Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 21
lz_cecilia spune:
Alina,Mihaela nu stiti cumva daca au promotii in aceasta perioada?Chiar vreau sa merg pana acolo, ca m-a tampit de cap matusa mea cu rochitele din magazinul ala...
Multumesc fetelor
.
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
ancapolgar spune:
Salutare! Eu nu am avut net ieri toata ziua si azi pana dupa-masa.
Miha,e cam devreme pt menopauza, nu? Maica-mea abia de un an a intrat si are 47. Mie mi-a venit CM imediat dupa nastere, nu mi-a dat clipa de ragaz, nu stiu daca e semn bun sau rau, dar acum vad ca s-a si stabilizat ca data, ca la inceput mi-a mai intarziat cate o saptamana. Faza naspa e ca ma tine mai mult decat inainte, aproape 2 saptamani, nu stiu de ce. Noi in curand ne apucam de zugravit in camera, poate chiar maine.Imi e groaza de mizeria aia, de praf, dar va fi mult mai bine pe urma, ca nu a mai zugravit nimeni in apartamentul asta de vreo 10 ani.
Carmen, bine ati revenit! Merg sa vad si eu pozele.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
gabitzica spune:
Salut!
Carmen faine poze. Se vede ca Mel a fost fericita cu mami si tati. cam mare inghesuiala pe plaja. care au fost motivele pentru care v-ati mutat?
Eu sunt franta ca am avut o zi plina dar am si facut multe. In primul rand mi-am terminat munca deci pot rasuflu usurata.
In al doilea rand am dat avans pentru concediu , deci e cert ca mergem din 23 august in Turcia. De abia astept.
Am mai fost la cosmetica, la cumparaturi( la metro) , deci hamaleala de una singura.
Flavia, Alina nu pot descarca pozele ca laptopul e la birou la Cipri, asa ca mai asteptati cateva zile.
Miha , oare nu e bb 4 pe drum?
Sper a ne vedem saptamana viitoare, Sunt deschisa la propuneri.
Am editat ca de foame am mancat multe litere. ma duc sa infulce ceva , ca mi-e lipit stomacul de spate.
alinamoro spune:
Salutare!
Abia acum am reusit si eu sa deschid calculatorul.
Carmen, am vazut pozele...sunteti bronzati si se vede ca Mel e f fericita, i-a priit marea. Cum a fost cazarea, a fost mizerie sau...? Ati mers fara oprire?
Gabi, cand ai pozele te rog sa mi le trimiti si mie pe mail.
Aseara am fost pe la Gabi cu pruncii si a venit si Flavia cu Bogdi.
Astia mici s-au jucat tare fain, dar si Dragos cu Tudor, in afara de faptul ca au facut o galagie...
Asa scumpi erau Ade cu Ioana si Bogdi cum misunau prin casa
, rontaiau pe rand jucariile...![]()
Anca, succes la zugravit!
Nu te invidiez ca nu demult am fost si eu la capitolul acesta.![]()
alina.a, ce fain ca ai lapte destul, bine ca si papa Elisa.
Miha, mie mi-a venit CM dupa 3 luni, in noiembrie era prezent deja.![]()
Veronica, am salvat si eu lista in calculator, mersi.
Edit: Cecilia, nu stiu sa fie ceva promotie, daca trec pe acolo ma uit.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Sper a ne vedem saptamana viitoare, Sunt deschisa la propuneri.
Ar fi super pentru ca si Anto mi-a zis de vreo 2-3 zile ca vrea sa se intalneasca cu voi, dar cum n-am preaa avut timp am uitat sa va zic. In fiecare zi mi-a spus sa va scriu si am tot uitat

Ieri si azi au fost 2 zile super super stresante

De ieri sunt tot cu curu-n sus, ma cert cu toata lumea, inclusiv cu Clau cu care chiar n-am de ce, dar no...gasesc motiv de cearta, nu-i problema. Azi m-am intalnit cu Gabi si Cipri, erau la terasa pe centru (cred ca la divino, nu Gabi?). Spune-i lu Cipri ca-mi cer mii de scuze, stiu ca a zis ceva catre mine dar nu l-am bagat in seama pentru ca pe moment n-am realizat ca mie mi s-a adresat...abia dupa ce am trecut de voi mi-a zis mami ca nu l-am bagat in seama...scuzeeee

Pe langa toti nervii mei azi mama s-a dus la maxilofacial ca s-a umflat la fata, rau de tot. O stomatoloaga a trimis-o...s-a dus la Judetean si dobitocul ala pe langa ca i-a luat 200.000 lei fara sa-i faca ceva, a mai luat-o si la misto de a venit acasa plangand de draci si de durere. Asa ca am plecat mai repede de la serviciu, soacra mea la fel (ea ca sa ramana cu Raul) si m-am dus cu mami la o stomatoloaga recomandata de cineva. Bine ca ne-am dus ca a spus ca la cat puroi a avut nu mai putea sta pana luni. I-a facut drenaj si in 2-3 minute am scapat.
Acum seara am fost exagerat de harnica...am spalat geamurile de la sufragerie, perdelele, am curata canapeaua si fotoliile...ce mai am frecat la greu, totul luceste...maine tura doi, camera lu Raul
Carmen, frumoase poze! Sunteti bronzati bine! Imi place cum se vede fericirea pe ochisorii lu Mel

Anca, de ce ar fi prea devreme? mama a intrat la premenopauza la 30 de ani si pana la 40 s-a chinuit cu anticonceptionale si Progesteron, pana cand a zis gata...si de luna urmatoare a intrat la menopauza.

EDIAT: pentru ca Gabi asteapta propuneri, eu vin cu prima propunere...la terasa Aradu...mi-e dor
Somleac spune:
Eu nu pot sa dorm de durere de toate cele. Am hamalit astazi la lucru ca un catar.Am fost si dimineata si dupamasa. E groaznic cand nu pot dormi de oboseala.
Si mai am un motiv. Maine imi pleaca pruncii la Tg. Mures. Chiar sunt stresata pe treaba asta , desi stiu ca n-ar trebui.
Cecilia, nu stiu nimic de promotii. Si nici nu cred ca voi ajunge in curand prin zona.
Gabi, ptiu, ptiu scuipa in san, Doamne fereste.
Na sa tamaiem un pic sa se duca si urma de gand, ca asta ar fi muuult prea mult chiar si pentru mine. Pfui ca mi-ai bagat cuiul in cap.
Ce fain ca mergeti. Cat stati? Da te rog detalii despre conditii, pret, etc daca vrei.
Carmen m-am delectat cu pozele voastre. Sunteti o familie frumoasa. Se vede bine cat a fost Mel de fericita cu mami si tati.
Clau nasol de mama ta. Bine ca ati gasit unde sa mergeti, de acum se rezolva problema.
Anca bafta la zugravit. Ce bine ar fi sa avem nasul Samantei macar la chestiile astea "imposibile".
Alina, Gabi , Flavia ce fain ca v-ati intalnit. Si mie mi-e dor de voi si mai ales de pruncuti sa-i vad cat au crescut.
Eu am fost ieri cu toata echipa in Sanicolau, dar am mers degeaba ca era petrecere in curte si era inchis. Apoi am stat in fata blocului ca am avut-o si pe Ana ieri dupamasa.S-au adunat o armnata de prunci si au incins un joc si-un hai. Nici nu mai avea lumea loc sa treaca.Ma streseaza doar ca e foarte circulat in perioada asta ca-i inchisa principala din Alfa si toata circulatia ii deviata la noi pe strada. Daria si-a rodat rolele cele noi. E super incantata de ele. Doamne ce bine ma inteleg cu ea de cand a venit din tabara. Parca a mai crescut, ma intelege si ma ajuta altfel decat inainte.
Maine mergem la tara in jud Timis ca e ziua mamei sotului mamei mele. Na ati inteles?![]()
Duminica voi fi singurica cu Matia si fara masina. 
Na somn usor, vise placute, ingerii sa va sarute.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Melania 14 spune:
Salutari,
Multumesc pt aprecierile la adresa pozelor.
Ma mir ca nu ati spus nimic de putza mai mult goala a Melaniei
,dar nu am putut-o convinge sa stea cu slip.
Cat despre ce ne-a nemultumit sun exact motivele pe care Flavia foarte finut a incercat sa mi le spuna inainte de a pleca
:camera era foarte mica si daca am mai pus si tarcul nu mai aveam pe unde circula,baia nu avea aerisire si te aeriseai prin camera
,geamul nu-l puteai deschide ca te vedea toata lumea cum stateai in pat .Toate astea le-am fi trecut cu vederea dar nu era apa calda la orele de varf,nu facea fata instalatia.Ni s-a oferit varianta sa-mi incalzeasca apa pt Mel la bucatarie.Asa ca am spus ,cu scizele de rigoare,pas.
Acum in alta ordine de idei :Gabi imi pare rau de Ioana ca e mofturoasa la masa,Cristina (Maria) bine ai reveni si cred ca stiu casa din Parneava care e de vanzare,Ada spr la treaba,Anca sanatate lui Alex,Clau ma bucur ca mai aud de tine si numai bine mamei tale,Miha fii mandra de Daria care s-a descurcat fara tine si stai linistita ca nu esti la menopauza
,Alina superbe pozele de la botez,copiii la fel si(nu a fost mizeria in camera,pt ca tu ma intrebai),Diana spune mai multe amanunte despre camera de filmat,Flavia ma bucur ca esti bine cu uterul si anexele,Alina.a e o dulceata Elisa ,de abia astept sa o vad pe viu,Cristina nu am apucat sa vad pozele voastre.
Sper ca nu am uitata pe nimeni.
Merg la calcat ca am un munte de haine,vremea e numai buna!
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Am uitat ,oare Ioana cum s-a descurcat atata drum cu 2 prunci?pe mine m-a epuizat sa animez pe unul singur
.
Miha va luati masina ?
Veronica dar stiu ca ai o lista cu medicamente
.Foarte bine pt ca pe acolo nu stiu ce gasesti.
am uitat sa va spun,pt cele care plecati acum si aveti copilasii mai maricei,Mel si-a purtat la greu ochelarii de soare,ba chiar ia cerut sigura sa si puna .
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Hildegard spune:
Mel, si la steff ii place sa steie cu ochelarii de soare pe ochi![]()
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
X-ray spune:
ola! am pus poze noi www.flickr.com/photos/10446738@N06/1005121481/in/photostream/" target="_blank">aici.
carmen am vazut pozele de la mare sunteti toti 3 niste frumosi!mel e totala cu ochelarii de soare.abia asteptram sa mergem si noi la mare....la anul....![]()
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)