de pe webshots pe.. webshots

de pe webshots pe.. webshots | Autor: LiliaToma

Link direct la acest mesaj

Exista vreo posibilitate sa imi mut pozele de pe un cont din webshots, in alt cont tot de acolo?
Nu de alta, dar mi-e lene sa stau sa le aleg din nou din pc
Si daca tot sunt la subiectul poze: yahoo photos are vreo posibilitate de a le transfera pe webshots?
Merci

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

- nu le poti muta d epe yahoo pe webshots, numai daca le salvezi prima data in PC tau si dupaia le muti in webshots.
- nu le poti muta de pe webshots pe webshots, numai daca le salvezi si le muti prima data in PC si dupaia le muti manual pe contul nou.
- nu poti anula sau inchide un cont pe webshots nici o data.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dar daca ai deja cont pe webshots de ce ai vrea sa-ti faci altul? Ca pe cel vechi ai posibilitatea sa pui mai multe poze decit pe unul nou. Just curious.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Merci de raspuns.
Vreau sa imi fac altul pentru ca primul cont l-am facut numai pentru domeniu culinar, restul le tineam pe Yahoo. Cand am aflat ca se va inchide Yahoo Photos, am cam facut un amalgam de poze prin domeniul culinar, pe urma am deschis alt cont pe webshots si as vrea sa am doua conturi distincte impartite pe teme. Un pitic..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Tu macar ai doar un pitic, eu am o armata.

Eu pe webshots am muuuuulte conturi, dar facute inainte sa faca ei upgrade-urile alea prin care-ti cresc limita in functie de vechime. Acum ce sa fac? Nu ami mut pozele nici moarta. Si oricum, pe cele mai recente le pun pe Picasa.

Mergi la inceput