Gravidutze si mamici de CLUJ - 8

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Acum am ajuns acasa! Nu am mai citit din urma! Sint total bulversata! Si trista pt Meli! Doamne, Doamne de ce trebuie sa treaca prin asa ceva????
Ma rog pt tine Meli, si sper din tot sufletul sa nu ajungi sa suferi mai mult decat ai facut-o deja!
N-am cuvinte!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Toni,te rugam sa ne mai dai vesti despre Meli ce face cum se simte ,ce face printesa voastra fara mama ei langa ia!
of,Doamne, cum s-a putut intampla una ca asta ,nu-mi vine sa cred, am ramas fara cuvinte cand am citit mesajul scris de tine .
ma rog pt sanatatea lui Meli ,sper din suflet sa fie bine .
multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste acest necaz !

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Doamne...mi s-a facut pielea de gaina...Meli - sanatate maxima!!!! pentru tine sa ti se opreasca nenorocita de hemoragie si sa nu mai patimesti in continuare!!!

Toni mai scrie-ne si noua sa stim cum se mai simte!

Natalia 18+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Vai de mine, sunt absolut socata, desi n-ar trebui la cate am auzit de Muresan...

Meli multa multa sanatate...Doamne ajuta sa fie bine...nu mai am cuvinte, pur si simplu...sunt foarte revoltata...nepasarea asta a medicilor...Toni, dupa eliminare, placenta trebuie sa fie cu atentie studiata de moasa si/sau medic pentru a se vedea daca e intreaga tocmai pentru a se evita astfel de tragedii...din pacate, nu cred ca vei putea misca lucrurile intr-un sens favorabil voua si asta datorita sistemului...roaga-te sa fie bine sotia ta si transmite-i toata dragostea si sustinerea noastra!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Paflo, Sofia ta e o minune de fetitza! Dulcica foc! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii in continuare!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Meli este tot la spital din pacate tot cu hemoragie destul de mare.Din cate am inteles hemoragia e un lucru normal in urma chiuretajului de dupa nastere care poate tine 2-3 zile dar sa nu fie foarte puternica.Cruciat a recunoscut verbal ca a gasit placenta dar in fisa medicala a scris ca a fost un cheag de sange .Din cate m-am interesat exista cazuri excrescente ale placentei sa ramana in uter si di cauza rutinei sa nu fie scoase ceea ce poate sa disculpe medicul oarecum de vina.La noi in tara nu se face obligatoriu ecograf dupa nastere si din aceasta cauza se depisteaza doar in momentul in care apar probleme.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si gandurile bune si va mai tin la curent cu evolutia sanatatii lui Meli.
Timea este bine ,e un copil minunat care nu-mi face probleme ,doarme si mananca majoritatea timpului si asteptam intoarcerea lui mami acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ii dorim multa, multa sanatate lui Meli si refacere cat mai rapida! Doar nu ne asteptam sa isi asume vreun dr o vina...Nu stiu, nu ma pricep, dar sincer, eu una m-am cam inspaimantat! Si chiar asa, oare de ce nu se face o ecografie dupa nastere? In felul acesta, s-ar evita, cred multe nenorociri...Of, of....intrebari....

Important este sa fie Meli bine si sa vina acasa cat mai repede refacuta!
Iti dorim si tie multa putere si pupici pt cea mica! Sintem cu gandul si sufletul alaturi de voi!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Toni, imi pare foarte rau pentru Meli, sper sa isi revina foarte repede si sa fie bine. Daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui.

Nicoleta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata!

Meli, iubito, sa-ti dea Dumnezeu putere pentru a trece peste acest "incident" (putin spus) neplacut. Multa sanatate iti doresc si sa te poti intoarce acasa la fetita ta sanatoasa cat mai repede. Doamne ajuta!

Felicia, 10+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meli, Toni si Timea , suntem alaturi de voi si asteptam vesti bune!
Din pacate culpa medicala la noi e tratata fte putin, asa ca nu cred ca vei rezolva ceva din punctul asta de vedere. Important e ca Meli sa se faca bine, sa nu-i scoata uterul, sa se opreasca hemoragia si sa vina sanatoasa acasa.
Ne gandim cu drag la voi.
Daca ai nevoie de sfaturi pt micuta Timea, te ajut oricand cu drag.

Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput