Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna la toate fetele,

MAV, BABY va multumesc ca v-ati gandit la mine. Nici eu nu stiu de ce nu am mai intrat........sunt intr-o stare tare naspa.......adica....nu sunt atat de puternica precum credeam. Sunt in asteptare. Ziua 23 CM. Nu am absolut nici un simptom de gravida. Sanii sunt fleostiti ca niciodata.....incerc sa vad daca se schimba ceva in mine dar nu se schimba. Adevarul ca de cand ne-au furat motocicleta s-a rupt tot firul. De atunci nu mai am chef de nimic. De asta nu am vrut sa mai intru. Nu mai am chef de nimic.

ALE atat de rece postarea ta....rece ca ghiata.....adica cum? Aici trebuie sa postam numai: " azi am plans incontinuu pentru bbul meu pierdut. Nu mananc de o saptamana. Cu sotul ma cert in fiecare zi. Imi vine sa dau in cap la toate gravidele. Viata mea nu mai are nici un rost.Sunt sigura ca D-zeu ma pedepseste" ALE pai daca nu era sa gasesc aici cuvinte de incurajare, daca nu era sa vad fete gravide din nou dupa pierderea unei sarcine, eu nu ma ridicam asa repede de jos. Adica, am inceput sa sper. Am inceput sa cred ca intr-adevar se poate. Sfaturi, cuvinte de incurajare, mustruiala.....de ce oare trebuie mereu sa intervina cate ceva??

Nu ma bagati in seama.......dar am intrat in special sa multumesc lui BABY si MAV ca s-au gandit la mine.....sa le spun ca sunt destul de bine....si ca nu cred ca voi mai intra aici.....la Durere.....pentru ca vreau sa incerc sa ma desprind de obsesia asta care a pus din nou stapanire pe mine. Numai bine...

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

danaangie, am vazut ca v-au furat motocicleta, si-mi pare tare rau, nu stiu daca am putut sa-ti scriu atunci, dar cu gindul am fost alaturi de tine, e grea asteptarea si numararea, si cautarea de simptome, am si zimbit la ce ai scris.....ma regaseam(nemincat, nedormit, certat cu sotul, etc), nu ai voie sa nu mai scri, nu cred ca cineva vrea asta, sintem aici una ptr alta, sintem un grup formidabil, tot forumul ne citeste, sintem cel mai unit grup, unde ai mai vazut asa ceva? ne uneste durerea, o legatura puternica, nu renunta sa mai scri aici din nici un motiv, ti-am simti lipsa daca o faci!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

danangie, ma bucur ca ai dat un semn! macar la jurnal sa mai scrii, ca putem vorbi si acolo. stii ca tine numai de tine sa depasesti obsesia! si eu simteam ca tine, dar de cand era sa se curenteze sebi (cand a bagat patentul in priza), am inteles ca sunt multumita si fericita cu ceea ce am acum si ca va veni si urmatorul bb, atunci cand va fi vremea lui sa vina (nu mai devreme) sau poate nu va mai veni, dar viata merita traita oricum, si la final, tot ne vom regasi si sufletelele pierdute (poate ca trebuie sa patimim acum, sa avem un "loc bun, dupa")!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, chiar daca atmosfera s-a cam stricat, va rog mult, nu dati bir cu fugitii!!!!!! Avem nevoie unele de altele!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, iar nu am mai intrat de ceva timp. Pentru ca pe 1 iulie am aniversat un an de la casatorie, sotul meu m-a dus intr-o mini vacanta intr-o statiune la 3 ore de noi. A fost surpriza, asa ca nu am mai apucat sa scriu pe forum…A fost tare frumos, am fost si in perioada fertile, asa ca cine stie? Poate primim si noi o veste buna in august.

In primul rand vreau sa o felicit pe noua noastra mamica,Cristina26! Ai o minunatie de fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!!! Ma bucur asa de tare pentru tine!

