Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Gugu, felicitari pt bebelina sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Vreau sa va spun ca am fost si eu ieri la ecograf am crezut ca poate voi vedea si eu sexul, da nici poveste. Imaginati-va ca si-a tras cordonul mbilical intre picioare si nu se vedea deloc. e pudic sau pudica Se misca non stop, nu sta o secunda locului, ba era cu burtica sus, ba cu funduletu in sus, o sa incerc sa va pun si poze. I-a masurat femurul si dupa femur a zis ca are 15 saptamini iar dupa cap 16 saptamini. Deci e clar ca vom mai avea un capos in familie. Si eu si sotul meu cind eram mici aveam capul mare.Saptamina viitoare merg din nou a eco poate o sa reusesc totusi sa vad sexul ca sint foarte curioasa. Sotul vrea baiat, eu asa presimt ca va fi baiat, mai ales ca nu mi-a fost deloc rau, si asa zic babele ca daca nu ti-e rau e baiat.

Va pup pe toate

Carmen15+
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

am uitat sa va intreb: la screeningul de trim I merg cu pishu sau fara, mancata sau ne... La 16 tre sa fiu la cabinet si sper sa aflu in timp util...

11+

Gratiela , daca faci numai ecografie , nu conteaza daca ai mancat sau nu , e bine sa bei multa apa inainte ca sa ai vezica plina pt ca asa se vede mai bine .
Daca faci recoltare pt. TT , la fel , nu conteaza daca ai mancat sau nu...
Daca iti recolteaza si pt alte analize , de ex. glicemie , colesterol , trigliceride , hemoleucograma , astea se fac pe stomacul gol , dar cred ca deja sti asta , nu ? . La fel si cu analiza urinei ( sumar de urina si urocultura ) ...se duce proba din prima urina , de dimineata.

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Multumesc mult! Fug acum...tineti pumnii, pliiiz!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

gratiela, tinem, tinem! te asteptam cu vesti bune!

Miutza 12+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hop si eu de la ecografia lunara
Bebe a crescut, facea tumbe , arata in continuare mai mare cu o saptamana ( 16 sapt ).
Am primit unda verde pentru concediul la mare de saptamana viitoare doar sa am grija sa nu stau la plaja in orele amiezii si sa nu exagerez cu baile in mare .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Hop si eu de la ecografia lunara
Bebe a crescut, facea tumbe , arara in continuare mai mare cu o saptamana ( 16 sapt ).
Am primit unda verde pentru concediul la mare de saptamana viitoare doar sa am grija sa nu stau la plaja in orele amiezii si sa nu exagerez cu baile in mare .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Lala , am vazut ca ai in dreptul tau pe prima pagina un carucior albastru , dar il ai de f. mult timp ...chiar s-a vazut asa devreme putzulica sau ai avut tu un feeling si-ai zis ca e baiat? Pur si simplu mi s-a parut curios ca sti de asa de mult timp sexul...

Sa-ti traiasca bebele zglobiu si durduliu !

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau Zuzelor
Sunt Disperata fetelor, nu stiu ce sa fac, in 29 iunie vreau sa plec la Eforie Sud, si am auzit ca este plin de paianjeni Vaduva Neagra, ati auzit ceva despre asta. Am inteles ca daca ma musca vreunul nu o sa pot pastra copilul din cauza antibioticelor puternice pe care trebuie sa mi le administreze. Angelique tu sti ceva despre asta?

vio , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Lala , am vazut ca ai in dreptul tau pe prima pagina un carucior albastru , dar il ai de f. mult timp ...chiar s-a vazut asa devreme putzulica sau ai avut tu un feeling si-ai zis ca e baiat? Pur si simplu mi s-a parut curios ca sti de asa de mult timp sexul...

Sa-ti traiasca bebele zglobiu si durduliu !

14+ cu Sara - Eliza

La ecografia morfologica de 12 saptamani si jumatate Iosup s-a incumentat si mi-a spus sexul . Nu a fost o surpriza prea mare deoarece la noi in familie se nasc numai baieti ( socrul- 2, tatal lui -3, cumnatul - 2, eu deja un baiat ....asa ca sanse la codite si rochite ....spre 0 barat )

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Violeta, eu am auzit despre acesti paienjeni de la stiri , de vreo cateva sapt. Si intradevar sunt f. periculosi, mai bine du-te in alta statiune.Vad ca ai doar 5 sapt. deci nu poti lua antibiotice fara sa-i faci rau lui bebe.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irlandeza da, se pare ca suntem 3 gagici misto va pupam

PUSSI 19+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput