fumatul

fumatul | Autor: crys_anya

Link direct la acest mesaj

buna fetelor eu sunt noua pe aici si as vrea si eu sa va pun o intrebare.sunt la al 3-lea fiv si 2 sunt esuate al 3-lea astept sa fac testul de sarcina.oare fumatul o fi cauza pt care nu raman?daca este cineva care a facut fiv si este fumatoare si care a ramas insarcinata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna!
Cu siguranta fumatul nu face bine organismului, insarcinata sau nu, in procedura de FIV sau pe cale naturala!

Vezi ca exista pe forum un subiect despre FIV, vei gasi acolo fete diferite care iti vor putea da mai multe sfaturi.

Multa sanatate si sper ca de data asta sa-ti vezi visul cu ochii!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Eu am fost fumatoare, am facut un FIV nereusit in ianuarie 2007 si un ET cu congelati reusit in mai 2007,am fumat pana in ziua cand am facut testul B-hcg cam o jumatate de pachet pe zi,acum nu pot zice ca fumez,mai trag cate una dar mai rar o data pe sapt si nici atunci.Fumatul nu este deloc sanatos si este intr-adevar una din cauzele infertilitatii,dar nu una majora.Daca vrei sa elimini si acest risc lasa-te daca vei putea,mie numai mi-a dat puterea sa ma las.Bafta multa in continuare.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys_anya spune:

Felicitari Madalina mi-ai mai dat sperante,caci in ziua 11 de la ET mi-am facut un test de sarcina din urina si mi-a iesit negativ,acum ma duc sambata sa-mi fac b-hcg,nici eu nu fumez mai mult de 10 tigari pe zi,dar oricum nu sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys_anya spune:

multumesc pt raspuns Iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sigur ca nu e bine sa fumezi (si eu sunt fumatoare), dar,\dupa cum s-a aratat pana acum, fumatul e cea mai mica dintre problemele legate de infertilitate/sarcina. Am prietene care fumeaza la greu si raman nonstop si altele nefumatoare care nu pot sub nici o forma (fara probleme aparente de fertilitate). Asa cum fumatoare/bautoare inraite si in timpul sarcinii au bebei sanatosi si grasuni si femei nefumatoare au diverse alte probleme....
Daca te poti lasa e perfect. Dr mea a spus ca daca iti e extrem de greu sa te lasi,\macar sa incerci sa fumezi 7 tigari/zi (sub 10, oricum).
Mult succes, iti tin pumnii!!! Pupici si multa sanatate!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Stiam ca nicotina omoara spermatozoizii, insa la FIV nu stiu ce sa zic....

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

crys_anya, acum am citit mesajul tau... Eu am facut FIV in decembrie, 14 zile dupa ET am stat in pat, nu m-am dat jos decat pt baie, spalat si iesit pe balcon la cate o tigare. Teoretic nicotina omoara spermatozoizii, practic, in urma FIV-ului embrionul e deja format. Nu cred ca esecurile tale au vreo legatura cu fumatul....
Bafta multa!

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput