Aspirante optimiste > 20 ani (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor,nu am mai scris demult aici,imi cer scuze,mai mult scriu la"durere...".Inca sunt la capitolul"incercare"deja sunt luna 5 din pacate pana acum fara rezultate,am fost la doctor mi-am facut multe analize toate sunt ok,mai de facut seria 2 a analizelor hormonale si cele genetice si eu si sotul..of asteptarea asta nu o mai suport,astept atat de mult sa vad acel test potitiv...sper ca nu sunteti suparate pe mine ca nu am mai scris aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Claudela,LA MULTI ANI! SA DEA DD SA ITI INDEPLINEASCA DORINTA CEA MAI MARE CAT MAI REPEDE SI SA AI PARTE DE TOT CEEA CE-TI DORESTI!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si CAT MAI OPTIMISTA!
Te

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Acum sa si restul fetelor ca nu cuimva sa se supere vre-o una pe mine si sa le zic si lor sa fie optimiste ca eu le tin pumnii
Eu sunt inca in faza de asteptare...insa sunt putin cam nelamurita?!?!este batut in cuie ca ciclul vine fix la 14 zile dupa ovulatie? Ca dupa cate am vazut eu luna asta ov am avut in zilele 16-18 ale cm...asta inseamna ca ciclul poate sa imi vina la 30-32 zile? In conditiile in care ciclul meu vine la 26-27 zile?

In rest cum suportati caldura?Eu am fost ieri la Piatra Neamt si m-am racorit putin in strandul de acolo pentru ca nu mai faceam fata caniculei...Voi cum o combateti??

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare natiune!! m-am intors din plimbari si abia astept sa citesc despre ce ati mai facut. dintr-o privire am vazut ca-i ziua claudelei - claudela LA MULTI ANI! si un bebe cat mai repede!! daca stiam ca e ziua ta, ma opream un pic pe la slatina, ca abia am sosit:))
inca nu s-a anuntat nicio gravidutza?? se pare ca suntem in asteptari...de saptamana viitoare nu mai aveti scuze!!
acum va las ca ma duc sa ma dushuiesc un pic...drumu-i lung si-am obosit...

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

claudela inca nu ti-a cintat nimeni uite iti cint eu Multi ani traiasca , multi ani traiascaaaa, La muuulllltttiii aniii, ta na na na na na na , Multi ani traiasca, Multi ani traiasca , La muutii aniii , Cine sa traiasca , cine sa traiasca , La multiii aniiiiiii , Claudela sa traiasca , Claudela sa traiasca, Laaaaaaaaa multi ani!!!!
Iti doresc din suflet sanatate, si realizarea tuturor dorintelor si iti mai dores din suflet ce-mi doresc si mie(un sau doi , citi vrei tu)
irene, blanche multumesc pentru ca sinteti alaturi de mine...asa e probabil ca va veni cind va vrea cel de sus.
Numai bine fetele.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Claudela!!Multa sanatate si fie ca dorinta ta cea mai mare sa se indeplineasca cat mai curand!!
Fetelor ati uitat sa ma mutati si pe mine la bortzoase..
Ahh..Si..Olguttza a nascut deja..trebuie mutata la
Sanatate maxima!!

Ela..in 6 sapt.!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Zozela .
Pupici pentru tine si pentru burtik.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Multumesc Blanche!!
Crisa curaj..O sa vezi ca o sa ramai at.cand nici nu o sa te astepti.Mobilizarea..pt.ca a inceput o noua luna!!

Ela..in 6 sapt.!!

Nunta noastra de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Gata zozela sint mobilizata , am niste dureri de burta de-mi vina sa musc din zid. Dar mai ai vreo sap`shpe zile pina cind zice gigi ala ca ovulez eu l-am anuntat pe domnul..meu ca luna asta vor fi trageri mai intense..ca nu se mai poate , trebuie musai sa se lipeasca eu nu cred ca nu se pot duce unul doi acolo unde le este locul
Si cind oi avea un copill si cind nu -o asculta ce-am sa-i mai spun: ma tu stii cite ore am pierdut eu pe net ca sa te fac e tine?:)))))))))) Cum e Zozela cu burticuta? Merge bine sarcina , da?
Va pup pe toate
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Crisa esti mortala!! Mi te si inchipuiam aliniindu-l pe bietul om
Nu-i da pace!!
Eu ma simt..binisor..Usoare greturi,somnic,sanii sunt mai cu probleme-pt.ca ma dooooorrrr..si..constipatia..in rest..totul este...grozav

Ela..in 6 sapt.!!

Nunta noastra de vis

Mergi la inceput