Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mav, sunt la un pas de a ajunge la doctorul de cur (ce urat...) asa ca daca ai timp sa imi spui foarte pe scurt ce se intampla in sarcina cu hemoroizii (ce s-a intamplat la tine si ce ai facut ca sa ii vindeci), nu prea vreau sa ajung la tratamente brutale.

in plus, mi-am facut o programare in August la dr. florina mihalache.. abia atunci avea liber. dar am nevoie de ea ca sa ma pregateasca cineva si pe mine pentru o noua sarcina.

fetelor, am ajuns si eu sa cred ca mai bine nu schimbam nimic :) grupul este grozav asa cum e!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Pepsi, draga mea, eu chiar nu inteleg de ce de fapt ma acuzi...Eu nu am facut nici un atat la persoana ta si a nici uneia dintre fete.Incercam sa-mi explic mie anumite lucruri...Erai tare impotriva mea, asa te-am simtit.Eu am spus ca timpul meu e limitat la interent, crezi ca nu mi-ar place sa ma implc mai mult?Crede-ma , mi-ar place teribil de mult sa mai pot incuraja fetele de aici, dar si sa ma incurajez cu ceea ce scrieti!! Iar cu lista , nu stiu ce sa zic:nu am avut o intentie deosibita de a fi acolo, ar fi dureros...Nici nu am stiut care sunt crireriile de alegere...Acum stiu, dar nu am nici o intentie sa fiu acolo...Imi pare rau ca mi-am expus punctul de vedere, pt ca am vazut ca te-a deranjat...
Evident ca stiu ca relatiile se fac in timp, se construiesc prin verbalizarea a ceea ce simti...Am spus eu altfel? Daca asa, ma iclin si ma retrag respectuos !!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Dan_ny, foarte frumos mesajul tau! Mi-a mers la suflet!
Remalis, te rog eu mult sa nu te superi pe Flavia si nici pe noi! Tu ai mai spus si alta data ca fetele nu te baga in seama si nu-ti simt lipsa. Ceea ce nu este adevarat. Eu stiu ca de fiecare data cind ai scris, au fost multe fete care ti-au raspuns, dar asa cum spune si Flavia, e nevoie sa scrii mai multe despre tine, ca sa reusim sa te cunoastem asa cum ne-am dori. Asa ca inca o data te rog sa nu te superi, sigur a fost o neintelegere si Flavia nu a vrut in nici un caz sa te jigneasca!

Cristina, 37+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Criatina_ana, nu contest nimic din mesajele care mi s-au adresat, cerede-ma!! Nu sunt suparata pe Flavia, Doamne fereste!!! Ea poate ca s-a simtit lezata cand am spus ca poate alte fete nu m-au dau pe aici(atentie!!-nici nu le cunosc, ca sa tin partea cuiva)pt ca , din egoism, si-au vazut visul implinit si nu le mai intereseaza de noi(de fapt, de voi care sunteti mai vechi aici).Ma gandeam ca au ele motivele lor, dar nu-mi place sa etichetam, atata tot!! De fapt, daca ma gandesc mai bine, cine m-a pus sa intervin?????Stiu , toate mi-ati fost alaturi, mi-ati spus o vorba buna, si va multumesc!!Nu pot sa spun altfel, crede-ma!!Altruismul l-am gasit aici, nu contest asta!!Toate sunteti minunate, fara exceptie!!Poate cand am spus ca ma simt ignorata, aveam si eu o stare mai deplorabila!! Poate ati trecut si voi prin asta, cand vi se pare ca nu vi acorda atentia "necesara"...Am studiat relatiile interumane, si incerc sa nu ma abat de la unele principii de relationare, dar se intampla sa mai fii si vulnerabil, nu?Oameni suntem si toti gresim!!!Sau, nu toti??

Remaliss

Mergi la inceput

imi cer scuze pt greseli, dar iar trebuie sa parasesc internetul...asta e!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

madlen imi pare rau ca treci si tu prin asta mai spune-ne despre tine... daca vrei
michelle ce scumpa esti...o sa incerc sa nu mai uit. am reinceput sa-l iau. as vrea si eu sa te rog sa ne scrii in continuare, ca si pana acum, pt ca mesajele tale nu pot supara pe nimeni, din contra...
si eu sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune de la doctor si sa ne arati in curand II
cristina_ana draga de tine, prin ce emotii ai trecut...si ce figura esti, eu cred ca as fi plecat val-vartej la spital. inseamna ca mai ai f putin...nastere cat mai usoara iti doresc...si daca ai putea sa ne dai de stire ar fi grozav
baby r chiar asa...ai facut vre-un test? hai...vino cu vesti bune
jojo sarcina usoara si sa dea Dumnezeu ca bb sa stea cumintel in burtica pana la termen
irinabobe nu pleca nicaieri ca subiectul nu cred ca s-a stricat si nu incurci pe nimeni.
ireneCAM bravo!! alearga-le, daca vrei te ajut...ca mi-am luat si eu

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind remaliss, imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva, nu a fost deloc intentia mea, poate trebuia sa-mi pun manusi in mesajul meu, dar si eu ma cam grabeam ieri cind l-am scris. daca te-am jignit imi cer scuze nu a fost intentia mea deloc!cum spunea si cristina, e o neintelegere, imi cer scuze daca te-am suparat.stiu cum e sa nu ai acces la internet, cind eram in Timisoara si mie imi era greu, dar atunci nici nu stiam de forum, imi cer scuze inca o data!

in al doilea rind, daca nu sinteti de acord cu modificarile, ale va face lista si totul la fel ca si inainte, ea, a facut doar o propunere, cel putin asa am inteles eu, si daca nu sintem de acord revenim la forma initiala, si titlul ramine la fel, ca si inainte cind erau mai multe fete contra decit pro! daca nu ne place, nimeni nu ne poate obliga sa schimbam ! nici mie nu-mi place f mult lista asa cum e acuma, de ex ce zicea mav, ar fi interesant sa fie trecute la mamici toate fetele care au deja un copil, sau doi(della, hair) ca si asta e un punct de reper, de ex cind intru la subiect si vad fete care au pierdut sarcini, eu, imi puneam intrebarea dar oare au copii deja?haideti sa fim constructive, sa incercam sa facem ceva bun, ptr noi, sa ajungem la un rezultat care ne place, daca nu vreti sa schimbam titlul nu-l vom schimba, daca nu va place lista sigur ale o va face la loc, schimbarile nu sint niciodata usor de acceptat, dar haideti sa nu destramam grupul, este un grup puternic, sintem f unite, ce naiba doar n-o sa incepem sa ne certam unele cu altele de la o propunere?! nu va place la majoritatea facem la loc nu e mare lucru. majoritatea conteaza! si sa nu mai aud pe cineva ca nu mai scrie aici, ca deodata, dupa ce a scis ale, nu-si mai gaseste locul aici, nu uitati ca si ale a fost incercata de 2 ori de acest mare necaz, nici ea nu o fi in apele ei, e inca in deprima, nu cred c-a vrut sa declanseze reactiile astea! chiar daca ea a spus de ce nu scrie aici, nu-i motiv ca voi sa faceti la fel, nimeni nu va poate interzice sa scrieti si unde sa scrieti, din moment ce respectati regulile forumului nu cred sa fie ceva!

si sa nu care cumva sa prind pe careva dintre voi ca nu mai scrie aici, ca de urechi va aduc inapoi, va vinez, va gasesc si va aduc aici!!!nu am sa permit ca acest grup sa se destrame dintr-o neintelegere, nu va place nimic din ce se propune ca schimbare?nu-i nimic revenim la loc, doar nu incalcam regulile!!! dar nu aveti voie sa va suparati din nimic, sa renuntati la grupul nostru, al vostru fetelor, ce ne-am face una fara alta.....titlul nu conteaza, ne putem deschide alt subiect cu acelasi grup, noi, fetele contam, cele care scriem, care citim, omul sfinteste locul!asa ca terminati cu prostiile!

si eu vreau sa vad lista de fiecare data cind scriu un mesaj!

irina, pai si de ai mei copii cine mai are grija? nu pleci niciunde sau cum zice dominic nu pleci nimic.....nu lasa pe nimeni sa-ti spuna unde si ce sa scri!

cristina, ce frumos ai vorbit despre mine, te pup tare! asa e am realizat multe in doar 4 ani.....sint tare fericita!sa nu te prind ca macar te gindesti ca nu mai scri! pai cui fac eu galerie?

fetelor, sinteti toate minunate, nu lasati acest mic incident sa ne strice grupul si relatia! michell, stiu ca te-ai suparat, adica o simt, am sa-ti dau un mail, te rog eu sa scri din nou, si pe celelalte fete, daca cineva nu simte ca vrea sa scrie aici sa n-o faca, si daca nu-i place ce scriem aici sa nu citeasca.......

va pup pe toate, aveti grija cu canicula asta, noroc ca la noi nu e, ca dupa cele 4 ore de somn de azi noapte nu as face fata!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Flavia, ma bucur ca s-a aplanat totul.Chiar nu as fi vrut sa fiu marul discordiei si mai ales dintr-un motiv atat de banal...Sincera sa fiu, nu-mi plac polemicile, sunt un om de bine, de pace, iar daca am spus ceva care te-a deranjat chiar imi pare rau si retractez totul!!! Ma consider suficient de inteleapta sa nu amplific conflictul, si ma bucur ca gasesc in tine aceeasi disponibilitate pentru asta!! Mie imi lipseste mult deschiderea unui om intelegator(cu exceptia sotului meu, evident), cu care sa pot pe accesi lungime de unda!! Si stii de ce? Eu nu sunt decat de putin timp in Timisoara, sunt ardeleanca, iar prietenele mele nu sunt aici, cu mine, de parinti nici nu mai zic...Stii cum e fara sa ai parintii aproape!Iar relatiile pe care le-am facut aici, sunt mai mult din interes, din varii motive(profesionale, sociale, etc).Imi lipseste acea comunicare de la suflet la suflet!! Mi-e mai greu mai ales ca pun suflet in multe relatii care poate nu ar merita, dar cam asa sunt eu construita...Serviciul meu e de asa natura ca nu pot fi la internet decat acasa.Iar aici, am destul de multa treaba...Sunt implicata in multe activitati, poate o sa va povestesc odata...Aoleu, vorbaria multa, saracia omului.Hai, am plecat!! Si inca o data ma bucur ca existati!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

remaliss, avem mai multe in comun decit crezi, si eu sint ardeleanca, am trait 7 ani in Cluj, si m-am mutat la Timisoara la 14 ani, unde am stat cam 15 ani....chiar te rog sa ne scri mai multe despre tine, despre viata ta sociala, ce si cum faci, sa ajungem sa ne cunoastem mai bine.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

iete-te la ardelence, cum s-au gasit ele...hai pupati-va si impacati-va , ca asa imi place mai mult decat ce-am citit mai inainte. na..ca va pup si eu
michellete rog, spune ceva...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput