Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salut fetele,

felicitari pt ceea ce ati aflat ca aveti: fetite sau baietei!! sa fie fericiti si sa va bucurati de ei!!!

si eu am fost la echo la 10 sapt si am vazut miscand manutele si piciorusele, m-a impresionat dar parca nu asa tare ca la primul copil, insa cateva zile aveam imaginea aceea frumoasa in ochi. la mofrofologie ajung ei eu la Iosup cam pe la jumatatea lui august si va anuntam si noi ce vom avea atunci .

Natalia, ai grija cu cazutul, insa cred ca e bine bb!

si eu am papat pateu din ficat de porc cred.. eram in sapt 5-6 si am vazut la bufetul suedez din statiunea unde am stat si m-am gabat la cateva felii - sper sa fie ok.

stie cineva despre mac??? auzisem la Codrin ceva ca n-ar fi bun in sarcina insa eu am halit o gramada de covrigei cu mac sapt astea mai gretoase , iar sper sa fie ok.

laura_dimitris, ce bine ca te-a inteles sora!!! a mea cand am anuntat-o fix acelasi lucru ca nu ii mai pot da decat hainutzele dar doar pt 4 luni ca apoi nasc si eu mi-a zis ca nu-i mai tb nimik!! si s-a enervat.. auzi mah, deci eu sa-mi cumpar altele ca ea le vrea pe termen nelimitat........ nu pot crede, off, ce m-a enervat . si mi-a zis ca eu le vreau pe toate!! de parca n-ar fi ale mele??!!??..
offf..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Shobo, ti-am raspuns la capitolul 17.

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput