MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mamii spune:
tivoli o cunosc relativ.... sta cumnatul meu acolo
deci mi.am facut o idee!Oricum iti recomand sa nasti in roma.Ti.ai ales un spital?
slimatei spune:
nu.... habar nu am unde o sa nasc...oi vedea eu...
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
putem pleca in vacanta linistiti...stam bine...
multi

la toate fetele si cate o 
sa avem o zi buna!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Serj spune:
'neata fetelor!
intram si noi sa dam un semn de viata ![]()
vad ca majoritatea plecati in vacanta... ce bine de voi!
abia astept sa plece vara, as putem sa ne pregatim si noi de vacanta, ca asta e ultimul an in care ne permitem sa mai plecam cand vrem noi (din toamna) apoi va incepe scoala si nu mai suntem liberi..
azi mi a rupt ochelarii, scumpa mea fetita
, si abia vad
.
mamii inca vreo luna si apoi se regleaza cu durerile de burtica si cu somnul.
voi nu plecati nicaieri?
Stefania voi plecati in ro?
ce spuneti de o intalnire pe chat, cand suntem mai toate libere?
Roxali tu esti din Arrezzo, cand mergeti la mare, unde va duceti?
pupici la toate si o zi buna
cristina + i miei tesorini
www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia
mamii spune:
all
paiiiiiiii nu prea ne mai doare burticutza si m.a si lasat sa dorm noaptea deci nu am de ce sa ma plang:D se trezeset o singura data p noapte in jur de 4
Serj ... tare mult as vrea sa plec da momentan nu avem cum.. si cand o sa plec vreau sa aterizez direct in tara!
Deci asta se va intampla prin septembrie cel mai devreme pentru ca tre sa ne iasa actele lui Alex... si cum in august e ferie.. Chiar am nevoie de o perioada mai relax... adica eu bebe si tati ![]()
Voi totul bine?! TOata luema sanatoasa voinica voioasa?

galuscuta spune:
Salut la toate,ma primiti si pe mine?Sunt(in sfarsit!!!)graviduta de 16 saptamani,stau la Milano (langa).Am doi galuscuti in burtik,nu le scriu nume pentru ca unul l-am gasit dar pentru al doilea sunt inca in tratative cu sotzu'...ca nu-i place ce-am ales pana acum.Nu m-am inscris aici pana azi pana nu mi s-a stablizat situatia ca am avut probleme de hipestimulare si hemoragii in saptamanile 6,8 si 12.De cand am ramas nu am mai reusit sa mai merg la servici,pana in 31-07 am stat acasa in concediu de boala iar de ieri am intrat in concediu de maternitate anticipat.Sunt 4 luni de cand zac in pat,abia fac cate ceva de spaima sa nu li se intample ceva.Sunt,oricum ,foarte fericita ca am reusit dupa 4 ani de incercari,tratamente etc.Anul asta nu putem nici macar merge acasa in ferie , dar merita sacrificiul pisellini asta ai mei,nu?
16+ 

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
mamii spune:
Bun venit printre noi galushcuta 

Ma bucur ca ai reusit sa ramai
e o perioada superba chiar daca ai dificultati ....DAR DA SE MERITA SA FACI TOATE EFORTURILE pentru piselini
iti aduc o bucurie enorma
!
Pup si restul fetelor
dana7mi spune:
am trecut sa va salut, de cateva minute sunt in vacanta!!!!!!!!!!!
bine ai venit galuscuta si felicitari pt. gemeni! Ai decis unde sa nasti? si eu sunt la Milano ![]()
poate o punem de-o intalnire a burticutelor si a mamicutelor de prin zona.
salutari la toata lumea si sa ne reintalnim cu bine dupa vacanta. Ciao a tutti!!!!!!!!
galuscuta spune:
Multumesc fetelor !
Eu am ales Clinica Mangiagalli (langa tribunal), e una dintre cele mai bune in Milano,acolo am fost internata si acolo merg la controale chiar daca am cca.1 ora de mers cu masina.
16+ 

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
slimatei spune:
bine ai venit galuscuta
in grupul nostru...
sigur ca te primim
....pił siamo, meglio e!
sarcina usoara, macar, de acum incolo...sanatate si numai bine!tie si la galuscuti!
o seara placuta tuturor!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto