Despre barbatii care inseala si despre femeile ...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Atatea teorii, ca sunt slabi , ca au nevoie de validare si altele.
Barbatii inseala pt. ca sexul este DOAR sex pentru ei . Atat.
isi pot iubi sotiile , pot sa nu-si doreasca sa se departa vreodata si totusi inseala. De ce ?
PT. ca ei se pot detasa. Sexul este ceva , asa cum eu ma duc la baschet sa ma simt bine , asa fac si ei sex daca au cu cine si daca le place pers. respectiva.
Nu trebuie sa cautam acum sa analizam fiecare gest si sa vedem dpdv psihologic ce implicatii are in subconsteint.
Vor sex , fac sex. Atat. A venit fata , a plecat fata.

Intr-adevar , cand cineva are 2 relatii este un gest de-a dreptul tampit si nu necesita nici un alt comentariu.
Dar in cazul sexului ocazional. E doar sex.
Si asta nu tine de rasa , de pozitie geografica sau mai stiu eu ce.
Doar nu credeti ca in America barbatii nu inseala

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by XIO
Barbatii inseala pt. ca sexul este DOAR sex pentru ei . Atat.
isi pot iubi sotiile , pot sa nu-si doreasca sa se departa vreodata si totusi inseala. De ce ?
PT. ca ei se pot detasa. Sexul este ceva , asa cum eu ma duc la baschet sa ma simt bine , asa fac si ei sex daca au cu cine si daca le place pers. respectiva.

Asta mi se pare foarte simplist. Se aplica unui barbat singur, vrea sex, gaseste o partenera si face sex. Fara complicatii. Barbatii intr-o relatie sau cei insurati cu familie nu merg chiar pe linia asta. De ce? Pentru ca exista un risc, acela de-a afla nevasta, de-a fi parasit, de-a face copiii sa sufere, de-a ajunge oaia neagra a familiei, etc. Pentru barbatul insurat exista mult mai multe implicatii decat pentru cel singur. Ca un exemplu, sa zicem ca eu vreau inelul ala de n carate care costa o avere, il vreau foarte tare si gasesc si o banca dispusa sa-mi dea banii. Daca sunt singura mi-l iau ca sa-mi satisfac piticul. Daca am familie si copii si cheltuiala asta pune in pericol stabilitatea financiara pe termen lung al familiei mele atunci e alta poveste. Atunci se pune problema: de ce este atat de important pentru mine acest moft si de ce sunt dispusa sa-i fac pe cei dragi sa sufere, sa ii las sa traiasca in incertitudine, cu stress, in lipsuri, etc? Motivul nu mai este atat de simplu: moft, pentru ca trebuie sa fie mult mai mult de atat ca sa actionez in aceasta directie. Acel diamant trebuie sa insemne pentru mine mult mai mult decat o piatra pe deget, e mult mai profund daca sunt dispusa sa fac viata un calvar celor apropiati. Trebuie sa fie ceva intim si foarte important, gen: nu ma simt om daca nu au piatra aia, ma desconsidera lumea, cred ca nu valorez nimic fara ea, etc.

quote:
Dar in cazul sexului ocazional. E doar sex.

Contextul conteaza extrem de mult. Imagineaza-ti ca mananci o farfurie din mancarea ta preferata, e doar o cina, nimic mai mult. Dar contextul conteaza, poti sa o mananci impreuna cu prietenul tau ca o cina romantica sau poti sa o mananci in fata unui copil care nu a mancat de 3 zile si iti urmareste fiecare miscare. Nu poti spune ca indiferent de context tu iti vei savura cina in acelasi fel.

quote:
Si asta nu tine de rasa , de pozitie geografica sau mai stiu eu ce.
Doar nu credeti ca in America barbatii nu inseala

Peste tot barbatii inseala, dar trebuie sa te contrazic, conteaza foarte mult cultura si educatia. In Romania totul este extrem de vulgar, obscen si femeile sunt prezentat foarte des ca obiecte sexuale. Unde in lumea asta mai poti sa astepti autobuzul intr-o statie cu un chiosc plin cu reviste care prezina femei dezbracate in cele mai vulgare pozitii? Aici nu exista asa ceva. Magazinele pentru adulti au usa inchisa, nu au imagini vulgare afisate pe afara si intrarea este restrictionata persoanelor peste 18 ani. Ca sa intelegi mai bine, parintii mei mi-au trimis niste reviste de integrame pe care imi place sa le rezolv cand ma plictisesc si fiica-mea a ramas socata cand pe ultima pagina a unei reviste absolut inocente erau niste reclame si niste poze (micute e drept) cu femei dezbracate si in pozitii vulgare. Si asta pentru ca aici nu exista asa ceva. Si vreau sa spun ca s-a simtit foarte jignita ca adolescenta ca femeile sunt prezentate in felul asta. Stie ca exista reviste de profil dar socul a venit din prezentarea fireasca pe o revista inocenta. De cate ori ma uit pe internet pe un ziar romanesc nu exista sa nu vad concursul saptamanii cu niste fete machiate vulgar, dezbracate si in pozitii penibile. Nu ma intelege gresit, nu sunt o persoana pudica dar e vorba de imaginea femeii si din pacate imaginea femeii in Romania este deplorabila pentru ca este promovata in felul asta. Si ce altceva sa inteleaga barbatii? ce altceva sa inteleaga fetele tinere? Daca nu au o educatie sanatoasa de acasa, daca nu au self-esteem, daca nu stiu cine sunt, atunci nu pot decat sa concluzioneze ca trebuie sa fie la fel ca restul lumii, vedete la tv, vecina de bloc, colega, etc.

Mergi la inceput

Bird , tu nu poti a gandesti ca un barbat. Si mesajul acesta o dovedeste pe deplin.
La barbati nu exista analogii si interpretari , nu stau sa se gandeasca o luna daca sa faca sex cu pustoaica aia care le tot face cu ochiul de la barul X sau nu .
Nu conteaza ca au prietena , otie , un copil , 5 copii , 100 de copii au o herghelie de cai.
Pt. ei este doar sex fara implicatii.
Adica o vad , ma vede , ii fac co cohiul , imi face inapoi intreb "vrei"? ea spune "da" si dam bice. S-a terminat , ne salutam din mers si gata. Nimic mai mult decat un orgasm.
Si crede-ma, nu conteaza altceva , este o simpla relaxare dupa care se pot duce zambitori la prietena/sotie, ii spun ca o iubesc , pt. ca ce au facut mai devreme nu a schimbat cu nimic viata lor.
E foarte simplu, nu complicat ca in cazul femeilor.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Xio,
imi pare rau ca ai aceasta parere despre barbati, sa inteleg ca ai avut de-a face numai cu babuini fara sentimente si responsabilitati? Ceea ce descrii tu acolo este catalogat ca si comportament asocial, lipsa de control a impulsurilor, dezinteres pentru suferinta altora, dezinteres fata de repercursiunile actiunilor, etc. Felul cum gandesti ofera o scuza tuturor barbatilor care inseala, ce sa faca saracii nu se pot abtine ca e instinct si nici macar nu inseamna nimic pentru ei.

Mergi la inceput

Bird , am crescut printre baieti de cand sunt mica.
Prietenii mei sunt 80% baieti si cateva fete.
Cunosc barbati casatoriti , barbati cu prietene , barbati care vor sa se casatoreasca, barbati singuri.
Le cunosc gandirea si am ajuns sa gandesc si eu asa , cu diferenta ca nu aplic faptele.
Habar n-ai cati barbati casatoriti gandesc asa, cu cati am discutat despre asta , int imp ce sotiile cred ca sunt ingeri si ar baga mana in foc pt. ei .
Am ajuns sa ca intr-o conversatie sa spun dinainte ce vor ei sa spuna.Sa ma imprietenesc in 2 timpi si 3 miscari si sa aud confesiuni in 5 minute.
Evident ca nu sunt toti identici, eu vorbesc in mare despre gandirea lor.

Concepte diferite in functie de sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Evident ca nu sunt toti identici, eu vorbesc in mare despre gandirea lor

Aici ai pus un punct mai acceptabil. Nu ca nu ai dreptate si tu dar si bird70. Asa cum sunt femei si femei tot asa sunt barbati si barbati. Exista in mod cert o distanta destul de mare de la cei/cele care isi propun sa faca sex oriunde oricand oricum si cei care fac sex in anumite conditii mai mult sau mai putin restrictive.
Sunt barbati care "nu-si pot tine pantalonii pe ei" orice ar face.... sunt care sunt mai putini "focosi" Dar probabil sexual discutand barbatii ca si "regn" sunt in general mai usor disponibili in a face sex si a pleca mai departe fara a pune pentru un numar de ani o amintire vie. Nu cred ca putem fi acuzati neaparat pentru aceasta caracteristica biologica la urma urmei. Asa cum nu pot fi compatimite femeile ca sunt mai sufletiste, mai inimoase, mai cerebrale.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Evident ca nu sunt toti identici, eu vorbesc in mare despre gandirea lor

Aici ai pus un punct mai acceptabil. Nu ca nu ai dreptate si tu dar si bird70. Asa cum sunt femei si femei tot asa sunt barbati si barbati. Exista in mod cert o distanta destul de mare de la cei/cele care isi propun sa faca sex oriunde oricand oricum si cei care fac sex in anumite conditii mai mult sau mai putin restrictive.
Sunt barbati care "nu-si pot tine pantalonii pe ei" orice ar face.... sunt care sunt mai putini "focosi" Dar probabil sexual discutand barbatii ca si "regn" sunt in general mai usor disponibili in a face sex si a pleca mai departe fara a pune pentru un numar de ani o amintire vie. Nu cred ca putem fi acuzati neaparat pentru aceasta caracteristica biologica la urma urmei. Asa cum nu pot fi compatimite femeile ca sunt mai sufletiste, mai inimoase, mai cerebrale.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Marius , sincera sa fiu eu admir acea calitate masculina de a detasa complet sexul de restul vietii.
Adica, imi place de aia , ii place de mine , facem sex si uitam tot.
Zau ca as vrea sa n-am si eu constiinta si sa pot fi atat de nonsalanta, macar de dragul de a sti ca pot face ceva oricand.
Da' n-am , fir'ar sa fie
E ceva sa ai in sange chestiile acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pana cand un barbat nu face sex, nu considerati ca isi inseala prietena / sotia? (de ex prin mesaje, discutii aparent inocente si ganduri deloc inocente)

scuze daca tocmai s-a vorbit despre asta, am obiceiul sa citesc orice de la sfarsit la inceput.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilancia spune:

oamenii nu se nasc monogami, deci cei care tradeaza si cei care sunt tradati vor exista indiferent de opiniile noastre,depinde de noi sa stim sa ne gestionam sentimentele, actiunile, deciziile........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

dar ce se intimpla cind fac sex din intimplare (chipurile au baut prea mult) si apoi (cred ca) se indragostesc? Si o tin asa pina se poate sau pina dorerste domnishoara (zicea marius, cred, ca daca femeia vrea, se intimpla actul sau "povestea", daca nu,nu). Pentru ca si "indragosteala" asta, poate sa fie f a dracului, mai ales daca e ca in cazulpe care il stiu eu: sex o data, apoi plecat in alta tara si continuat cu mesaje si mailuri pina tipa a zis gata, am pe altcineva. Cit de imaturi pot sa fie barbatii (majoritatea, totusi)? Asta doare, ca nu isi deschid ochii sa vada ce au si sa nu mai umble dupa cai verzi pe pereti. Asta daca casnicia merge bine, desigur...

, Francesca 2 ani 8 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74

Mergi la inceput