Calin ,sot de diplodocus,este printre ingeri

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Multa putere de la cel de sus....fii tare pentru minunea ta mica....Calin va pazeste de sus!!

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Sincere condoleante!

Este icredibil de greu. Te tot intrebi cu ce ai gresit de esti pedepsit astfel, ce rost are aceasta suferinta si, mai ales de ce trebuie sa indure aceasta nedreptate sufletelele nevinovate ale copiilor. "Dumnezeu ne da si tot El ne ia".Tot El ne da putere si ne intareste pentru a trece greul, pentru a putea merge inainte.Nu ne ramane decat sa-i si sa ne rugam pentru cei pierduti, sa-i pastram vesnic treji in inimile noastre.

Si eu mi-am pierdut din octombrie 1990 si pana in ianuarie 1992, la interval de 6 luni fiecare, bunicul, unchiul si tatal. A fost cumplit. Desi au trecut atatia ani ranile sufletului sunt inca deschise si nu stiu, nu cred ca se vor inchide vreodata.

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i apere in lumea de dincolo de viata.

Daniela-Elena si cei 2 nazdravani Andrei si Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Nu stiu cine o fi zis ca timpul alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Eu stiu ca timpul nu alina suferinta pe propria mea piele.Te inteleg perfect.
Foarte frumoase poze.

un suflet tristALBUM LORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by lore03

Foarte frumoase poze.

Ce frumosi erati...

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by lore03

Foarte frumoase poze.

Ce frumosi erati...

Criss si Alex

Chiar eram .Multumesc

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Timpul alina suferinta...trebuie, insa, sa curga intr-o cantitate mare, maaaare...Mai degraba amorteste durerea, dar din cind in cind durerea revine mai sfisiietoare si mai apriga...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc FETELOR pentru sustinere...
Au trecut 6 luni de la deces, 8 de la accident...
Uneori mi se pare ca a trecut muuult timp de cind eram fericiti si noi, parca de secole nu m-a mai tinut in brate...
Alteori parca am impresia ca trebuie sa intre pe usa...
Luca a crescut , vorbeste relativ bine acum...Printre primele lui cuvinte au fost si: cer, luminare, mormint, cimitir Nici nu vreu sa ma gindesc ce o sa raspund la intrebarile lui www.flickr.com/photos/7859784@N04/1226107210/?removed_from_group=1" target="_blank">viitoare :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Of, ce tristete respira cuvintele tale.. Imi pare foarte rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Buna,
O sa incerc sa-ti impartasesc si eu din experienta mea.
Anul acesta in ianuarie s-au implinit 18 ani de cand mama mea a murit. Aveam doar 12 ani. Mi-a fost greu. La inceput nu voiam sa vad nici o haina de a ei, ascunsesem toate pozele. Ma durea sufletul enorm si refuzam sa vorbesc despre ea. Dar o visam mereu....si aveam sentimentul ca ma apara de acolo de unde e. Desi fizic nu mai era cu mine....o simteam aproape. Anii au trecut, tata s-a recasatorit imediat ..la nici 8 luni si m-a obligat sa-i spun mama noii lui sotii. Asa de tare nu o voiam in viata mea...imi era rusine sa zic colegilor la scoala ca am acum o sora vitrega, o mama ....
Locul ei nu i l-a luat nimeni.
Perioada si mai grea decat despartirea fizica de mama a fost cam dupa 3-4 ani cand a inceput uitarea. nu cred ca acest termen este corect dar....incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca ea nu mai e, ca..viata merge mai departe, si atunci o durere sfasiatoare ma rodea...frica ca o sa o uit. Cred ca era poate ca inca eram copil...nu stiu. Ma doare ca nu am multe amintiri cu ea, am impresia ca i-am uitat chipul, vocea, dar ...de cate ori o visez(si asta e din ce in ce mai rar dupa ce a implinit 7 ani) ma simt tare bine ca simt iubirea aceea pe care am impresia ca am uitat-o , dar nu asa, ci e doar ascunsa adanc, adanc in mine.
Acum, dupa atatea ani...privesc moartea ca pe ceva normal, oricum mai devreme sau mai tarziu toti plecam dincolo.
Viata e dura, despartirile de cei dragi sunt dureroase...nu le putem intelege, trebuie doar sa le acceptam.
Povestestei cat mai mult copilului despre tatal lui, aceasta il va intari si..cred ca si tie iti va fi mai bine. Intareste-te, incearca sa iei viata asa cum e, copilul te are doar pe tine si esti singurul lui sprijin. Trebuie sa fii si mama si tata.
E greu, dar in mod sigur o sa reusesti. Sotul tau va vegheaza si are si el nevoie sa va vada bucurosi si ca aveti grija de sufletul lui.
Eu intotdeauna m-am incuajat zicandu-mi ca..Dumnezeu are nevoie si de oameni tineri si frumosi si buni in gradina lui, nu doar de batrini. Asta asa ca sa dau o explicatie.

Multa putere si credinta in Dumnezeu.

Mergi la inceput