Aspirante optimiste>20 ani(125)
Raspunsuri - Pagina 24
diaconmaria spune:
Ftele eu va pup si va zic noapte buna si sa aud maine numai vesti bune!!!
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe
mic ...
irlandeza spune:
Buna seara fetelor. Ce mai faceti ? Vad ca lumea doarme. La mine e doar ora 21. Si mai bantui pe DC .
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
16+
CrisaS spune:
Fetelor va dorec o zi frumoasa , ca eu ma pregatesc de culcare si voi va pregatiti sa va treziti , cele cu bebei va pup pe burtica cele fara pe nasuc..si poate miine intru si eu cu voi la cafea macar la a doua.Apropo fetele gravidute care sint pe-aici fumeaza vreuna?
Azi m-am tot gindit la bebe deja a ajuns subiectul cel mai discutat , nu mai vorbesc decit de asta cred ca se citeste disperarea mea de la o posta.Am intrat si la capitolul unde se vosrbeste despre problemele barbatilor..cu gigeii treaba mare..acu` mai am un stres in plus ca nu aveam destule.
Oricum nu ma doare burta nu sinii nu am simptome:))))
Am un finut l-am botezat in martie e baietelul verisoarei mele , mi-e drag de morrrr de el...as posta pina una alta poze filmulete cu el...dar nu stiu cum..adica sa-mi pun cum aveti voi un anumit subiect si apasind pe el aveti poze.Invatati-o si pe Crisa, ca na e mica..si nu stie...azi am invatat lectia nr.1 miine daca aveti timp si de mine poate ma invatati cu pozele cum sa fac.
Va pup dulce si o dimineata cit mai placuta , beti o ceasca de cafea si pentru mine
Crisa
Si pentru toate fetele o 
Gabitza1977 spune:
Buna dimineata fete,
Un pupic si o cafeluta pentru fiecare!!!
Dupa ce ieri mi-am facut sperante, ca nu imi venise la timp cm-ul, azi dimineata m-au invadat rusii, nenorocitii!!!!

Asa ca acum nu am decat sa astept sa treaca si apoi sa ne apucam iar de treaba!
Voi ce mai faceti, ceva vesti bune?
Va pupic inca o data, o zi linistita!!!!
Cu drag,
Gabita.
marryan spune:
buna dimineata!!!
sa aveti o zi cit mai buna si plina cu liniute duble

Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
Gabitza1977 spune:
Crisa, acum am citit cu atentie mesajul tau! Si eu am o finuta superba, Carina!!! Am botezat-o tot in martie anul acesta! Este o scumpete de fetita, are aproape un an! Cand merg la sfarsitul lui august in Romania abia astept sa o vad! Poate pana atunci o sa am si bb in burtica, cine-stie....Doamne ajuta!!!!!!
De fumat eu am fumat ceva timp, dar cu vreo doua-3 luni inainte de a ne pune pe treaba pt. bb, m-am lasat, mi-am schimbat un picut stilul de viata, am incercat sa mananc mai sanatos...sa vedem acum cand va aparea si copilasul nostru!
Pupici!
Gabita.
kitzy spune:
Neata!
Gabitza imi pare tare rau ca te-au invadat rushii, stiu cum e sa-ti faci sperante luna de luna si dupa-aceea urmeaza dezamagirea si apoi iar speranta.....incearca sa nu te stresezi, sa nu te gandesti numai la asta si ai sa vezi ca o sa se intample miracolul. Cu cat te gandesti mai mult acolo, cu atat se prinde mai greu. Ai sa vezi ca totul va fi bine, eu iti urez sa vii cat mai curand cu test cu II liniutze si asta urez la toate aspirantele sa aiba incredere ca se va intampla.
toate aspirantele si gravidutzele!
Kitzy
5
Gabitza1977 spune:
Sar'na mult kitzy!
Asa am sa fac, am sa incerc sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc atat. Mai ales ca tu acum esti cu burtica si stii cum este cel mai bine!!!
Te pup cu drag pe burticuta!!!!
Ai grija de tine si bb!!!!!
underqueen spune:
neatza, girls! e abia ora 9 si deja e groaznic de cald. ma sufoc in casa...
va 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
7+