dilema

dilema | Autor: bodeanu

Link direct la acest mesaj

buna ziua.Poate cineva sa ma ajute in problema mea? iata despre ce e vorba: in 30.05.2007 am avut ultima menstruatie. in data de 12.06.2007 am facut o hemoragie puternica(diagnostic dat de medicul ginecolog: dereglare hormonala)am fost la spital de urgenta, mi-au facut niste injectii si s-a oprit singerarea pina in data de 14.06.2007. apoi din 15.06.2007 iar am inceput sa singerez. in 25.06.2007 timp de 5 zile am facut niste injectii (imi scapa denumirea)si in 30.06.2007 singerarea s-a oprit. De atunci si pina azi nu am mai singerat. In 13.07.2007 mi-am facut o barz si a iesit pozitiv (doua linii clare), in 17.07.2007 am repetat testul si a iesit zic eu ambiguu (a doua linie este mai stearsa), iar in data de 19.07.2007 am refacut testul, iar rezultatul a fosta ca la testul doi. La doctor am programare in 16.08.2007. SUNT INSARCINATA SAU NU?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eu zic sa te duci mai repede la dr.
Ce injectii ai facut? Cand ai fost la spital nu te-au controlat?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Si eu zic sa te duci cat mai repede la doctor. Daca dureaza prea mult programarea fa-ti si un Bhcg, sa vezi exact care sunt valorile in caz ca e sarcina. si daca repeti testul in mod normal trebuie sa creasca valoarea la al 2-lea test.
Acum am vazut ca ai programare pe 16.08. Incearca sa gasesti un medic mai repede, e prea mult pana atunci. Daca e sarcina poate ai nevoie de tratament pentru sustinere dat fiind tot ce ai scris pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Si eu sunt de parere ca e tarziu 16.08. uneori conteaza si o zi. Si daca e sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii, 2 sapt. conteaza mult.
Multa sanatate si week-end placut!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu zic sa schimbi dr. daca dureaza atat de mult sa mergi la el.De situatii de urgenta nu a auzit?Pai intr-o luna se pot intampla multe...

Eu am avut o mica mica sangerare intr-o sapt am facut cerclaj: mers imediat la dr, apoi la eco, apoi internare.Daca stateam o luna cred ca pierdeam sarcina, DF!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput