Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
alina023 spune:
Zuzilici iubite,
Va multumesc din suflet pentru urarile de "la multi ani"! Sunteti niste scumpe, scumpe.
Vin si eu la randul meu sa spun "la multi ani", sanatate, nasteri usoare si bebici sanatosi (sau viitori bebici in burtici) pentru zuzilici de iulie: Raca, Ginette, Gina M, Mav, Kossir, Madalina 28.
Acum sunt intre mare si munte. Am venit azi acasa de la mare (unde a fost suuuuper, o sa va povestesc la intoarcerea de la munte) si maine dimineata vom pleca la munte.
Azi am fost sa vad bebelina pentru ca mi se parea ca nu o mai simt insa ea era bine merci. Doamne ajuta! Am avut mari emotii (zuza, deh!)
Va pupic si revin peste o saptamana (cred).
Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Am si eu cateva curiozitati.
1. Intrebare pentru zuzele care obisnuiesc sa doarma pe burtica: Mai reusiti sa dormiti pe burta? Daca nu, cand ati facut schimbarea? Eu azi noapte am dormit cand pe o parte cand pe cealalta cand pe spate, dar e tare enervant. Pe burta nu mai pot ca ma dor sanii si ma apasa burtica.
2. Ce crema de soare si cu ce factor de protectie sa folosesc la mare? Voi sta sub umbrela dar tot ar fi bine sa ma creia o pauzasc ca tot ma va mangaia soarele un pic, nu poti sa te feresti de el total.
3. Ce creme anti vergeturi folositi?
1. Eu nu mai dorm pe burta de cand am aflat ca sunt insarcinata, de la 4 sapt. , nu am vrut sa risc nimic.
2.La soare nu voi sta, sub nici o forma, doar la umbra, si asta pana la 11 dimineata si dupa ora 17. Tot pt. ca nu vreau sa risc nimic. N-o sa mor daca anul acesta nu ma voi bronza, bebe e mai important, mai ales ca ochii lui sunt f. sensibili la razele solare, chiar daca ai costul de baie intreg, sau te dai cu crema protectoare.
3. Am gasit ceva la farmacie, dar era exagerat de scump, vreo 25 ml cu 13 euro, asa ca deocamdata ma dau cu crema de corp normala, pana am sa gasesc ceva mai ieftin.
Astept si eu raspunsul fetelor.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 15+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Doamnelor- zuzicilor, dupa aprigi dezbateri referitor la ce are GUGU in burtica, castigatoare a iesit echipa de zuze care au votat !!!
iunie 2006
GUGU 17+
Uraaa , Gugu , sa-ti traiasca bebelina ...deci fac parte din echipa castigatoare care a pariat pe carucior roz...
Stiu ca tu parca doreai baietel , dar ai sa vezi ca o fata este o comoara pt mama ei , cand e mica e mult mai draguta , mai scumpa , poti s-o imbraci mult mai frumos decat pe un baietel si e si mai cuminte , invata mai repede , intelege mai repede, iar cand creste este mult mai atasata de parinti . Eu una , mi-am dorit f. mult fetita.Sa fiti sanatoase amandoua ...
14+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Acum am picat si eu de la controlul lunar la dr. mea , prea multe vesti noi nu am , ca nu mi-a facut eco de data asta ( si eu , care de-abia asteptam s-o vad pe bebelina ) .Mi-a luat sange pt TT si rezultatele o sa le am in 10 zile.Se pare ca imi face doar triplu test , nu si prelucrarea datelor cu programul ala complex de care scria Lala mai devreme.
Mi-a analizat morfologia facuta de Iosup si a zis ca totul e bine , mai putin IR-urile crescute , de care eram si eu ingrijorata( mi-au iesit 0.71 si 0.73 IR-uri artere uterine , si 0.8 - IR artera ombilicala ), totusi , situatia nu este chiar ingrijoratoare deoarece bebelina a evoluat bine , chiar a recuperat 1 saptamana de retard fata de ultima ecografie. Pt IR-uri mi-a dat sa iau Aspenter pana in sapt. 28.
Eu stiam ca Aspenterul , ma rog , aspirina nu prea e recomandata in sarcina si m-a surprins un pic ca mi-a recomandat sa iau , acuma , nu prea stiu ce sa fac , voi ce ziceti ?
14+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Gugu, felicitari pt. fetita. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 16+
irlandeza spune:
Gatta, legat de aspenter, am gasit o alta discutie de pe forum :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69688
Noi 2 singurei
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gatta, legat de aspenter, am gasit o alta discutie de pe forum :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69688
Noi 2 singurei
Merci , Irlandeza , eu am citit www.desprecopii.com/info.asp?id=1018" target="_blank">asta si m-am speriat , insa , se pare ca sunt multi doctori care dau Aspenter pt pb. de coagulare , sindrom antifosfolipidic...Nu stiu insa cat de eficient este pt IR-uri crescute.
14+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Asa cum scrie si in articol, mai cere parerea unui alt medic. Intradevar ca fiecare dr. are parerea lui, dar ma gandesc ca totusi nu e asa nesabuit dr. ca sa-ti dea aspirina daca stie ca nu-i face bine la bebe.
Am mai gasit ceva :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100930
Noi 2 singurei
gattasalvaje spune:
Hai c-am citit si link-ul asta si m-am linistit ...Am mai intrat si pe site-ul lui Tutunaru si-am vazut ca si el recomanda Aspenter pana la 28 de saptamani...deci , se pare ca e OK , ca are concentratie mica de acid acetilsalicilic.
Merci mult Irlandeza
14+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?