Aspirante optimiste>20 ani(125)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZA foste colegute si sper, cat mai repede colege la odisee!!! Revin cu vechea intrebare: cum stati cu optimeala?
Am intrat sa va anunt ca am o fetita in burtica. Pup la toata lumea de la GUGU.

iunie 2006
GUGU 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

ramonzca79, fata!
hai ca reusim noi pana la urma! nu te demoraliza!
stiu ca e greu, ca eu azi dimineata cand am vazut ca au navalit nenorocitii de rusi, am cam tras o buna portie de plans...
dar sa vezi ce bucuroase vom fi cand va veni bb, vom uita de toate supararile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Gugu felicitari! Sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!
Ramonzca sa treaca supararea.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/khKrm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Intru la voi..sa va "stresez"..pt.ca n-am curaj sa ma inscriu la Odisee..inca
Kitzy tu cand ai fost la primul echo si ce ai vazut?!
Azi,dupa calculele mele-ar fi prima zi din cea de-a 6-a saptamana.As vrea sa merg Joi sau Vineri la Dr...Numai am rabdare
Inca nu ne vine sa credem ca ni se intampla in sfarsit si noua....Fetelor..fiti optimiste si..incercati sa nu va mai ganditi la TB,ovulatie..o fi..n-o fi..Noua ni s-a intamplat cand nici n-am fi visat..Mi-am facut test pt.ca ma duruse capul foarte tare cu o seara inainte(de cand incercam sa facem un BB n-am mai luat nicio pastila fara sa ma asigur ca nu sunt)si imi era frica sa nu se repete durerea si a 2a zi..si cum trebuia sa-mi vina si CM..am zis sa-mi fac rpd un test..ca sa ma pot indopa linistita cu Saridon..Nu va pot spune cum ma uitam la testul ala..Nu-mi pot imagina ce fatza tampa aveam..
Deci..profitati de vara,caldura..Plecati undeva..la mare..la munte..oriunde..numai plecati!!Ma gandesc acum ca s-ar putea sa fi contribuit si marea cu ceva..desi anul trecut am fost la mare-la noi..si nu s-a intamplat nimik..Poate pt.ca Marea Tireniana e mai sarata??!! Ma napadesc tot felul de ganduri si elaborez tot felul de teorii..si apoi imi dau seama ca numai conteazaSanatosi sa fim..
Cred ca v-am zapacit taaaare..Iertare,insa m-am mai descarcat si eu putin-aici la voi..ca n-am unde in alta parte..

Ela.. in 6sapt.fix!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gugule, super!!!

eu mai am pana aflu...nici nu stiu daca vreau sa aflu...deocamdata vreau sa-mi treaca starea asta de greata odata, ca nu mai pot...

vrmoana, . ce sa fac, ma lupt cu caldura si cu greata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ela pai la sf saptamanii viitoare poti sa ii auzi si inimioara.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

anca, adica la 7 saptamani se aude inimioara?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

marryan si eu te ! optimism, optimism iubita, de asta ai nevoie tu acum!
fetelor, intrebati cum sa nu ne mai gandim la bebe, pai stiu ca nu va puteti abtine, dar macar sa fiti pline de optimism si sa vedeti ce rezultate frumoase o sa aveti!
gugu , sa-ti traiasca fetita! mai, gugule, de ce nu intri tu mai des pe aici sa ma ridici moralul fetelor ca tu esti tare haioasa, te-m citit in capitolele trecute cand erai aspiranta si m-ai facut sa rad cu lacrimi iubita!
underqueen , ce mai faci? nu te-am vazut mai vazut de mult pe aici!

http://tt.lilypie.com/yHVFp4.png

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by underqueen

gugule, super!!!

eu mai am pana aflu...nici nu stiu daca vreau sa aflu...deocamdata vreau sa-mi treaca starea asta de greata odata, ca nu mai pot...

vrmoana, . ce sa fac, ma lupt cu caldura si cu greata...

7+

UNDERQUEEN te cred si te inteleg. Cred ca greata e cel mai groaznic simptom pe care il experimentam. Mie nu-mi vine sa cred ca acum doua saptamani abia respiram in pat de rau. am avut. Abia de cateva zile ma simt si eu bine. Iti tin pumnii sa scapi cat mai repede.

iunie 2006
GUGU 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zozela eu am fost la eco la 4 sapt si cateva zile, si am vazut un punct mic negru, s-a vazut doar la eco endovaginal si chemat peste 2 saptmani iar.
Gugu felicitari pt fetita!

Kitzy 5

Mergi la inceput