Dragele mele,
cunoaste cineva un avocat bun specializat in probleme de incredintare copil in Timisoara
Situatia e cam asa:
Sora mea are un pitic de 6 ani si sta in Timisoara aproape 2 ani. Copilul a fost recunoscut de tata si acesta ii ofera lunar mareata suma de 60 de lei din salariul lui de 12 milioane.
Nu banii sunt problema ci faptul ca nu accepta ca piticul sa plece cu sora mea in concediu inafara tarii si ca urmare nici sora mea nu poate pleca.Comentariul lui a fost ceva de genul ca o sa plece dupa 18 ani ca are timp.
Cei de la serviciu paspoarte au sfatuit-o sa ceara incredintare definitiva dar din pacate nu cunoaste pe nimeni in Timisoara in domeniu. Are nevoie de cineva potent ca experienta si relatii intrucat asa zisa soacra a lucrat vreo 20 de ani la tribunal si va face orice ca sa nu primeasca sora mea incredintarea cu toate ca ficiorul ei nu isi viziteaza copilul nici de ziua lui, de telefoane nici nu poate fi vorba.
va multumesc anticipat,
Flavia
Grea treaba Flavia..dar se poate rezolva..adevarat ca fara acordul lui nu poti scoate copilul din tara...dar cu un avocat bun din Tim. se poate rezolva...ce daca a lucrat soacra in TRibunal, a fost judecator, procuror, avocat sau o simpla grefiera care crede ca le stie pe toate... sa insiste ca rezolva...mult succes
carmen 32s Oana Isabella