cu o intrebare: voi spalati hainutele pt bebe chiar daca sunt noi cumparate din magazin???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, BB. Din cate am inteles de la alte mamici, trebuie spalate toate hanutele noi pe care le cumparam pt bebe. Eu de abia astept. O sa le spal de mana ca sa ma bucur mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu tocmai am fost si am mai achizitionat cateva body . sunt asa de mandra de ele....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

BB yasmi eu le-as clati un pic cu un desifectant..nustii niciodata...eu asfolosi Napisan..in Ro nustiu ce este...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

neaparat BB!
eu o sa le spal si o sa le calc in preajma evenimentului; prin calcat le sterilizezi, lucru important in primele 3-6 luni (macar pana inca nu baga totul in gurita, ca dupa aceea...).

Am trimis si eu un email pe adresa comuna de email, din pacate nu am adobe exchange sa "lipesc" paginile pdf, asa ca le-am trimis una cate una- ca fisiere separate. La sfarsit gasiti si o poza (tot pdf, din pacate ap. pe care le-am facut nu permite altceva...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna mamici!

Mai am trei capitole de citit din urma...in seara asta sper sa ajung si eu la zi.
Pussi, felicitari....mamica de 2 fetite...sa iti traiasca si sa te bucuri de ele!
Adina, La Multi Ani ! pentru fetita ta...sa aiba o viata frumoasa plina de reusite si impliniri! si noi implinim astazi tot 4 anisori.. nu imi vine sa cred ce mare a crescut!
Eu ma simt bine..astept cu nerabdare sa merg vineri la echo pentru trimestrul II..am programare la dr. Pop.
Dimineata am fost si m-am tuns scurt ca nu mai puteam de cald!
BB- da ..eu le spal.
Va pup si va doresc o zi racoroasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa, eu am folosit si balsam Lenor Sensitive (cu poza unui copil pe ea)- este bine sa fie ceva special, care sa nu contina parfum,etc...Exista si un detergent special-nu imi mai amintesc acum cum se numeste- care se gaseste la noi; eu am folosit Ariel, dar am clatit intens de doua ori (le-am spalat la masina, ca manual "ma scartie la creier - dee, am si eu un fix- la fel ca si pilitul unghiilor )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE
DANY...super poza..pupici...si stai linistita atata timp cat l-ai vazut pe bebe ca este ok, dr a confirmat..IR alea de rahat ca sa nu zic altfel nici nu conteaza....nu-ti mai face griji..bucura-te ca bebe este ok..si mie mi se pare ok ecografia..
...fetelor mi-am ridicat sumarul de urina si urocultura acum...cica.."nesemnificativ pt infectie urinara"..ar trebui sa ma bucur nu..dar mi-a iesit PH cu rosu..e peste limita ce reprezinta PH la urina??

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mersi Roxana...of dar tot am inima trista....oare a dat atentie mai ales ca a durat doar 25 min....-30...maxim....ba chiar m-a mai chemat o data la sfarsit, inainte sa imi dea fisa, ca uitase sa ii verifica inimaincredibil....

22+ ANDREI

Mergi la inceput