Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 25
crisis81 spune:
andriushca sa sti ca sunt perfect de acord cu tine. La ultima IAS i-am spus doctorei de FIV si a zis ca facem si de-ala. Mi-a zis ca ea ar vrea sa facem 6 IAS "cum scrie la carte", dar eu o tocam intr-una cu FIV. Si i-am sugerat ca e cam scump si ea mi-a zis exact ce vroiam sa aud. Ca daca vreau mi-l face la Giulesti ca e mai ieftin. Si acolo ai si reducere daca nu iese din prima. Asa la cabinet te rupe la bani.

Cristina
honeys spune:
Poate va mai dau sperante:
"Trei copii adusi pe lume prin inseminare artificiala
Deocamdata in Craiova, ca o noutate, se practica tehnicile de inseminare artificiala. „Inseminarea intrauterina se face cu sperma in cadrul unui ciclu suprastimulat hormonal si cu ovulatie controlata. Prin stimulare hormonala se produce o poliovulatie, declansând ovulatia intr-o anumita zi, controlata ecografic, dupa care sunt introdusi spermatozoizii in cavitatea uterina. Sperma folosita este preparata in laborator astfel incât sa se obtina o imbunatatire a calitatii spermatozoizilor, respectiv cresterea mobilitatii acestora“, a adaugat dr. Vaduva.
Inseminarea uterina a facut deja trei cupluri de craioveni fericiti, si alti copii sunt pe drum, dupa cum sustine dr. Vaduva. Si in cazul inseminarii exista pericolul aparitiei sarcinii multiple, insa nu asa de accentuat ca la fertilizarea in vitro. Printr-o suprastimulare se pot obtine doi-cinci foliculi ovulatori, rata de reusita este de 50%."
Va pup.
andriushca spune:
crisis,
, ne luam de manuta la si ne mutam la FIV? dar nu uitam fetele astea, nu? le convingem sa vina cu noi:)
honey, sincera sa fiu, cu o floare nu se face primavara. 3 cazuri in atatea mii de cazuri mi se pare apa de ploaie. oricum, multumim pt. incurajare.
gabrielarusu, bine ai venit!
analizele sunt alea pe care tu singura ai spus ca le-ai facut. nu stiu daca nu sunt cam vechi, ar trb. sa-l intrebi pe doctor asta.
preturi de la diferite clinici si spitalul Giulesti sunt pe prima pagina.
profesorul Niculescu este unul din cei mai tari, asa ca esti pe maini bune. e tatucul celor mai tineri, gen Cezara B. si altii.(asta e impresia mea)
spermograma sotului tau arata intr-adevar ca sta prost cu mobilitatea mai ales, asa ca dr, pe buna dreptate v-a recomandat IAS.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
gabrielarusu spune:
Buna,
Iti multumesc Andrushca pt. sfat.
Nu stiu care este procedura pt IAS.
Unde se dau banii, direct la dr. s-au are spitalul receptie.
Va pup.
ralu78 spune:
Buna seara fetelor!
Am si eu o intrebare pt. voi; stimularea ovariana pt IA poate avea efecte secundare ( chisturi , crestre in greutate etc)?
Va doresc o seara buna!
lara20 spune:
RALU 77 din pacate stimularea ovariana duce si la aparitia chisturilor,dureri de cap inainte de menstruatie,etc,cel ma nasol e ca pot aparea chisturi si trebuie facut pauza intre IAS sau trebuiesc sparte!mie imi iesise un microchist p eovarul drept dar s-a retras dupa ce am facut pauza si am luat utrogeatan!
succes si nu gandi negativ nu toate reactionam la fel!
crisis81 spune:
andriushca ne cam mutam. Acum sa vad ma interesez ce presupune si cat dureaza toata procedura. Eu plec din tara pe 14 septembrie si ma intorc pe 8 octombrie. Ciclu va veni pe 23 august si ma gandeam sa mai bag o fisa pe 3 septembrie asa inainte de plecare. Dar inca nu stiu. In octombrie voi fi plecata in perioada fertila asa ca ramane pentru noiembrie FIV. O sa vorbesc cu Any cand ma duc si cu doctora cand vine din concediu.
Nici macar nu sunt pe listutza de la IAS
. Si mi se pare mie sau e cam neactualizata listutza?

Cristina
lara20 spune:
buna dimineata!
fetele va rog spuneti-mi cu temperatura asta bazala e clar ca trebuie sa ai peste 37 C daca esti gravida????????????
eu am doar 36,70..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iarasi nu sunt..............
iuca spune:
Buna dimineata fetelor
Lara, in a cata zi de la inseminare esti? Ai masurat toata luna si acum TB a scazut? Tb difera la fiecare in parte, nu e o regula sa fie peste 37.00.
Ideea e ca daca TB se mentine crescuta dupa ce trebuie sa vina uratii, atunci vine bebe. Hai nu-ti pierde speranta 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
andriushca spune:
buna dimineata, fetelor!
crisis, intr-adevar, listuta e cam neactualizata. sa o rugam pe danotino sa faca modificarile. daca nu, la urm. capitol, daca il deschid eu, o sa fac eu modificarile.
gabrielarusu, cu placere!
. daca vrei sa faci la Giulesti dai banutii la cabinetul unde te programezi, o sa vezi acolo. iti da chitanta. la dr. dai tu daca vrei ceva in plus. mie data trecuta nu a vrut sa-mi ia Cezara nimic in plus. a iesit val-vartej din cabinet dupa ce m-a inseminat, lasandu-ma sa stau un pic intinsa. eu tot strigam la ea "stati putin! stati putin!" si ea s-a facut ca nu aude si a iesit.
lara, temperatura e cam micuta, nu vreau sa te dezamagesc spunandu-ti asta. dar eu am auzit ca trb sa fie de la 37, 0 in sus. tu cum o ai de obicei?
ralu, uneori da, poate avea si efecte negative: suprastimularea. dar nu cred ca e cazul la stimularea pt IAS ci mai repede la cea pt FIV. acolo e stimulare serioasa!
eu cred ca am ceva la ovarul drept ca ma cam tine. poate un chist? in septembrie vreau sa merg la Cezara sa fac un eco, sa vad ce mai e pe acolo si sa facem planul de bataie in continuare.
pt toate fetele!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS