Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ei..treaba cu caracteru' e cu totu' alta poveste.
dar eu zic k seamana cu tati k il stiu mai in amanunt. si oricum fetitele cam cu tatii seamana.
io am o lene si un somn...si mai am 2h de stat...
cum e in concediu miki? prietene in gazda mai ai?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona!!!LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Marinilor!!!!
Annes , LA MULTI ANI!!! Fetelor, au fost delicioase clatitele!!! Cred ca nu mai facusem clatite de vreun an.
Iulia, am vazut noile pozici cu Liana.
Miki, poate ne vedem , iti fac o vizita. LA MULTI ANI MAMEI TALE!!! tare bun martini!
Mire, si eu is in aceeasi stare, nu am chef de nimic.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Prietena mea e tot la mine. Inca nu si-a gasit apartament sau n-a cautat. Nu stiu, dar si-a gasit un alt prieten . Treaba ei.
In concediu e bine....ma rog sa nu treaca prea repede.
Cristina daca vrei sa ma vizitezi te astept cu drag, bineinteles si pe Mire o astept . Ce mai... va astept pe toate

Miki

Mergi la inceput

Cristina vroiai sa mergi in Monschau? Acum imi spune soatza ca nu e departe de noi si ca e foarte frumos acolo.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Fetelor va-ti si apucat de ?
Eu nu am cu cine sa beau la servici ,asa ca o las pe home,daca vom bea ceva.
Iulia sa-ti traiasca frumusetea.
Fetelor eu mai am putin si o tai acasa de la servici.Ne vedem maine dimineata.

Va 'cesc cu mare drag.

annes

Mergi la inceput

eu am ajuns pe acasa. va servesc cu o prajitura cu ness. poftiti

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

yammi prajitura? vreau si eu o feliutza te rog.

Miki

Mergi la inceput

www.dropshots.com/schatzi8080#date/2007-08-15/19:35:22" target="_blank"> praji

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Anne, La multi ani cu o zi intarziere. Ma revansez la Sf. Marie mica si dau si o sampanie!
Miki, sa-ti traiasca mamica! Au ajuns? Cum te descurci si cu prietena si cu familia?
Mire, cu ce am gresit eu soro, fata de tine? Nu stii oare ca am niste kilograme de dat jos? Chestia aia insiropata ma face sa tremur numai cand ma uit la ea!
Cristina, pup si eu. Cum merge treaba la servici? Tot asa aglomerat?
In sfarsit pot sa beau si eu cafeaua in liniste! Uraaaaaaaaaaa! Consortul e de serviciu dupa amiaza si dupa ce a papat Liana masa de la 5.30, dorm amandoi.Cine doreste?
Va multumesc fetele pentru complimente! Dar sa stiti ca tati sustine ca seamana Liana si cu mine! La gura! Nu va inchipuiti ca la formatul ei, ci la cat de tare se aude!
Azi noapte am dormit cat de cat bine. M-am enervat doar de 2 ori si nu a fost vina Lianei! Ziua stau cu sutien si in sutien pun tampoane. Nu de alta, dar ma mai apuca dusul pe afara si ma trezesc cu 2 pete mariiiiiiii!!!!!!!!!!!!. Noaptea le mai las sa respire. Adica dorm fara nica pe mine. Bonnnnnn. Ei, de vreo 2 nopti fetelor e jale! Pe langa faptul ca ma trezesc pe udatura, cand schimb fata, fac balta! Curge neneeeeeeeeeeee ca la balamuc! Nu ca m-as plange, dar pe cuvantul meu ca e de ras sa ma vedeti cum stau cu servetele sa nu o inec pe Liana. Si mie imi da doctorita completare, ca nu mi-a luat 200 de grame intr-o saptamana!
Azi avand consort acasa, am 2 variante: 1. Sa ma fac momoasa si sa ma duc la servici sa imi duc concediul ( asa, sa crape colegele de invidie, ca la nici o luna de cand am nascut, nu am burtica. Dar le rog eu sa nu se uite la partea dorsala! Asta a ramas) si 2. Sa ma inarmez cu aspiratorul si carpa de sters praful. Voi ce spuneti?
Aoleuuuuuuuu, m-am insirat cat o zi de post!
Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
July, harnica ca de obicei. Asa ca fa-te momoasa si iesi la plimbare.. Si daca te consoleaza ideea ca Jeniffer Lopez are o parte dorsala de numa'-numa'!
Mire, tu si Miki vreti sa ne puneti la ingrasat?
Sa-mi tineti pumnii, dupa-masa merg sa cumpar ghiozdan pt. Dani. Cred ca eu am emotii mai mari ca el, ca el - mititelul, nu stie ce-l asteapta.
fetele, am multa treaba zilele astea.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput