Aspirante optimiste>20 ani(125)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hawk spune:

quote:
Originally posted by rontzy

Feteleeeeeeeeee
cum pot sa am si eu PM in bara de sus?

http://tt.lilypie.com/0qblp3.png

- te loghezi,
- te duci la mesaje private (in stanga paginii la meniu)
- te duci pe optiuni
- bifezi activarea de PM
- trimiti modificarile

et voila!

_

http://tt.lilypie.com/qhWsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Fetele eu am intins-o la strand si apoi la berica!
Va puuuuuuuup!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/khKrm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

vrmoana ..oops mai ai o zi si ovulezi , nice...asteptam sa ne spui ce s-a intimplat.
rontzy scuza-ma eu ti-am urat bine ai venit , credeam ca esti noua..imi cer scuze inca o data .
Ajutati-ma si pe mine cum sa imi pun ticker , chiar sint inca tuta la multe chestii de aici si mi-e si jena sa intreb , de parca sint nebuna. Explicati-mi si mie cum se face.Sar'na anticipat.Test , nu stiu am asa o aversiune fata de test accept cam greu dezamagirile si infringerile...nici nu stiu ce sa zic...oricum nu am nici o simptoma ca mi-ar veni.O Doamne ce minune ar fi...
Va -icesc pe toate , sinteti niste fete extraordinare.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Anca, ce ma bucur sa aud ca au inceput "luptele" adevarate in burtica, eu n-am apucat sa traiesc asta dar stiu ca erau minunate si miscarile acelea subtile pe care le simteam eu, mai ales ca atunci cand se agita un bebe il trezea si pe celalalt
S te bucuri din plin din perioada asta si sa tii fata la racoare
Sanatate multa si pupici

Mergi la inceput

Diaconmaria,
eu te stiam mai optimista si mi-ai promis ca luna asta ramai graviduta
Fruntea sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria poate ca e mai bine ca nu ai dat de nimeni pe la Giulesti si asa o sa ramai natural....poate este un semn
Eu am stat azi acasa si cred ca o sa stau si maine ca ma omoara caldura asta .Maria este si ea agitata mititica de la atata caldura si azi am avut si noi prim a repriza de cafteala adevarata,adica cu miscari de burta si tuguiele....este minunat si toate o sa aveti parte de asta.
Te pup si iti tin pumnii.Cat mai ai pana cand trebuie sa iti vina CM?

anca 24+

Maria
poze

Anca nu stiu ce sa spun. El de obicei vine destul de regulat: cam la 25-27 zile, ceea ce ar insemna ca ar trebui sa vina undeva pe 25-27 iulie. Insa luna asta am descoperit o chestie care m-a uimit: in ziua a 16-a a CM aveam foliculi pe ov dr de 21 si de 15 mm si eu mai tarziu de a 13-a zi a CM nu am ovulat poate de la stimulare s-a dereglat putin. Nu stiu ce sa zic. Stiu ca parca cm vine la 14 zile de la ov da dr mea zice ca nu e batut in cuie. Acuma eu stiu?
Si dupa pregnyl(pe care l-am facut in ziua 16 a CM seara)am sangerat putin in dim zilei 18 a CM. Acum eu nu stiu...cum o da DD...DA EU MA ROG TARE TARESA FIE CU OCHISORI

Maria
poze
Acusi vine bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Maria,
eu stiu ca sunt fete care stiu cand ovuleaza tocmai dupa o astfel de sangerare usoara, iar foliculii erau ok, deci e f posibil sa fi ovulat, asa ca facem galerie sa nu vina rushii
Tre sa fie bine, trebuie sa te tii de cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Maria,
eu stiu ca sunt fete care stiu cand ovuleaza tocmai dupa o astfel de sangerare usoara, iar foliculii erau ok, deci e f posibil sa fi ovulat, asa ca facem galerie sa nu vina rushii
Tre sa fie bine, trebuie sa te tii de cuvant

Buna Oana! Ce faci?
Ar fi ok dar eu am avut contact sexual sambata, duminica, marti si miercuri, iar sangerarea a fost luni dim. Exista vreo posibilitate sa fie cu ochi?
Voi ce ziceti?

Maria
poze
Acusi vine bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hawk spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

Ajutati-ma si pe mine cum sa imi pun ticker , chiar sint inca tuta la multe chestii de aici si mi-e si jena sa intreb , de parca sint nebuna. Explicati-mi si mie cum se face.Sar'na anticipat.

te duci la www.lilypie.com, la sectiunea Trying to conceive. Si acolo iti treci prin cei 3 pasi, in care iti alegi rigla, icon-ul miscator, scrisul, etc.

Dupa ce esti gata, faci copy la link-ul de la URL, si vii pe forum, editezi profilul, si il pui cu paste la semnatura.

Si gata! Succes!

_

http://tt.lilypie.com/qhWsp3.png

Mergi la inceput

sigur ca da maria, tre sa fii optimista

Mergi la inceput