Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Bex, daca sarcina ta nu este cu probleme, sigur iti va da unda verde! Ce fain! Unde vrei sa mergeti? Asa mi-e de dor de vacanta…dar eu acum nu ma mai incumet sa plec nicaieri…Si oricum nu am nici o sansa cu sotul meu sa il induplec...Voiam macar sa evadam prin apropiere pe la munte, dar e foarte categoric ca pana nastem nu mai plecam de acasa. Poate are dreptate!
Of, Kitzy, tinem pumnii! Dar ai dreptate, stie DD cum e mai bine!
Oana, asa e, sincer nu pea mai am rabdare! Noaptea visez numai nasteri si am in cap numai scenarii despre cum va fi Sara….Dar tu nu ne-ai prezentat nici o poza cu Maria. Se poate???
Cristiana, si eu abia m-am tarait pe-afara si nu am avut mult de mers…E nebunie! Mie imi plac mult ambele si Carina si Sofia!Asa impresionant site-ul Soniei...Si poza aia...Am plans cand am citit! Ce trebuie sa fie in sufletul parintilor...
Raluca, pe unde esti?
Gabriela 32+ Sara
kitzy spune:
Fetelor, o sa va tin la curent cu ultimele vesti. Sigur s-a eliminat, a fost un tesut membranar de marimea unei masline mai mari, asa ca....maine ma duc la control, sper sa nu fi ramas resturi pe acolo. O sa fie mai bine data viitoare, doar nu s-a terminat lumea!
laviniaN spune:
Fetelor am fost si eu pana in centru sa rezolv ceva probleme am crezut ca pic jos asa caldura infernala este....nici acasa nu ma laud am 30 gr si capoasa cum sunt nu l-am lasat pe sotul sa instaleze AC.
fetita a fost foarte agitata zilele acestea probabil ma simte pe mine ca sunt agitata.
Raluca eu caut un apartament cu doua camere as lua in stadiul de proiect daca gasesc pt ca ies mai ieftin,dar pana acum nu am gasit nimic oricum sotul vine inapoi in romania pe 17 august si sta 1 luna timp in care trebuie sa rezolvam cu apartamentul....daca auzi ceva sa ma anunti si pe mine.
Gabriela chiar am o prietena ce lucreaza la Grupdelux ,dar nu prea au oferte de apartamente noi...acum construiesc mult pe Floresti si Gilau.
Kitzy nu te mai stresa incearca sa stai linistita si eu am fost cu iminenta de avort din saptamana 16 ,am fost internata in spital si uite ca am ajuns la 34....eu zic sa te duci la spital si la urgenta nu mai astepta pana suni la dr. tau,poate iti face niste injectii sau perfuzii sa opreasca sangerarea ,trebuie sa stai numai in pat doar daca trebuie sa mergi la baie sa te ridici.
Meli eu nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu iesirea ,dar eu nu cred ca as putea sa plec si sa las fetita la mama sau soacra asa mica...sa nu ma intelegi gresit ca nu se poate dar pur si simplu cred ca as plange tot drumul de ingrijorata si l-as pune pe al meu sa ma aduca adoua zi inapoi.....oricum alegerea este a ta.
Oana felicitari pt printesa.
Bex nu te mai stresa cu ,cumparaturile eu doar in saptamana 30 am inceput am zis ca nu are nici un rost mai devreme...la mine a fost mai usor pt ca 80% lea facut sotul la vienna...maruntisurile gen cosmetice,biberoane le-am cumparat de aici.
Ripley foarte draguta camera fetelor....FELICITARI!
Al meu sot nu vrea nici in ruptul capului sa-i pregatim camera separata la fetitza a zis ca doarme cu noi in camera si dupa 1 an mai vedem.
Dr Puscas se intoarce pe 25 adica miercuri ,acum nu stiu daca va fi la cabinet joi ,dar de saptamana viitoare cu siguranta este.
Eu TREBUIE SA MERG LA MONITORIZARE DUPA 1 AUG parca ma apuca stresul cu nasterea...mi-am cumparat cam tot ce trebuie pt bagaj ,acum spal hainele si camasile de noapte sa fie pregatie..
Cred ca eu sunt urmatoarea pe listuta pt nastere,nici nu-mi vine sa cred parca acum este 31 dec si mi-am facut testul de sarcina care iesise pozitiv.
LAVINIA34+Miruna Antonia
bex spune:
gabi, deocamdata nu am avut absolut nicio problema, doar placenta jos o luna, dar s-a ridicat, deci e ok. pai nu stiu, io as vrea in austria, , dar probabil o sa mergem doar la sinaia si ceva tura pe la sibiu, sigisoara, asa de plimbare si de vizitat orasul...sa vad ce ne spune muresan de un drum asa de lung...ma refer la austria, cu pauze evident, in budapesta am putea sta peste noapte, dar eu ma gandesc daca as rezista la o tura de cumparaturi, ca si in iarna eram down dupa o zi de SCS
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
dana vio spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Of, oare de la asta sa fie? Ca am mai carat plase cu cumparaturi. Ma duc sa-mi cumpar no-spa si sa ma intind un pic.
Draga mea, eu de la 4sapt nici curatenie n-am mai facut prin casa! Cumparaturi nu mai fac de mult, ca daca doar eu gatesc si sotul trebuie sa-si aduca o contributie la papa, asa ca el face toate cumparaturile/piata de ani de zile (doar la macelarie ma duc eu si atunci vine si ma duce cu masina).
Am 17sapt acum si joia trecuta m-a luat avantul, ca de, am scapat de ce-a fost mai greu, si am facut curatenie. Am crezut ca mor! Asa de rau mi-a fost!
Asa ca mare grija sa ai cu efortul fizic de orice fel! Ia neaparat utogestan intravaginal sau duphaston pe gura, si MERGI LA MEDIC.
Daca n-ai inca un medic du-te la urgenta!
Succes!
dana vio 17+
laviniaN spune:
Bex daca totusi ajungi la vienna sfatul meu este sa incerci pe Mariahilferstrasse,sunt mai aprovizionate magazinele decat in SCS...atat la H&M cat si la C&A gasesti la subsolul magazinelor cate un raion mare pt copii...au inceput si reducerile acum.
multe lucruri de copii gasesti si la magazinele Lutz.
jucarii sau carucioare gasesti in SCS la BABY ONE...DE ACOLO A CUMPARAT SI SOTUL CARUCIORUL.
LAVINIA34+Miruna Antonia
bex spune:
Merci mult lavinia, ar fi super sa ajung, daca nu poate ii trimit pe baieti (sotul si cumatul) la o tura de shopping intr-un weekend
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
felicia20 spune:
Oana, multumesc pentru raspuns. Dupa 1 august o s-o caut si eu pentru eco.
Felicia, 10+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
OanaAlina spune:
Felicia, daca vrei sa fi sigura poti sa o suni pe dr. Ai numarul de telefon?
Kitzy, eu cred ca ar trebui sa mergi urgent la dr! Astazi! Eu am crezut ca ai doar o simpla sangerare! Vorbesc in special pentru sanatatea ta! Sper ca bebe totusi sa fie ok!
Gabriela, nici eu nu mai am rabdare pana la sfarsitul lui octombrie...
Oare este adevarat ca fetele se nasc mai devreme decat data prognozata????
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
carrie spune:
a! inca ceva:
Meli si eu sunt de parere sa nu pleci de langa micutza ta asa repede.nu te-ai relaxa ai fi tot cu gandul acasa si apoi e f important sa fii in primele luni langa ea.
noi am lasat-o cu ai mei la un an si 4 luni si am evadat in Tunisia dar dupa prima zi am fost ca leii in cusca...
apoi, la un an si 10 luni am plecat la Predeal lasand-o la ai mei care o ingrijesc ff bine ca pe ochii din cap).avea o usoara diaree si am plecat cu inima stransa.la doua ore dupa ce am ajuns am plecat inapoi, mama se internase cu ea si avea enterocolita.nu e nimeni de vina dar uneori se intampla lucruri care te marcheaza si e mai bine sa le eviti.
acuma sper ca nu te-am speriat e doar experienta mea care vorbeste!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora