Cine īmi poate recomanda...

Cine īmi poate recomanda... | Autor: swan313

Link direct la acest mesaj

Sāmbata, 14 iulie,am pierdut o sarcina de 21 saptamāni.Nu stiu ce s-a īntāmplat, totul era O.K. Este a doua pierdere pe care o suportam īn decurs de un an. Rog sa-mi recomandati un ginecolog care sa aiba rezultate confirmate īn cazuri similare, multumesc din suflet tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mda, si pe mine m-ar interesa o recomandare asemanatoare...

Daca stiti doctoru care face minunni d'astea nu uitati sa dati de veste...

Io deocamdata m-am oprit la dr. Tutunaru, care desi nu m-a ajutat prea mult sa tin a doua sarcina, mi-a promis ca la urmatoarea o sa faca pe dracu'n paispe sa o tin.

Totusi, swan, ce s-a intimplat?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ale din pacate swan nu e din bucuresti ca si eu eram curioasa ce recomandari primeste.
off topic pe la noi nu mai treci?
swan daca vrei poti veni si la topicul cu durerea pierderii unei sarcini poate mai afli si de acolo informatii care iti folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai da dar din Targoviste fiind sunt sigura ca vine frumusel si repejor in Bucuresti.
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. chestiile astea ne macina pe multe dintre noi zi de zi... si eu as vrea un doctor cu rezultate confirmate... dar cei pe care i-am cunoscut pana acum (Badiu - Municipal, Cioflan - Polizu, Hamid - Filantropia) sunt cu aceeasi filosofie de a lasa lucrurile sa se intample mai mult sau mai putin de la sine... nici unul nu mi-a recomandat teste, medicatie. tot ce au zis a fost sa astept 2 cicluri pana data aviatoare...
sper sa iti ajute tutunaru, sunt multe fete foarte multumite, sper sa iti raspunda ele.
posteaza la sectiunea despre tutunaru si afla mai multe despre puterile lui...

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

swan,ai verificat sa nu ai probleme de coagulare? desi din cate stiu in cazurile astea sarcinile se pierd la varste mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Eu zic sa-ti faci niste analize pentru sindromul antifosfolipidic ...cumnata-mea a pierdut 3 sarcini din aceasta cauza , tot cam pe la varsta asta a sarcinii , si este din Trgoviste si mergea la doctorii de-acolo care se pare ca habar n-au de aceasta boala. Si eu ti l-as recomanda pe TUTUNARU , din pacate este cam full in perioada asta , din cate stiu eu

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

La dl. dr Tutunaru, din pacate este full cam in orice perioada a anului. Trebuie sa te programezi cu mult timp inainte. Aprox. 3 sapt. - 1 luna. Eu asa fac.
Daca te intereseaza mai multe intra la "Paciente optimiste si gravi ale dr Tutunaru" - si ai sa gasesti la inceput informatii despre cum sa il contactezi si in plus poti vb cu fetele care sunt pacientele dansului. Poate s-au confruntat cu asa ceva si te pot sfatui.

Sanatate multa!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Stiu ca in orasele mai mici nu prea gasesti medici buni.
cred ca ai mai mari sanse daca ajungi in Bucuresti.
Uite eu am fost la un dr. care mi s-a parut super, dr. Marus Calomfirescu.Este la Elias si la Medicover.
Mie nu prea imi place sa ma duc la dr. arhi cunoscuti si ocupati

Tu ai facut gravibinon pt sarcina, ai luat utrogestan, nospa?poate trebuie cerclaj

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput