rog mult pe cei care stiu:spuneti_mi unde trebuie sa dau sa reglez claritatea unor fotografii marite de mine in calculatorul meu?
adica....am facut cu telefonul fotografii si nu m_am uitat ca era reglat pe dimensiuni mici,le_am marit dar nu sunt clare....cine ma indruma mai departe?
pai, cu Photoshopul ai putea rezolva ceva...
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
...sau ca sa-mi pastrez proriile argumente, foloseste tel pt convorbiri telefonice, iar pt poze foloseste un aparat foto, mai mult sau mai putin profesionist
lucky luck!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
daca fotografia e facuta la rezolutie mica, nu o poti face mare si clara. nu s a inventat inca programul. fotografiile facute cu telefonul nu pot fi printate pe a4 full si sa iasa foto. (sau cu telefoanele pe care le stiu eu....) rezolutie mica =calitate slaba.
diana si david 03.12.06
dragutzele mele in primul rand va multumesc pentru raspunsuri.am facut foarte multe foto cu acest telefon ,am facut chiar si poze(care au iesit super,dar era reglat pe dimensiuni mari),am un sony ericcson k510i.
ANNIE80 normal ca as vrea sa il folosesc doar pentru convorbiri,dar deocamdata nu am unul digital si pana voi achizitiona unul................am doar unul de ala de tip vechi cu film si eu vreau sa le scot pe cd.......sunt mai multe.va pup si va multumesc.mai scrieti......