Despre barbatii care inseala si despre femeile ...

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lalilu, iti urmaresc povestea...Daca as fi avut 20 de ani te-as fi blamat cu siguranta, atunci stiam totul, ce e bine si ce nu, ce e moral si ce nu, etc acum la 30 (si ceva de ani ) nu te mai condamn, ba chiar te inteleg. Daca e sa treci prin aceasta experienta, vei trece, nimic nu e intamplator pe lumea asta si vorba lui Creanga ''Daca necazul e in urma, stai sa-l astepti, daca e inainte, fugi dupa el". Pana la urma starea pe care o traiesti, dovedeste ca esti inca vie, cine nu mai viseaza e un om mort. Este o lectie de viata si numai timpul va spune daca a fost o experienta pozitiva sau nu, dar oricum vei invata ceva. Nu stiu exact care sint problemele tale in casnicie (in afara ca sotul tau e nemotivat si delasator), dar eu cred ca aceasta noua iubire iti va reevalua scara ta de valori...si mai cred ca pana va trebui sa iei o decizie radicala, iti poti trai iubirea asta si fara sa ranesti pe nimeni (la sot ma refer). Iar cand va trebui sa alegi, sint convinsa ca vei pune pe prim plan copiii.

Mami de Bubu (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Da, BLUEL, asta am de gand sa fac.Sa traiesc asa pana cand voi reusi sau se va impune sa iau o decizie.Este minunat, ceva ce nu credeam ca voi mai trai, traiesc ca la 16 ani, dar cu maturitatea celor 30.
Chiar simt ca traiesc iar. Am vorbit si cu el (iubitul, deh) si am hotarat sa facem ceva sa mearga, sa incercam pana la capat. Daca nu, macar sa luam amandoi ce putem din relatia asta, sa o traim atat cat este frumos, fara sa ajungem la reprosuri sau alte discutii.
A capatat o bila alba, pt ca am ceva probleme la serviciu si a fost foarte aproape, m-a sustinut, sfatuit, linistit..mi-a facut bine. Il simt aproape si preocupat de ce mi se intampla.

In fine, nu mi-e usor...dar, ma simt echilibrata, culmea, nu? Si vesela, vioaie ,cu chef de viata..Stiu ca nu e...moral, este neprincipial, dar stii ceva: nu-mi mai pasa. Ca la viata mea nu se gandeste nimeni, iar piatra sa o arunce..cel fara de pacat, nu?
Multumesc pentru sustinere, oricum..!

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Aleluia!

Mergi la inceput

CONTRAPUNCT. Esti foarte simpatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Lalilu, eu te apreciez pentru curajul pe care l-ai avut sa scrii aici! Legat de "adulter", nu exista fum fara foc.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Anca, eu ti-as spune ca situatia sta asa cum descrii tu pentru ca de obicei, si subliniez de obicei, femeile si barbatii au motivatii diferite cand insala. Iar motivatiile barbatilor sunt de cele mai multe ori mai superficiale, fizice si nici nu analizeaza pe toate partile problema inainte sa faca pasul. Daca au ocazia si sunt mai slabi de inger o comit, sexual, si abia apoi se uita in stanga si-n dreapta sa vada in ce s-au bagat.
Lalilu, bafta!

Mergi la inceput

Lo li Ta, multumesc.

Nici nu stiu ce sa zic, ce sa mai zic. Este foarte frumos, dar si ..amar cumva.Faptul ca intre noi nu s-a consumat fizic relatia..poate ca ma ajuta sa-mi pastrez un dram de ratiune.Desi amandoi ne dorim acest lucru, suntem convinsi ca asta ar fi un pas inainte si ca lucrurile se vor amplifica.Eu ca eu, dar lui ii este foarte frica de acest moment, pt ca stie clar ca atunci ar vrea mai mult, ar vrea..totul. Amanam si acest moment cat putem, ca si pe cel in care se va impune luarea unei decizii..Greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

pentru ca mi-au inchis subiectul voi scrie aici. Nu, nu am fugit, am fost ocupata doar cu de-ale casei (sot-copil).
M-a interbat cineva cati ani am - 28.
Si nu, intre cei doi asociati nu exista o relatie de prietenie propriu-zisa (just business), sunt prieteni cu al treilea asociat (majoritar)... cel de-al treilea fiind seful meu. Nu obisnuiesc sa iasa la o bauta (bicoz stiluri de viata prea diferite).
Am zis ca nu mi-am iubit sotul niciodata asa cum mi-as fi dorit sa iubesc un barbat (sotul ma crede o femeie rece, aproape glaciala) - e prietenul meu ... cel mai bun poate si e normal sa-ti iubesti prietenii - intr-un fel...
prin urmare nu sunt sotia prietenului... si apoi ma invart intr-un cerc de oameni deschisi la minte, cu o anumita viziune asupra libertatii individuale potrivit careia eu chiar sunt o femeie libera in masura in care imi asum consecintele.Si mai am banuiala ca ceea ce traiesc se numeste dragoste reciproca - desi nu mi-a comunicat nimic din sentimentele lui, simt asta, imi demonstreaza zilnic prin tot ceea ce face, s-ar putea sa ma si insel, dar asta va voi putea spune peste vreo juma de an.
Se spune "nu te marita cu barbatul cu care ai putea trai, ci cu barbatul fara de care nu ai putea trai". (vicevesa cred e la fel de valabila) L-am intrebat pe sotul meu daca ar putea trai fara mine si raspunsul lui a fost "da, evident... ar fi probabil mai complicat, dar m-as descurca" si am inceput sa ne intrebam cam ce ce viitor mai avem impreuna (optiuni de viitor divergente - el viata tihnita la tara, cat mai aproape de natura, eu - al treilea master, cariera, independenta financiara). Cu siguranta ar intelege faptul multe, totul e sa le am clarificate in capul meu, in inima mea... sa stiu exact ce-mi doresc de la viata si vorba celuilalt sa am grija ce-mi doresc pentru ca lucrurile care urmeaza sa se intample sa nu ma dea peste cap iar... (tratez o depresie care a survenit la un an de la casatorie).
Sunt lucida, sunt rationala, in plus indragostita - se pare de barbatul potrivit, ma bucur de intelegerea celor din jur, stiu sa-mi controlez impulsivitatea (nu am facut nicio prostioara pana acum si nici nu se va intampla!)... totul va decide - curajul lui al meu de a iubi si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ruxita,dupa cum vezi sub tau a fost inchis,desi nu ai cerut asta...
dar....bine ca ai scris aici!
tu crezi ca sotul tau nu va fi afectat de o eventuala despartire!
el ce sa zica?! ca o sa moara fara tine?
probail ca nu o sa moara,asta sigur......dar,exista si un dar...
eu n-am nimic impotriva iubirii...f frumos!
e un sentiment nobil...numai ca daca lucurile nu sunt corecte raman in urma victime!
tu-ti imaginezi ca povestea voastra de iubire se va desfasura lin si mai ales sigur....ca nimeni nu va stii de iubirea voastra ..
noroc ca el nu are decat "prietena" (de "prietena nu mai discutam,ca nu are sens)
eu cred ca nu va fi asa,adevarul iese la iveala pana la urma,dar asta e doar ce cred eu.....
nu crezi ca ar fi corect sa termini mai intai ceva ca sa poti incepe altceva?
nu crezi ca e mai corect asa?
fata de tine si fata de partenerul caruia i-ai jurat credinta!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

pentru ca mi-au inchis subiectul voi scrie aici. Nu, nu am fugit

Suvbiectul a fost inchis in baza regulamentului forumului.
07. Nu deviati de la subiectul discutiei
Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.

S-a discutat 2-3 pagini despre fluturasi si 'Le femme de mon ami', precum bine stii fara nici o replica din partea ta.

Mergi la inceput