Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ANDRIUSCHA imi pare sincer rau,ma gandeam ca petele sunt sarcina,cumnata mea cand a ramas gravida tot asa i-au curs pete maro!
ti-a curs mult sange?succes in continuare!acum cand o sa iei pauza de inseminare poateasa a patit o tipa care merge la acelasi doctor ca mine!in luna de pauza a ramas gravi!
succes la toate! eu sunt ziua 10 dupa inseminare mai am putin pana la ciclu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Ati mai auzit de cineva care sa faca stimularea si sa nu reactioneze organismul la tratament?
Daca nu va dau eu un exemplu:EU...............
Am facut 8 injectii cu menogon fetelor si nu a crescut nici un folicul.Nici d-na dr nu isi explica.Mi-a dat sa fac in continuare inca 8 fiole.Nu mai inteleg nimic.Nici nu am mai avut putere sa mai stau de vorba cu d-na dr si sa o intreb :de ce?
Am plecat imediat cu ochii in lacrimi si nu vroiam decat sa ajung acasa.Ma intreb tot timplul de ce mi se imtampla mie toate acestea? De ce nu am putut si eu sa fiu o ca multe altele care raman insarcinate ca pe banda de nu se mai opresc si traiesc intr-un stres continuu sa nu ramana.
Nu stiu, nu stiu................
Miecuri o sa merg iar la eco aici la mine sa vad poate se intampla o minune si apoi o sun pe d-na dr si stabilim ce o sa fac in continuare.Ieri la clinica am vorbit cu o tipa care a facut 4 inseminari si nu a reusit.S-a hotarat sa faca o pauza , a mers in concediu, si-a mobilat casa si dupa 2 luni fara se sa mai gandeasca la bebe a ramas insarcinata.

Imi pare tare rau Andriusca.Ce ai sa faci in continuare?
Romanitza cine este medicul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ioana, te pup, multumesc, ai dreptate. cu petele nu stiu ce poate fi. cand voi relua mersul la dr. o sa o intreb. dar nu cred ca e mare lucru. ea zicea ca socotesc Z 1 din ziua cu rosu. deci luase in calcul petele si nu i se paruse nimic suspect.
lara, din pacate eu chiar eram in luna de pauza, ca nu facusem IAs in iulie si asa am sperat si eu. pe de alta parte nu stiu ce ma asteptam, ca nu am prestat decat 1 zi in Z 13, asa ca...
simi, imi pare rau. sa stii ca nici eu la stimularea de la ultima IAS (iunie) nu am reactionat prea grozav. am facut cu ovamit 1/2 pastila/zi timp de 5 zile si am avut doar un folicul de 20 mm parca. si eu de obicei pe ciclu natural aveam tot un folicul, de vreo 18,19 mm, deci stimularea nu a facut decat sa-mi creasca un pic mai mult acel unic folicul. nu stiu nici eu ce se intampla cu noi.

eu nu cred ca fac IAS nici luna asta, ca am alte prioritati, fac ceva lucrari in casa si nu mai sunt bani.

fetelor, va pup pe toate, capul sus!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

andriusha, imi pare rau, eu eram sigura ca esti, cu petele alea....
cat despre FIV , rata de reusita este de la 30% in jos, nu in sus, din pacate. asta la nivel mondial.
Pe contractul pe care l-am semnat eu cand am facut fiv scria 20%. Oricum sunt clar reusite mai multe la fiv dar si riscurile (inclusiv decesul) sunt mult mai mari.

Mergi la inceput

psj, multumesc!
o fi in jos, asa cum spui, mi-ar fi placut sa cred ca in sus, fctie, de nr. de embrioni obtinuti, calitatea lor, varsta mamei, etc, etc.
dar cum adica "riscurile inclusiv decesul"? ma sperii!
danotino, tu pe unde mai esti si ce mai faci? nu ne mai dai niciun semn de viata?

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

nu stiu sa spun despre altii, vorbesc din experienta mea. am stat 10 zile la terapie intensiva pentru ca am facut hiperstimulare si ruptura de ovar drept, in final am ramas fara el. daca nu ma operau in noaptea respectiva, acum nu mai eram deloc. stiu ca sunt rare cazurile ca al meu, dar exista, nu sunt unicat. si stiu ca exista inclusiv decese la nivel mondial.
nu vreau sa va sperii dar eu am ramas putin socata dupa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Andriushca imi pare foarte rau. Eu iti doresc totusi sa iti vezi visul implinit cat mai repede
PSJ ce tratament ai urmat ptr hiperstimulare?
ptr toate fetele

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

am facut puregon

Mergi la inceput

iuca,
psj, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. probabil acum ai avea mari rezerve cu fiv-ul...groaznic!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

SIMI77 sa stii ca eu la prima inseminare am facut 10 fiole de menogon si am avut un singur folicul pe ovarul drept care oricum ovuleaza in fiecare luna,am dat banii pe fiolee degeaba!si mie mi s-a perut ciudat pt ca ma astepteam sa fie mai multi!asa ca stai linistita nu esti singura!succes in continuare!

Mergi la inceput