Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina nu eu mi-am luat camera video ci Diana. Imi pare rau ca nu mai alptezi .S-o fi invatat cu biberonul Mara.
Aseara m-am intalinti cu Alina.a si printesa mica. Erau la plimbare pe centru. Elisa e o scumpa , nu am reusit sa o vad prea bine pentru ca era pe burtica.
Ieri am fost la strand la Batania , unde ne-am intalnit cu Flavia. Ei au plecat mai repede pentru ca au deschis strandul.
Nu stim ce sa ne mai facem cu Tudor ca se ia si pleaca. ma tem ca o sa il pierd intr-o zi. Are simtul orientarii forte bun dar nu stii ce dezaxat il inhata. daca suntem toti impreuna nu pleaca , dar daca unul pleaca se ia si il cauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1900 spune:

buna fetelor!am revenit din nou,dar sa stiti ca foarte greu,nu sti de ce ma identific atat de greu?dupa nusti cate incercari am reusit.

Mergi la inceput

tot eu sunt! acum osa s criu la mesaje sama satur

Mergi la inceput

nico ma vezi? de data asta am reusit

Mergi la inceput

cristina tu ma vezi ?ce face mara?

Mergi la inceput

FETELOR, HAI SA FACEM CUNOSTINTA DIN NOU:EU SUNT CLAUDIA SI_MI PARE BINE SA MA AFLU PRINTRE VOI.CE SA VA SPUN DESPRE MINE,CA IN SFARSIT DUPA ANI SI ANI DE ASTEPTARI SUNT SI EU MAMICA,AM UN BAIETEL DE 4LUNI SI 3 SAPTAMANI PE NUME ALEXANDRU_SEBASTIAN DON,SI SUNT EXTREM DE FERICITA.IN SFARSIT POT SPUNE CA SUNT SI EU UN OM IMPLINIT.DAR PE PARCURS O SA VA POVESTESC EU MAI MULTE.II MULTUMESC LUI NICO 1900 FIINDCA M_A AJUTAT SA INTRU PE FORUM.VREAU SA_MI CER SCUZE PTR PRIMELE MESAJE,EU AM CREZUT CA PRIMELE 10 MESAJE DACA LE SCRIU,VOI NU O SA LE VEDETI ASA CA VA INCHIPUITI CA AM SCRIS NUMAI AIURELI.ASA AM INTELES EU.HAI VA PUP SI NE MAI AUZIM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am venit ieri dupa masa de la tara si apoi am mers la botezul unui baietel, de fapt numai la masa. Masa s-a tinut unde a fost IAS Scanteia, inainte de Simand, este un castel acolo, dar n-a mai fost intretinut dupa revolutie.Acum a cumparat niste straini tot ce-i acolo (e un teren f mare, au fost si locuinte acolo si sunt multe cladiri) si renoveaza si amenajeaza frumos. Mesele au fost puse in curte, curtea e un parc f fain cu multi copaci si verdeata, ne-am simtit tare bine. Voi pune poze diseara ca aparatul e la Calin in masina.
Sambata am fost la Cris la Tinca, la iarba verde sa facem gratare...unii au si facut baie in Cris, Dar eu cand am vrut sa intru in apa am vazut un sarpe destul d emare cu un pestisor in gura si n-am mai intrat.

Cristina, si noi i-am cumparat la Dragos crocodil din ala gonflabil de la Selgros, am uitat sa va zic, am zis doar de tarc.
Dragute fetele si foarte elegante.
Da, am primit comanda de la LR si mai am 2 pe drum.

Cristina M, bine ati revenit!

Fug ca am multe treburi, casa arata ca dupa razboi ca ieri ne-am grabit si azi noapte am ajuns tarziu acasa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Hello again!

Noi de 3 zile tot vizionam casute. Vrem sa vindem apartamentul si sa ne mutam la curte, mai ales pentru copil (copii ), si am gasit ceva casuta faina in Parneava, 4 camere, baie, bucatarie, curte super faina, la 80 mii euro. Sa vedem...
Daca mai stiti ceva case pana in banii astia dam de baut .

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am scris un mesaj kilometric si a venit teror si a apasat pe un buton.

Maria Rubi, bine ai revenit. E bun pretul pentru Parneava. Ce suprafata are terenul? Casa cum e? Mai da amanunte.
M-as bucura sa-ti ei in Parneava sa te vizitez si eu cu pruncii.

Imi pare rau de copii care nu mananca. Las ca papa matia si pentru ei. parca-i spart.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Copilu meu nu mai are limite. Se baga prin toate cotloanele, umbla in patru labe cu o viteza... Si in picioare tinandu-se de pereti si mobila. Nu mai vrea sa-l duc eu de manute ca eu nu prea vreau unde vrea el

Iar n-am femeie. Iar e fica-sa cu al mic in spital. Mi-e mila de ei dar de mine mi se rupe sufletul.

Daria s-a simtit bine in tabara. 2 zile a vorbit intr-una. Jos palaria pentru organizatori. Tot timpul au avut program , activitati , jocuri, pana seara inainte de culcare. N-au avut timp sa-si aminteasca de mame.Daria in prima seara a dat numai putina apa la soricei. In schimb mie mi-a fost tare dor de ea.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput