Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Stiu, Ysa. Nici mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Acusi vine momentul. Sotul a inceput si el sa se agite si parca nici lui nu ii vine sa creada. Te 
Sim
35+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
break_fast9 spune:
Machus nu trebuie sa-ti fie teama...eu vorbesc serios...toata lumea mi-a spus ca sa fiu pregatita ca va fi cu manifestari de nervi...bufeuri insuportabile, dureri de cap...insomnii
vreau sa spun ca nu am nervi mai mari ca de obicei
bufeurile sunt suportabile si scurte
dureri de cap nu am desi in jurul meu lumea se plange ca ar avea...![]()
insomnii...dorm ca valiza in gara!
nu m-am ingrasat...e adevarat ca am tinut regim din acela pt endometrioza si mai scapam din cand cand la cate un piept de pui sauun peste
In loc de paine mananc orez expandat de la Sanovita
si nici nu sunt trista sau deprimata ...o singura data am fost cand a fost canicula si nu mai puteam....in rest e ok!
Si eu am dat 468 RON de la Farmaciile Catena
Alexela spune:
Fetelor,
am reusit sieu sa ajung acasa, mi-am facut un dus, ca eram inghetata... Si acum am intrat sa va dau ultimele vesti. Am reusit sa il prind pe Tutu la cabinet, mi-a facut eco, se vede un folicul de 13,1 pe OS, in rest, pe OD, sunt destul de mici. Endomentrul e de 11,2, nu l-am avut in viata mea atat de gros!!! Mi-a spus ca, in mod normal, dupa drilling sigur trebuie sa se produca macar ovulatia, daca nu si
... Dar prefer sa nu ii dau crezare, mai bine astept sa vad eu cu ochii mei!!! Era bine dispus, si-a adus aminte perfect de diagnosticul meu de la laparo, de cum mi-a curs mie sangele cu galeata... De altfel, asa m-a si intampinat: ce faci, mai vampiroaico?
Ma mai duc vineri dimineata la 7.30, la spital. Sa-mi tineti pumnii!
Pentru fetele care mai sunt interesate, eu l-am intrebat si vineri va avea program normal la cabinet, iar maine si vineri va fi si la spital, dimineata. Asa ca, Smoly, sper ca te-am lamurit!
I-am spus ca am niste emotii de nu mai pot, ca mi-e frica de un rezultat negativ la monitorizarea asta si a fost f dragutz, m-a incurajat si mi-a spus ca sigur nu am de ce sa-mi fie teama. Iar la sfarsit ma intreaba: unde ti-e costumatia mov?!?! Si uitasem ca atunci cand am fost sa imi scot firele eram intr-o rochie movulie, cu geanta tot mov, cu buline albe, si toata lumea m-a intrebat prin spital de ea, toata lumea pe care o cunoasteam, asistentele si chiar si Ioana. Cum o fi tinut el minte?!?!?
Dar stiti de ce mi-am dat seama? Ca in septembrie nu cred ca o sa pot merge la monitorizari, pt ca de pe 5 pana pe 13 septembrie vom fi plecati in concediu (in sfarsit, ni s-a confirmat concediul pt Tunisia!!!), iar dupa calculele mele chiar atunci ar fi perioada de monitorizare... Dar vreau sa vad partea foarte buna a lucrurilor, si anume ca daca in perioada aia ar trebui sa merg l amonitorizare, asta inseamna ca tot in perioada aia va fi si ovulatia... Asta daca va fi vreo ovulatie!!!
Hai ca fug sa mananc o felie de pepene.
O seara buna!
Somn usor!
Va pup!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
Alexela spune:
Sim,
imi pare rau ca nu ne vom intalni maine! Dar iti urez inca de pe acum bafta si o nastere cat mai usoara! 
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
machus spune:
Break, ce simpatica esti !!!
M-a pufnit rasul la citirea mesajului tau, de se uitau colegii de birou la mine.
Cred ca am sa iau si eu prima injectie de la Bucuresti si pe celelalte din Galati (deja m-am interesat si am gasit la o farmacie cu 470 Ron).
Stiti ceva de programul dlui dr la inceputul sapt viitoare (luni, marti)?
Si inca o intrebare, aveti cunostinte despre trecerea de la tratamentul cu diphe la FIV? Este cumva in legatura acest tratamentul cu FIV-ul? poate ati auzit...
Alexela, iti tin pumnii. Imi da o stare de bine, cand vad optimismul si, nu mai zic, bunatatea ta.
Toate sunteti deosebite si va pup cu drag!
sim_stoian spune:
Multumesc, Alexela 
Am fost dimineata la spital, am intreprins o mica actiune de spionaj
ca sa il gasesc pe doctorul nostru, dar am reusit sa vorbesc cu el dupa raport. M-a chemat la cabinet azi dupa 2 sa vedem care e treaba, asa ca mai stau ca pe ace cateva ore.
Sim
35+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
77bya spune:
Salutare fetelor!
Ana ,suntem alturi de tine si iti tinem pumnii.Sa ne ajute pe toate sa avem cel puti un bebic.