Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

azi e mai bine...vad k v-ati adunat
daca vreti sa vedeti www.dropshots.com/schatzi8080" target="_blank"> poze de la vulcanii noroiosi
eu am ajuns de la sv. preconizez un alt week end in deplasare. de data asta..revad marea. sa vedem..parca m-am tacanit...sunt numai cu gandul la plecat de acasa
va doresc la toate o saptamana minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Va sa zica croissantele oferite de dimineata impreuna cu cafelutza au avut mare succes!!!Ma bucur ca v-au placut.
Mire ai fost weekend-ul care tocmai ai trecut la Vulcanii Noroiosi???
Annes, la fel gandesc si eu, doar ca al meu concediu e ceva mai aproape, 2 saptamani !!!!!YUUUUPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!
Missy, destul de rau ce a patit medicul tau!!!
Aaaaa....Mire, nu reusesc sa deschid pozele!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da cristina, de ce, ati fost si voi?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Iertare ca nu am mai dat semne de viata,dar Liana a fost sacaita rau. Ieri a plans continuu de la 6 dimineata pana la 2. Simteam ca incep sa ma urc pe pereti. Nu mai puteam. Pe la 2.30, ea cu ochii pe pereti, eu pic lata langa ea.Habar n-am ce minune s-a intamplat, dar mam trezit la 5 si ceva, dormea ca ingerasul. Nu mi-am simtit consortul cand a venit acasa, nu am simtit ca a intrat la noi, nimic. Acum imi fac procese de constiinta, ca poate mititica o mai fi scancit si n-am auzit-o. Azi noapte a mai avut un acces de plans pe la 2, dar a intrat tas-su la leganat, ca eu eram in prag de criza de nervi, plans si plecat in lume.Iar mi s-a rupt filmul ca nu stiu cand a reusit s-o linisteasca, cert e ca a dormit pana la 6, a papat si acum doarme mielusel.
Mire, ma omori cu plecatul. Si mai ales la mare! Pe cuvant de nu imi vine sa impachetez kupilu si consortul si sa o stergem si noi un week end.
Cristina, mai ai si azi croissante? Cafeluta o dau eu!
Missy, ai vb cu medicul? El ce zice? Poate te da in grija altcuiva.
Anne, sotul tau e frate cu al meu? Cand a terminat Prison break ( sau cum s-o scrie), a inceput cu Roma. Cand s-a terminat si cu Roma, ziceam ca am scapat, dar a inceput cu 24 ore sau ceva asemanator.
Va pup si ma duc sa-mi trezesc consortul ca a sunat ceasul de vreo 10 minute si el nu da semne ca ar vrea sa plece la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Iuly s-ar putea,mai stii.Dar mai are unul preferat inafara de JERICHO,acela este KAIL ( nu cred ca am scris bine ).Da r la asta am norac ,ca apare mai grau.
Mire vreau sa ajung sxi eu pe acolo.Spre rusinea mea nu am fost niciodata si nici pe la pesteri nu am ajuns.
Azi sunt un pic cam trista,ca vine al meu sot masina si nu stiu cat o sa mai dureze pana luam alta.

'cesc fetele sunt prin zona.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

si eu prin zona!!!
Iulia, da , mai am croissante!!! Poate ar fi bine sa plecati un weekend , mai iesi din monotonia de zi cu zi. AM vazut multe cupluri la munte sau la mare, cu bebei dupa ei, deci se poarta!!!
Annes, poate va cumparati o noua masinuta mai repede decat va asteptati!!! Eu va urez bafta!!!
Fetelor, iar au inceput caldurile!!!Ingrozitor!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Yupiii, am net! Au zugravit camera unde era serverul si toate cele, si eu nu mai puteam bantui pe-aici..
Acum e mai bine, ma infrupt cu croissante de la Cris, beau de la mine (va astept si pe voi), e tare, fierbinte si amara, numai buna sa ma motorizeze pt. toata ziua!
fetele si o zi buna sa aveti!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Cafeaua e gata, eu semizombi, Liana doarme.
Anne, eu nu ii spun consortului si de serialele la care se uita al tau, ca imi bag singura beleaua in casa.
Cristina, nici nu stii cat mi-as dori sa mai ies din cotidian. Dar e mica tare Liana! Avem abia o luna. Ma gandeam ca i-ar prinde bine o plimbarica pe la briza, nu stat la soare, ca nu is nebuna, dar o plimbarica ar fi super.Si o baie in mare pentru mama-sa! Plus ca tas-su si-ar o mana pentru o baie!
Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

racushoare
Ce faceti? Iulia un pupic dulce Lianei. Mai ai poze cu ea?

Pe unde umbla racushoara sefa?

Va doresc o zi buna. Azi stam in casa pt. ca ploua si e frig

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

daca vreti sa va amuzati :)

Miki

Mergi la inceput