Flavia, draga mea, mi-a fost dor de tine si de postarile tale. Mi-a parut rau sa citesc ca ai avut probleme, sper sa se rezolve cat mai repede! David este un scump, sa va traiasca! Nu te mai intreb cum te descurci, cred ca nu ai timp de nimic, dar stiu ca tu esti puternica si ai atata energie, incat le poti face pe toate. Multa sanatate va doresc, sa treceti cu bine peste toate incercarile.Ce face sotul, cum se descurca la serviciu?

Madlen, imi pare rau ca ai trecut si tu prin suferinta unei pierderi de sarcina. Si eu am patit la fel, la 9 saptamani si jumatate (dec 2005) si de atunci tot incercam. O sa fie bine pana la urma, nu iti pierde speranta!

Mirelus, am asa un feeling ca vacanta aceasta va fi cu noroc…De abia astept sa ne dai vesti bune.

Baby r7, daca o fi bebe??? Pe cand un test?

Michelle81, ce draguta esti tu, mereu ai cate o vorba buna pentru fiecare fata de aici. Sper sa iti idea Dumnezeu cat mai repede un copilas, sunt convinsa ca analizele vor fi bune. Ai mai ramas insarcinata, asa ca probabil nu va mai dura mult pana cand ne vei anunta.

Cristina Ana, m-ai distrat cu alarma falsa. Dar nu inteleg, de ce sa nu poti avea epidurala in weekend???

Remaliss, felicitari pentru bebe mic din burtica!!!! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!

Alinushca, am mai avut tentative de schimbare a numelui, dar unele fete nu au fost de acord. Eu tot ce pot sa spun este ca am intrat la acest topic tocmai pentru numele lui. Am gasit un loc unde imi pot exprima gandurile si trairile si asta m-a ajutat mult. Oricum, sunt perfect de acord cu ce spune Flavia, incurajarile noastre au ajutat multe fete, un exemplu poate fi chiar Michelle, care renuntase la idea de a mai incerca sa ramana insarcinata. Imi place sa cred ca si datorita postarilor noastre si-a schimbat parerea si viseaza din nou la un bebe mic. Eu una vreau sa postez in continuare aici si o sa o fac si dupa ce o sa ramna insarcinata si dupa ce o sa nasc. Pentru ca voi sunteti prietenele mele dragi alaturi de care sufar sau ma bucur.

Fetelor, incepem galeria pentru Cristina Ana??? Eu nu cred sa mai aiba mult…

Va pup mult pe toate!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am citit mai in diagonala tot ce ati scris ca daca nu prea am timp sa tin pasul cu voi, si mai am si defect profesionaaaaal....
Oricum sunt de acord cu Pepsi. Si eu am avut la un moment dat tentatia sa nu mai intru pentru ca nu prea aveam puterea sa citesc lucruri grele pe care le povesteau alte fete. NU puteam sa inteleg ce mi se intampla mie (care era un caz usor) dar sa citesc de alte si alte dureri si mai mari. Dar in acelasi timp nici nu as fi reusit sa trec cu bine peste ce s-a intamplat daca nu ati fi fost voi toate si chiar si fete care nu prea mai posteaza aici dar posteaza prin alte parti. Sunt constienta de asta. Si taman de aia voi ramane pe topicul asta oricum s-ar chema. Si eu, chiar daca poate nu o sa mai am probleme simt ca vreau sa ma intorc aici si poate sa am o mana intinsa sau o informatie folositoare pentru altcineva.

E adevarat ca atunci cand esti intr-o stare foarte proasta parca mai mult se potriveste "Durerea..." (stii ca ai nimerit exact unde trebuie) decat "Aspirante si gravidute dupa pierderea unei sarcini"... (care suna mai optimist decat poate gandi o persoana socata de vestile proaste) poate gasim o varianta de mijloc care sa le impace pe amandoua.
Pepsi, multumesc. M-am linistit. Oricum azi am facut un test si a iesit negativ deci ce se intampla in corpul meu nu-i un bebe. Dar de luna viitoare ma pun pe treaba. Mcrissa a deschid deja odiseea pe martie-aprilie 2008. Poate ma calific Esti, ca multe fete de aici, cu adevarat deosebita!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

fetelor!
Scuze daca deranjez cu parerea mea. Eu sint destul de noua pe aici, dar ma simt bine la “subiectul acesta” . Oricum s-ar intitula.
danangie – sunt de accord cu tine. Daca aici nu as fi vazut printre atatea intimplari triste si atatea lucruri bune care se intimpla fetelor ce au suferit atat de mult, poate ca nu mi-as fi revenit deloc. Dar, pe zi ce trece, durerea este un pic mai mica. La inceput nici nu puteam privi la o gravidutza fara invidie si un pic de “rautate” punindu-mi intrebarea: de ce mi s-a intimplat mie si nu ei? Dar vazind aici dovada vie ca se poate trai dupa atatea nenorociri, ca exista speranta sa avem copii sanatosi, invidia mea a disparut. Si vazind ca totusi multe fete sufera inainte de a avea un copil, acum zic: poate si ea, graviduta, a suferit ca si mine si poate s-a chinuit mult pina sa aiba acel bebe.Si ii doresc in gand sa fie sanatosi amandoi.
Pe mine si sotul meu ne ajuta mult acest forum asa cum e el. Cu bune si rele. Si bucuria noilor mamicilor de aici ne da speranta, deci se poate. Si nu vrem sa ne dam batuti. Desi asteptarea e grea.
Mereu ma intreaba : ce mai zic fetele?
Cand ti se intimpla asa ceva, nu prea ai cu cine sa vorbesti. Poate prietenii te-ar ajuta, dar nu atat de ca cineva care a trecut prin acelasi lucru ca tine. Pe dr. nu il poti intreba toate “prostiile” – adica tot ce ti se pare tie ciudat, asa c#259; un sfat de la o prietena – necunoscuta fizic – dar atat de aproape sufleteste, cantareste enorm.
Pentru ca e f important sa stii ca cineva te imbarbateaza si nu te va lasa sa cazi in extrema cealalta, atat de periculoasa, adica sa te cuprinda nepasarea, inchiderea in sine, pesimismul.
Sincer nu m-as simti bine doar printre fete care sunt deprimate si triste.
Mesajele Flaviei atat de lungi si in care are o vorba buna pentru multe fete imi fac atat de bine, chiar daca nu mereu ma regasesc printre ele.
Subscriu la ceea ce a zis Flavia – aceasta terapie de grup face bine.

toate fetele!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Nu are rost sa mai explic nimic pe linga ce am spus deja.

Unele dintre voi au prins ideea: titlul este problema, si nu continutul. Sustin in continuare Viata dupa pierderea unei sarcini. Si prefer "sarcini" in loc de "bebe" sau "copil" pentru ca marea majoritate dintre noi au pierdut sarcini in trimestrele 1 si 2 si pt ca e mai obiectiv, adica titlul reflecta realitatea in mod corect.

Cat desprea raceala, asa sunt eu. Nici mie nu mi-e usor cu mine unoeri.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, hai sa nu tensionam atmosfera de la acest subiect...Eu sriuc mai rar si asta pentru ca timpul meu la internet este mai limitat, dar asta nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se intampla cu voi...Pepsi, am citit ce ai scris referitor la egoismul anumitor fete (garvidutze, probabil)care nu au mai dat pe aici odata ce si-au vazut visul implinit.Nu stiu ce sa zic, poate ele s-au indreptat inspre un alt subiet unde se regasesc mai mult acolo, pt ca e o alta etapa in viata lor.

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

am exepdiat din greseala mesajul anterior, fara sa-l termin...
Deci, nu as merge pana acolo sa acuz pe nimeni...De exemplu, voi sunteti de mult timp , va cunoasteti mult mai bine, raman si eu mai sceptica cand vad ca sunt uneori lasata la o parte...Stiu ca voi va trimiteti mesaje personale, sms-uri pe telefon, dar nu pot sa ma supar...E normal, poate, daca va cunoasteti de atata timp si mai ales daca scrieti zilnic.Asta e, nu ma supar, dar uneori mai simt si eu anumite reticente...Ar fi pacat sa tensionam un subiect pe cat de dureros, pe atat de util fetelor care din pacate mai trec prin asa ceva.

Remaliss

Mergi la inceput