Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Mersi Alina.Coafeza noastra e in concediu pana in 6.08 si Biutza a zis ca nu mai sta pana atunci asa ca am dus-o langa statia de salvare.Se pare ca eu si Biutza vom avea coafeze diferite.Culoarea e aceeasi sau...nu stiu

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda, eu stiu ca tu nu te superi si de aceea imi permit sa-mi dau cu parerea. Biuta e o scumpa si o frumoasa, dar MIE (scriu mare, ca e strict parerea mea, nu vreau sa apara discutii ) nu-mi place freza. Nu ca ii sta rau dar o maturizeaza. Ea e inca un copil si freza asta e prea pentru femei. Asa de scumpa e in pozele alea in care are parul prins in codite, acolo chiar e o dulce.
Oricum, cu sau fara freza, a crescut mult de cand nu am vazut-o

Alina, nu se pot vedea pozele de anul trecut de la Praid...imi cere parola, probabil ca sunt "private"
Chiar azi m-am gandit ca peste o luna Ade face un anisor. Incep aniversarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clauditzo nu cumva esti rac ,ca mama?Si ea e innebunita dupa coditze,eu insa deloc.Intr-adevar imi place cum ii sta cu coditze dar parca nu mai merg la 9 ani.N zic si eu ca e doar parerea mea .
pupici la toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maggda

Clauditzo nu cumva esti rac ,ca mama?Si ea e innebunita dupa coditze,eu insa deloc.Intr-adevar imi place cum ii sta cu coditze dar parca nu mai merg la 9 ani.N zic si eu ca e doar parerea mea .
pupici la toate

multumesc Bine ca merg la 28 de ani
Hai ma ca e copil, cum sa nu mearga coditele la 9 anisori??

plec, pusilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Clau, sa stii ca mi-e dor de mutrisoara de copilas a lui Dragos, s-a schimbat mult, incepe sa se maturizeze si eu as vrea sa mai ramana copilas.
Chiar ieri ma uitam ce mult s-a schimbat de anul trecut cand am fost la Praid, www.flickr.com/photos/7200415@N07/547236419/in/set-72157600355194070/" target="_blank">uite aici.

Vad ca toate sunt pe privat de cand le-am mutat pe flickr, dar nu stiu cum sa fac public tot albumul, acum n-am chef sa le iau pe rand. Poza care am pus-o se vede acum.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu sunt mare fun al parului lung si coditelor la fete.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Hello, buna dimineata!
Liniste si pace pe aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mama da ce liniste pe aici ......... Unde umblati? V-ati molipsit toate cu lipsa de chef de forum?

Alina, am zis sau am uitat ... sunteti o familie tare frumoasa.

Magda, bine ca mai dai si tu un semn de viata. Ce fac cainii? Ati fost la concurs?

Alina33, vezi ca Contractybex nu cred ca se gaseste la noi, iar pe net am vazut preturi astronomice uneori. Eu am dat pe ea in jur de 1300-1400 de forinti, tubul de 20 de g.

Gabi? Nico? Anca? Monica?

Ildi, tu tot pe la casuta voastra?

Diana, sa folositi sanatosi camera. Zi-mi te rog modelul ca si eu vreau sa ma uit dupa asa ceva. Ca ma gandesc ca Vasile a studiat bine oferta si ca e foarte buna.
Cat sta Carmen la mare?

Ma gandesc la Ioana, ca e deja acolo de vreo 2 zile. Sper ca au timp fain.

Avand in vedere ca "vorbesc" singura pe aici plec si eu la treburi. Trebuie sa dezghet combina frigorifica.

Mergi la inceput

Neata la amiaza

Mergi la inceput

Flavia, multumim!
Eu am chef de forum, dar n-am cu cine vorbi.
Ce face Bogdi?
Merg si eu sa dau papa la prunci.

Da, la Ioana si Carmen ce le pasa, se balacesc acum.

Mergi la inceput