Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ildi, e super fain sa ne mai distram si noi...asa...intre fete. Chiar ii merge bine Iuliei. Luni merg dupa babarutz. Imi e tare dor de el.

Deci...joi la 18. Sa faca cineva o rezervare! pls

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

aici sunt cateva poze de la nunta. N-am avut aparatul la noi decat dupa ce l-am dus pe Tudor acasa, asa ca mireasa era cam obosita deja. Mai sunt cateva poze si filme pe telefonul lui Cipri dar nu le-a descarcat inca. Le asteptam pe cele de la ei , ca au avut o echipa tare meseriasa, din Timisoara erau tipii, au fost 4 si au avut aparatura beton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Azi cand am venit de la lucru am scris un ditamai mesajul pe care mi l-a trimis Matia in neant cu zambetul pe buze.

Cu intarziere " La multi ani Alina. a"

Ufff, nu pot de el. poate mai revin.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uff, Gabi ce pofta mi-ai facut cu tortul si arteziana de ciocolata.

Ildi pozele sunt mortale. Unde ati fost in pozele alea cu piscine? banuiesc ca in Ungaria, dar unde?

Ma infiintez si eu miercuri cu copilu din dotare.

Cine ma caina ca nu ma descurc singura cu Matia ma caina pe buna dreptate. Unu la mana ca mi-e din ce in ce mai dor de copii si incep sa-mi tiuie urechile de atata liniste. Doi, abia acum imi dau seama cat de mult ma ajuta ei cu Matia. Fara ei numa sa-l duc in camera copiilor si plange. Vrea numai dupa mine, chiar si la WC si cum ziua nu doarme in casa deloc, va dati seama ce mai pot eu sa fac.

Am uitat sa spun de Elisa ca a crescut foarte mult. Ce fain ii atarna falcutele cand doarme.

Na acuma tre sa-l las pe sot.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ildy superfaine pozele si protagonistii.Ce reclama gratuita ai facut stranului...e cel di Orozshaza ,sau cum se scrie?!
Am preferat sa mergem ziua pt ca ne-am mai oprit si ne-am mai dezmortit picioarele,a avut ce sa vada pe geam si ce sa discutam si oricum nu a dormit cu mult mai mult noaptea decat ziua .Cand am mers a tras 2 somnuri:3-5 si 6-8 iar la intoarcere de la 13.45-16.30.
Saru'mana pt incurajarile cu sofatul.
Gabi chiar si mie mi-ai facut pofta cu fantana de cioco.O capsuna-n sau visina-n cioco as vrea si eu .Dar acum mi-aduc aminte ca am vazut aparat mic dintr-asta pt uz casnic.Nu mai stiu unde si era cam 30-40Ron?!Asteptam si restul de poze.Tortul din care a fost?era cu martipan? moartea mea
Flavia mai auzim si de tine cate ceva?
Alina eu credeam ca pastrezi rochita pt ziua Adelinei .Ai inceput sa faci planuri?
Ada numai asa am intrebat de hainute.Ma gandesc ca acum sunt si mai reduse decat atunci cand am fost eu.Cred ca mai dam si noi o tura ca sa-i iau lui Ovi costum.Pe aici sau sunt superscumpe sau din material de la Chic.

Deci cine face rezervarea la Aradu?

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, wow cate flori si ce fain erau aranjate, superb!
Tudor a fost cu voi?
Suni tu la Ardaul sa faci rezervare? Cred ca tu ai facut si anul trecut.

Ildi, l-am vazut pe David cu taxiul lui.

Carmen, i-am dat rochita Adelinei doar asa de probla ca atunci a primit-o si aveam aparatul la noi si am pozat-o.

Miha, nu miercuri ci joi ne intalnim.

Eu nu prea am chef de nimic ca s-au ivit ceva probleme(nu personale), dar ma stresez ca asa-s eu.
Sper sa se rezolve si va zic apoi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina,acum mi-am adus aminte,ce mai face soacra ta?
merg la nani,noapte buna tuturor!

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Alina,acum mi-am adus aminte,ce mai face soacra ta?
merg la nani,noapte buna tuturor!

POZE

ASA DA-ASA NU !

Carmen, s-a rezolvat problema care o avea atunci cu scaunul, in rest e la fel, se misca f greu, dar merge pana la baie cu cadrul, cred ca ar putea mai mult daca ar avea putina vointa.
Mersi de intrebare. Noapte buna!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata fetele! Am deschis calculatorul asta ca in birou n-am net si vreau ceva muzica noua ca m-am plictisit de ce aveam deja.

Miha, te cred ca ti-e urat fara copii si le simti lipsa ca te ajutau cu Matia. Eu vad diferenta de la Iulia la Vlad. Cu vlad e mai simplu ca-l distreaza Iulia tot timpul, dar Iulia era tot dupa mine, asa cum e Matia acum.

Carmen, si eu ma mai duc o data cat de curand...si la tesco si la lidl.

Alina m, imi pare rau ca sunt probleme. Ieri am dus-o pe Iulia la Linda ca n-am mai scapat de gura ei...ca vrea sa se joace cu Ema. Poate merge si azi sa se joace si cu Iunia si Lis, ca ieri nu i-am mai prins.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu fac rezervare... dar nu stiu pentru cate peroane.... sa se anunte azi toata lumea care vine.
Ildi , faine pozele , le-am vazut ieri. La Mako ati fost?
Carmen , tortul a fost de frisca cu zmeura. a fost foarte bun ,deloc gretos.
Alina, imi pare rau de probleme, sper sa se rezolve cu bine.
Ieri am fost in Sanicolau, i-am luat la Ioana o pereche de mocasini si la Tudor i-am comandat o pereche.. ghici ce nr?...30. De aici incolo o sa ramana fiu-meu fara papuci ca numa pana la 30 face.

Mergi la inceput