Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Eu nu am iesit nicaieri azi. Sincer, nu prea am curaj. Si nici maine nu cred ca ies (au anuntat astia cod rosu pt capitala). Azi am vazut un film, am citit putin, am facut si putina treaba prin casa (dar nu prea multa ). Sotul meu pleaca maine in delegatie la Sibiu pt 3 zile. A vrut sa ma ia si pe mine, insa, desi sunt o mare amatoare de calatorii, am refuzat sa merg. Mi-e teama cu soarele asta. In plus, el va lucra f mult in timpul zilei si eu nu cred ca as rezista toata ziua in camera de hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor eu ar tb sa ies neaparat intr-una din zilele astea sa-mi fac analizele, cand ma duc e bine dar pana astept..pana una alta iese soarele ...si eu ce fac...?inebunesc caci nu suport sub nici o forma si am vazut eu ieri cat rau ia facut si lui bb....

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

STEFI..mergi linistita si fa analizele..poti merge dimineata ...cat despre bebe stai linistita atata timp cat nu expui burtica direct la soare nu-i face nici un rau caldura..tie poate da dar la bebe lichidul amniotic pastreaza temperatura constanta..eu ma bucur ca este in burtica si suport eu caldura

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

roxana

www.eyeenvision.com/litterbox/markedterritory.html" target="_blank">va plac pisicile..vreti sa vedeti cateva?

Mergi la inceput

fetelor eram pe pag.2 chiar asa de tare v-au speriat pisicile...sau voi sunteti la plimbare... foarte bine eu deacuma ies...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Iaca si eu pe aici.
Azi am fost la eco... din nou.... Dar e prima data cand sunt 3 saptamani de cand n-am facut eco si parca-s prea multe.
Am simtit si eu aseara, pt prima data, niste "suturi" clare... Ce m-am mai bucurat!!! La o palma mai jos de buric. Si tineam si palma pe burtica si se simtea si asa... Sunt asa de bucuroasa... Exact cand incepusem sa imi fac ganduri
Sa revin... am fost la eco si toate masuratorile sunt ok, si...o sa avem fetita!!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna fetele! Eu azi doar am lenevit ca am adus mancare de la mama ( noroc cu mamele astea) dar manie trebuie sa cam stau in bucatarie.... Vreau sa-mi fac un compot de struguri ca Brianei doar compotul de struguri il accepta si pe cel de cirese si cum cirese nu mai sunt am sa fac de struguri...
Si eu as vrea sa iesim putin la plimbare dar sotul meu a venit rupt de la munca si parca nu indraznesc sa il rog sa iesim... a stat saracul si azi toata ziua in soare asa ca... A avut probleme la munca si se pare ca si maine are o zi grea ( tot pe afara)...
Stiti ce imi doresc eu acum? Sa stau intr-o piscina....sa ma relaxez putin...

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

acum citesc de la cap 46 ca am ramas in urma...dar am vazut marea veste a lui PUFU!! FELICITARI!! ma bucur asa de mult pentru voi!!

adalia 21+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burtici, tocmai ne-am intors si noi de la scoala de soferi. Vad ca vorbeati de dimineata despre eco de trimestrul III. Vineri doctorita de la Sanador mi-a zis, la intrebarea mea, ca urmatoarea ecografie se face in jurul saptaminilor 35-37 ca sa vada daca s-a pozitionat bine bebe. Iosup imi zisese de saptamina 32...acum fiecare cum stie...si eu sunt confuza...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput