Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am facut morfologia fetala de trim 2 la Fortis la Iosup,mi-a dat CD unde nu se intelege nimic,asa ca vezi poate gasesti in alta parte.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

stancutza, poti sa incerci o programare la Sanador, eventual la doctorita Adina Bosneac, la care m-a trimis o colega. ea e extrem de incantata, spune ca e o tipa foarte buna profi si, in afara de asta, e finutza, rabdatoare, amabila. poti gasi si pe gogle diverse referinte, din cate am remarcat, toate sun bune.
poate merita icnercat. eu sunt programata la ea pe 8 si iti pot povesti cum a fost. si stiu sigur ca iti inregistreaza pe Cd toata "aventura".

numerele de telefon de la sanador:
310.20.09
310.20.12
233.47.96 (pt asta nu bag mana in foc dar verific imediat)

bafta si pup!
irina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

rectific!

al treilea nr. (care e de la clinica sanador din bd. decebal): 322.46.74

irina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am fost cu pustiul la film , am vazut Harry Potter si ordinul Phoenix.
Ne-a placut la amandoi .

stancutza il simti intradevar pe bb . Si eu l-am simtit atat la Bogdan cat si acum la varsta asta a sarcinii (11-12 sapt ) deoarece daca bb este mai puternic sarcina fiind jos situata se poate simtii.

Sa nu te ingrijorezi insa daca cam pe la 14-15 sapt o sa ai o perioada in care nu il vei simtii . Atunci uterul urca mai sus si desi sarcina este mai mare si bb mai puternic sunt peretii abdominal mai grosi decat in zona pubiana.

irinouka eu am facut eco si din zi in zi ( in spital ) si la saptamana, dupa externare .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

stancutza tot Sanador recomand si eu .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu am fost cu pustiul la film , am vazut Harry Potter si ordinul Phoenix.
Ne-a placut la amandoi .

stancutza il simti intradevar pe bb . Si eu l-am simtit atat la Bogdan cat si acum la varsta asta a sarcinii (11-12 sapt ) deoarece daca bb este mai puternic sarcina fiind jos situata se poate simtii.

Sa nu te ingrijorezi insa daca cam pe la 14-15 sapt o sa ai o perioada in care nu il vei simtii . Atunci uterul urca mai sus si desi sarcina este mai mare si bb mai puternic sunt peretii abdominal mai grosi decat in zona pubiana.

irinouka eu am facut eco si din zi in zi ( in spital ) si la saptamana, dupa externare .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Multumesc frumos Lala! Ce bine ca ma crede cineva! Si Mav povestea ca l-a simtit pe Sebi din sapt 12! Deci se mai intampla!!!

A...ce m-a mai enervat la ecografie: eu stiam ca am placenta mai jos inserata, inca de la 8 saptamani. De aceea iau Duphaston si nu am voie sa fac efort. Dar dr. Pop mi-a scris pe buletinul de ecografie Placenta Praevia totala! Mai bine ar fi tacut...chiar daca placenta este inca jos inserata, diagnosticul de placenta praevia se pune in mod corect in ultimele luni de sarcina, ca pana atunci multe se mai pot intampla! Bineinteles, nu i-am zis nimic dar... am ramas cu impresia. Plus ca mi-a recomandat sa mai vin peste o luna la el "la control". Ce control poate face un medic radiolog??? Evident, inca o ecografie...probabil tot de 100 euro... de asta vreau sa ma duc in alta parte la eco de trim II. Pe 3 august am programare la doctorita mea si abia astept sa-i povestesc.

Stancutza

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

rectific!

al treilea nr. (care e de la clinica sanador din bd. decebal): 322.46.74

irina 14+

multumesc frumos, o sa sun maine la ei sa vad la cine au liber :-)

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laura Ioana Balaceala placuta! Ce bine de tine ca te racoresti!!!Sa te balacesti si pt noi ca e insuportabila caldura asta...

Sper sa se raceasca odata vremea asta ca nici nu-mi vine sa scot copilul afara de cald!
AC tot din cauza copilului nu pot pune deocamdataasa ca stam in casa si ne prajim! Bine macar ca stam la 1 si mai sunt copaci in dreptul ferestrelor!

Simonette9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit,viitoare mamici.
Se pare ca ma alatur si eu Odiseei voastre.
Am fost la dr deja de 2 ori,asta dupa 5 teste de sarcina si dupa o sperietura grozava intr-o seara cand, m-au apucat dureri ca cele menstruale.
Asa ca, m-a luat sotul de manuta,seara la 9 si m-a dus la urgente, sa aflam ce se intampla.
A long story short, ne-a spus ca vom tine pe bb in brate, undeva in ...20-22 februarie.
Dupa calculele mele... ei s-au cam grabit si mi-au spus ca am o sarcina de 8 saptamani,deci cam 10 saptamani acum,cand eu stiu ca mai mult de 7 sapt n-are cum sa fie.
Partea buna e ca, maine avem programare la dr si astfel vom afla poate,exact DPN si cate saptamani avem.

Va pupic dulcic si va doresc tuturor o sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi.

Is nice to be important, but is more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu am sunat la un cabinet sa-mi fac programare pt saptamana 12 si asistenta mi-a facut-o mai devreme cu 5 zile de data la care as implini 12 saptamani! Ce fel de eco se face in sapt 12 si e vreo pb daca voi avea decat 11+?

Vad ca voi va faceti programari cu 2-3 luni inainte...eu sunt in ceatza! Nu stiu ce am de facut de acum inainte! Ar trebui sa intreb dr. maine? Si ma rog, CE ar trebui sa intreb?

Simonette9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput