Hauuuuuuuuu hauuuuuuuuuuuuuuuuuu 

,ma-ti inebunit fetelor.Nu am mai mancat o sarma de nu mai stiu cand si chiftele.

Vrem si noi,vrem si noi si mai ales clatite cu branza dulce ,auauuuuuuuuuuuuu o nebunieeeeeeeee

.Cand ajung acasa bag repede o praji la cuptor,ca mi s-a facut o poftaaaa.Cred ca in stilul asta o sa ajung o
hi hi hi ![]()
![]()
![]()
annes
mikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eu vreau numai sarmaleeeeeeeeeeeee si chifteleeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
desertul meu il cedez 
viki, imi mai dai o sarma din portia ta? hai k cedez tiramisu ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Mey fetelor aveti rabdare pana vineri. Sau e musai sa ma apuc acum de ele? ![]()
M-am chatuit cu fratelo pe mess si la final mi-a zis : Sis te pup si ne vedem maine.
de bucurie
Miki
miki!!! M-ai innebunit!!! Chiftelutze, clatite, tiramisu!!!Na , ce pofta imi facusi!!1
Ma duc sa imi fac clatite...![]()
In rest, aceeasi nebunie la spital, Vicky. Dar las ca imi iau concediu si eu pe 7 sept. Abia astept!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
si eu prin zona. careva la barfa?
miki...reintalnire placuta maine! cat stau ai tai?
aaa..ce film vezi? eu ma chinui sa vad ocean thirteen dar n-am reusit inca.
MirelaV
pupicei pe burticei
Mire multzumesc. Abia astept ora 22. Ne-am uitat la serialul nostru preferat CSI ( in seara asta a fost CSI Miami) si la Die hard 4( oops ) E misto, imi place mai mult decat celelalte 3.
EDIT: ai mei stau 2 saptamani
Miki