Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 23
honeys spune:
Lara,
Prietenele tale care au facut IA au reusit? Si daca da, la a cata incercare si cati bebe au in burtici?
va pup
psj spune:
Nu stiu daca e mai tare puregonul, eu stiu ca e putin diferit adica puregonul si gonalul contin doar FSH iar menongonul si lh si fsh.
Acum depinde si de doza. La mine 4/zi si mai la sfarsit 3/zi cred ca a fost enorm din cauza asta am facut poc.
In general eu am LH-ul mare(cateodata mai scade) si FSH-ul mic, initial am crezut ca probabil de-asta s-a mers pe puregon desi am indoieli, pentru ca atunci cand am facut eu toata lumea a facut puregon parca e cam ciudat ca toata lumea sa fi fost in situatia mea.
honeys spune:
Scuze Lara 20, era vorba de Etra.
Si daca mai aveti cunostinte care au reusit prin IA ar fi bine sa scriem aici, sa ne imbarbatam singure.
Va pup
andriushca spune:
Ioana, Etra, saru`mana ca va ganditi la mine.
pt toate fetele

ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
GABRIELUTA spune:
BUNA FETELOR,
NU AM MAI SCRIS DE MULT TIMP , DAR VA CITESC CU REGULARITATE.UN PUPIC SPECIAL PENTRU ANDRIUSHCA, CU SCUYELE DE RIGOARE CA NU TI/AM MAI SCRIS .AM INCEPUT INVESTIGATII SERIOASE, VREAU SA FAC STIMULARE, APOI IA CA ASA NU SE MAI POATE ...
AM FACUT DOZARILE HORMONALE SI IATA-LE:
ESTRADIOL:42 pg/ml
TESTOSTERON:0,66 ng/ml
PROLACTINA:12,95 ng/ml
FSH:7,34 mUI/ML
TSH: 0,322 microUI/ml
SUNT FACUTE IN ZIUA 5 - NU AM PUTUT EVADA DE LA SERVICU IN ZIUA 4...
VOI CE CREDETI?CUM SUNT?
Nu va mai spun ca mi-a descoperit ovare polichistice, niste chistulete Naboth pe colul uterin...
Am avut sangerari mici dupa CM , doctorita mi-a spus ca sunt de la acele chistulete.Am facut tratament si azi merg din nou la control.
Va pup si va multumesc.
andriushca spune:
Gabrieluta, bine ai revenit!
ma bucur ca ai avansat cu investigatiile, sa dea DD sa ai reusita din prima inseminare!
despre DH, nu stiu sa le interpretez, nu ai in dreapta valorile normale? o sa le scriu si eu pe ale mele, ca se la putem compara, poate diseara daca am timp. (deja ale mele s-au invechit, au vreo 5-6 luni).
despre faptul ca sunt facute in Z 5, eu zic ca nu e problema, se fac in Z 2-5.
despre ovarele polichistice, se pare ca si eu am, dar dr. a zis ca nu e asta problema.
sper sa intri mai des si sa vb.
te pup! 
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
GABRIELUTA spune:
Andrushca, ce sa zic dupa valorile pe care mi le dau in dreapta ar fi totul ok, mai putin TSH-ul care e cam mic dar nu cu mult...
Ceea ce e mai grav sunt acele sangerari pe care le-am avut si care nu stiu de unde sunt...Acum astept si rezultatul sotului de la spermocultura sa vedem daca e ceva la el.Am facut si PAP si e in regula Clasa I.Nu mai stiu ce sa mai zic.Andrushca ,tu ce creyi?la cine sa fac inseminarea?
Te pup, 
andriushca spune:
nu stiu ce sa zic cu sangerarile. cum sunt? la cat timp dupa CM?
IAS eu zic sa faci la Giulesti, sunt cei mai buni si costa 2 mil. inclusiv monitorizarea, fata de clinicile particulare. (la Dacia costa 5 mil. si monitorizarea costa separat)
eu nu stiu ce dr. ai, unde lucreaza? poate te indruma el, dar ar trb. sa asteptati intai rezultatul de la spermograma, poate nu e nevoie de IAS.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
GABRIELUTA spune:
Merci mult de sfaturi!sangerarile cam la o saptamana de la terminarea CM, maroniu la inceput, apoi rosu, dar in cantitate mica.
Ti-am mai povestit eu ca merg la endocrinolog-dr. Magda Bajenaru de la Medlife, dansa mi-a dat rec. pt. DH iar ginecoloaga e Monica Cirstoiu de la POLISANO.Ma indrumase dr Bajenaru la alta de la Medlife dar nu erau locuri sub nici o forma...asa ca am mers aici.Ideea este ca trebuie sa imi gasesc un singur medic care sa ma supravegheze si cu monitorizarile si cu stimularea si IAS.
Spermograma nu a mai facut sotul meu, numai spermocultura.Spermograma veche de vreo cateva luni arata cam rau : vreo 21 mil. de gigei, si aia cam natafleti si somnorosi.
Te pup!