Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
irlandeza pe cand urmatoarea ta eco ?
Si la tine prevad tot un carucior roz
As vrea eu un carucior roz,
![](icon_smile_big.gif)
Urmatoarea intalnire cu dr.o am pe 26.07, joi, dar nu stiu daca o sa-mi faca si eco. Daca nu pe 12 august vin in Ro. si o sa-mi fac atunci, si poate vedem si sexul.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
virgo spune:
Gagici , eu peste 3 saptamani plec la Karlovy Vary in Cehia ! Am vrut la munte si la munte ma duc . Am sa trec si pe la Praga pe la o echografie , sa ne confirme fata/baiat , ca sa nu mai astept pana la 20 de saptamani cum e regula la holandezi .
Azi m-a durut capul in partea stanga , cred ca de la ploaie . In rest , ma ascutesc si eu ca Irlandeza .
Ce mai stiti de Micsunea , n-am mai vazut-o cam de multisor , oare ce-i cu ea !?
12+
Violeta_m_tm spune:
Gratiela felicitari pentru fetita . nu stiam ca se poate afla asa repede sexul copilului, eu stiam ca la 3luni jumate- patru poti sa vezi sexul
vio , 5+
grati.ela spune:
Fetelor, cu sexul e doar amuzament...chiar dr a zis ca exista sansa (mici dupa el) sa se hotarasca bb sa-si lungeasca o putzulica...e sarcina f. mica si i s-a mai intamplat. Acum sa fie bb sanatos si sincer in rest nu mai vreau nimic!11+
grati.ela spune:
Fetelor, cu sexul e doar amuzament...chiar dr a zis ca exista sansa (mici dupa el) sa se hotarasca bb sa-si lungeasca o putzulica...e sarcina f. mica si i s-a mai intamplat. Acum sa fie bb sanatos si sincer in rest nu mai vreau nimic!11+
irlandeza spune:
Aici ai dreptate Gratiela. Cel mai important e sa fie sanatos/oasa, sexul conteaza mai putin.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 16+
micsunea spune:
Buna fetelor,
va pup pe toate si La multi ani sarbatoritelor!
N-am mai scris de ceva vreme dar va citesc!
Am si eu doua intrebari
1)MARIME BURTICA:
eu sunt in 12+ (de la UM), aproape 13 si nu mai intru in NICIUN pantalon! E normal asa ceva? Adica nu mai pot sa-i inchei pana sus! N-am luat niciun gram (mi-e greu sa mananc si imediat simt ca ma umplu. Sa incep deja sa port hainute de gravida?
Aici in Belgia sunt 16/20 de grade si mi-e frig in fusta, asta in caz ca va intrebati ce treaba am cu pantalonii
2) HEMOROIZI
Am vazut ca mai multe fete au si ele. Eu aveam si inainte de sarcina si acum mi-au aparut deja. Foarte, foarte mari!
Exista vreo metoda pentru a-i alina sau ca sa treaca mai repede? Eu incerc crema de galbenele sau tataneasa si parca dor mai putin, dar mi-e teama ca acum ca au inceput nu mai scap de ei pana la ... operatie contra lor!!!
Multumesc,
Pupici,
Micsunea
12+, (aproape 13)
nemary spune:
Grati, felicitari pentru fetita. sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
ce pofta imi faceti sa aflu si eu sexul lui bb al meu. peste 2 saptamani merg si eu si poate aflam si noi.
Grati, eu credeam ca s-a definitivat deja sexul lui bb, nu inteleg, cum adica daca se hotaraste bb sa-si schimbe sexul?
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor,am lipsit doua zile si vad ca ati scris nu gluma!!!!
Gugu, felicitari din toate inima pentru fetita sanatoasa si mai ales pentru ca nu mai trebuie sa stai imobilizata la pat, asta e cel mai important ca sunteti si tu si gogoshica bine!!!! Gratiela, de asemenea felicitari pt fetitza!!!!
Violeta, stai mama linistita ca nu e nici o vaduva neagra la mare!! Or fi pe plajele pustii unde sunt ierburi, dar e chestie mediatica, nu e ABSOLUT nici un pericol, stai linistita!
Uite ca sa va fac pofta de mare http://family.webshots.com/photo/2898278850065968642mbHfHI
Noi suntem bine in dimineata asta m-alovit fi-miu cu piciorul de doua ori in partea stanga, asa cum stateam pe o parte. Si eu dorm pe o parte, partial pe burta, cu un genunchi mai sus decat celalalt. Ma simt bine, nu am mai avut probleme, nici dureri de burtica. Luni voi merge sa imi iau rezultatul la analize, sa imi tineti pumnii sa iasa bine mai ales rubeolla, toxo si urocultura!!!!
Micsunea, la fel am patit si eu cu pantalonii, nu mai puteam sa intru in nici o pereche in sapt 12 desi nici pana acum nu am pus pe mine nici un kg in plus. Insa burtica se mareste si nu te poti forta. In plus eu am avut mereu niste abdominali fff bine "educati" insa din clipa in care am ramas insarcinata nu am mai putut sa ii "controlez"
Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori