analize GeneticLab
Buna tuturor,
As vrea sa va atrag atentia cu un sfat pe care imi permit sa vi-l dau ca urmare a experientei neplacute pe care am trait-o in 'relatia' cu personalul GeneticLab. In urma cu o saptamana mi s-a recoltat si mie si sotului sange pentru cariotip, si pentru Factorul V Leiden (doar pentru mine). Ni s-a spus ca analizele dureaza in jur de 15 zile si ca ne vor suna ei sau trimite mesaj pe telefon.
Dupa patru zile, am primit un mesaj pe telefon prin care mi se spunea ca 'rezultatul analizei este gata'.
Eram foarte curioasa de rezultat si am intrebat telefonic daca totul este OK. Mi s-a recomandat sa merg cu rezultatul la un medic. Raspuns de bun simt avand in vedere ca discutia se purta cu o asistenta sau secretara (chiar nu stiu ce erau).
In naivitatea mea am crezut ca ambele analize sunt gata (Cariotipul si factorul V). Aiurea! M-am dus pana in Ghencea pe o caldura de nu va pot descrie, sa iau doar un singur rezultat! Celalalt rezultat, nu era gata! Nu are rost sa continui, va imaginati starea de nervi pe care o aveam... Nici o problema, trece si asta, am facut un pic de sauna in miezul zilei si gratis pe deasupra....
Dupa alte patru zile, primesc mai multe apeluri pe telefonul mobil (nu am putut raspunde) si un mesaj: 'rezultatul analizei este gata'. Din nou naiva, ca sa nu spun altfel, nu am sunat sa verific, chiar nu mi-am imaginat ca s-ar putea gresi din nou!! Ei bine, s-a putut! M-am dus din nou degeaba! O a treia colega sunase sa-mi spuna ca prima analiza era gata!!! 

Va vine sa credeti? Restul nu vi-l mai povestesc....Recunosc ca si eu am partea mea de vina: Sa cred ca intr-un laborator privat sunt angajati oameni capabili, care nu isi bat joc de timpul, banii si sanatatea oamenilor. Ce naiva! Nu vreau sa fac alte comentarii cu privire la profesionalismul sau mai degraba lipsa profesionalismului unor angajati. Va las pe voi sa trageti concluziile.
Sfatul meu este ca in cazul in care va faceti testele genetice la acest laborator, cand primiti un mesaj de la ei, inainte sa bateti drumul pana acolo, sa sunati, sa intrebati numele persoanei cu care vorbiti, sa rugati sa verifice daca sigur sunt toate analizele gata.
Mult succes in tot ce faceti, tuturor.
Raspunsuri
Victoria spune:
Aldolina, multumim de mesaj si de avertizare.Te rog mult, spune-mi cat a costat analiza de cariotip?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Aldolina
Victoria,
Cariotipul (pentru cuplu) costa 450 RON.
Mult succes.
Aldolina
Aldolina, multumesc mult, si tie la fel

V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu