Aspirante optimiste > 20 ani (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata
Maria faza luteala este de 14 zile ,iar daca tu stii sigur ca ovulezi in Z16 si CM este de 28 de zile asta este cam nasol ptr ca poate insemna ca ciclul este anovulator,adica nu ovulezi.
Hormonale ai facut?
Baby ce faci cu testul ala?
Zozela ptr costipatie bea zilnic un pahar de suc facut dintr-o portocala si 1/2 grefa.La mine tine

anca 24+

Maria
poze

Buna dimineata tuturor...
Anca nu inteleg cum poate sa fie anovulator daca am avut 2 foliculi? Si dr mi-a zis ca e bine?Am vrut sa refac si testele hormonale dar dr mi-a zis ca nu e nevoie ca totul e k asa ca nu stiu. Pana acum ovulam in ziua 13 si imi venea fix la 27 zile acum ovuland asa tz ma gandesc sa nu fie de la cele 2 luni de tratament cu clostilbegyt si pregnyl oare ma pot deregla hormonal de la ele? Cert e ca de la ovulatie incoace m-a durut burta ca niciodata si m-am temut sa nu fi facut chisturi, dar nu nimic am fost si m-a vazut dr si nu am facut chisturi, din pacate nu a putut vedea bine daca foliculii s-au spart deoarece trebuia sa ma vada endovaginal cuy vezica goala si din pacate a fost o probl cu aparatul si ma vazut abdominal si averam vezica goala.
Deci si la ciclul anovulator se formeaza foliculii??Dar nu se sparg sau cum?
Eu pe stangul nu am avut si nici nu cred ca voi avea foliculi doar cu dr. Poti sa ma lamuresti putin?

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata' fetelor
toatete fetele, eu am fost plecata si abia asteptam sa ma intorc sa vad ce ati mai facut
claudela la multi ani!
kitzy ce ai cine te-a suparat?
fetelor unde pot sa-mi fac si eu bhcg?se da rezultatul in aceeasi zi?

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

Buna dimineata fetelor, va urmaresc de vreo 3 luni, de cand mi-a incoltit in cap ideea unuiBB.In octombrie facem 2 ani de la nunta, am folosit numai prezervativul pana acum, am un ciclu super regulat fix de 27 de zile. Am de abia in luna iunie pentru prima data fara protectie dar nu a fost sa fie chiar asa cun noroc din prima luna.Acum mia trecut CM, sunt in Z.7 si ne pregatim pt sfarsitul saptamanii .Va pup pe toate, va urez cat mai curand doua liniute roz si poate ma adaugati si pe mine la listuta voastra de aspirante opitimiste!

http://tt.lilypie.com/Duxnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna dimineata fetelor! haideti la o
ramonzca , nu stiu ce sa-ti raspund in legatura cu intrebarea ta cred ca fetele care sunt gravi deja iti raspund corect.
toate fetele.

http://tt.lilypie.com/yHVFp4.png

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria si eu stiu ca formeaza folinculi dar nu se sparg .Mai intrebam fetele sa vedem ce spun ca nu as vrea sa te induc in eroare.
DMA martea si joia la Giulesti cu rezultatul in aceasi zi.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria si eu stiu ca formeaza folinculi dar nu se sparg .Mai intrebam fetele sa vedem ce spun ca nu as vrea sa te induc in eroare.
DMA martea si joia la Giulesti cu rezultatul in aceasi zi.

anca 24+

Maria
poze

Anca, dar Pregnylul pe care l-am facut de 10 000 ui nu ar fi trebuit sa ajute la spargerea lor?Sau poate sa nu aiba efect?

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor mai am o problema: trebuie sa fac progesteron z 21 si eu sunt in concediu atunci
credeti ca il pot face mai tarziu cu o zi?

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu e bine deloc, deloc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Scuze, am trimis din greseala doar atat. De ieri am inceput sa am sangerari, asa mai maronii, azi ma doare burtica, am crampe din cand in cand, am sunat-o ieri pe doctora si mi-a zis sa iau duphaston dar cred ca-l iau degeaba. Joi ma duc la eco, dar cred ca sarcina mea e compromisa
Sunt asa de suparata ca nici nu pot descrie in cuvinte....mi-am dorit foarte mult copilul asta si acuma totul se duce pe apa sambetei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Neatza! Hop si eu la .
Pup toate fetele. Cum ati petrecut weekendul?
Kitzy ce e mama? Esti gretoasa?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput