Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...............eu is; sper ca nu m-ati uitat!!!
Am avut o saptamana groaznica, muuuulta munca , am venit , cel putin in ultimele 3 zile, dupa ora 7.00 seara; deci 12 ore de munca!!!
Azi am fost putin la socri sa ma mai aerisesc un pic!!!
July... si Lianei.
Miki, concediu placut!!!!
Annes, multa sanatate!!! Sa stii ca este de ajuns sa mananci branzeturi ca sa acoperi necesarul de calciu zilnic.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele1
Anne, mii de scuze! Se iarta o mamica adormita?
Mire, multam si saru-mana pentru poze.
Miki, La multi ani, sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa! Si concediu placut. Sa intelegem ca vii in Romanica, sau vine mama la tine?
Missy, la picioare nici eu n-am indraznit, inca. La manute i le tai cate 2 pe zi! Nu sta cuminte mai mult!
Cristina, pup si noi pe tine.
Vicki, ai rezolvat imprimanta?
Fetelor, eu sunt zombi rau! In ritmul asta, pana in noiembrie cand ma duc la munca, o sa fiu la fel de slaba ca asta vara! Nu ca m-as plange, dar nici sa adie vantu peste mine nu mai vreau! Si ma doare asa de rau sufletul cand o vad circindu-se toata de durere! Stiti vreun descantec, vreo vraja sa ii iau eu durerile?
Va pupicesc si o zi frumoasa va doresc!
A, uitam! Cafea vrea cineva?

Mergi la inceput

Neata!!!
July, eu as vrea o cafelutza!!!Am vazut si eu acum noile pozici cu Liana!!! Ce frumusica si ce cuminte e!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

July frumushica foc Liana. Vin ai mei la noi miercuri, adica mama si fratelo.
Multzumesc pt. cafea
Aseara am avut 2 prietene romance la masa si ne-am martinizat un pic

Va doresc o duminica minunata

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io nu-mi revin din starea asta ... io tot dau vina pe vreme. am o saptamana de cand dorm super prost...
azi dimineata la 4 bantuiam
sunt prin zona...nu fac nimik..lenevesc
iulia..sar'na de cafea. scuze pt tel inchis 3 zile...insa s-a descarcat si am refuzat sa il mai incarc
cristina..tu cu ce te lauzi in domeniu relax de week end?
miki, distractie placuta cu ai tai

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mire iubita. ce e cu tine?

Io si soatza m-a intrebat mai devreme Was ist schatz? Ma uit la Tablou de nunta si sunt coplesita de amintiri. Noah explica-i la neamtz de ce-s sensibiloasa

Miki

Mergi la inceput

Mire, ieri am fost la Racari, la socri. In schimb azi am fost la casuta pe care ne-am construit-o langa Popesti- Leordeni sa facem curat. Mai sunt de pus gresia si faianta si in sfarsit , dupa aproape un an , va fi gata!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Neata!
Va servesc o cafeluta matinala. Mire, eu am motive sa bantui prin casa la ora asta, dar tu?
am dormit de la 23 la 2:30, m-am invartit o ora jumate in pat ca masina de spalat, asa ca in cele din urma m-am ridicat din pat si acum imi caut de lucru. bebelasha mea inca se invarte ca puiul la rotisor in mine. ce o fi cu noi, nu stiu.
mai catre ziua asa sar cu niste poze de ieri, cu burtoiul meu. ca-i aparatu in masina, si n-am io atata tupeu in vene sa ies prin curte pana la masina acum.
si as mai scrie sa treaca timpul, dar nu mai stiu ce ca n-am facut nimic palpitant in WE. nu cred ca va intereseaza ca sambata seara a ramas usa la congelator putintel deschisa si ca duminica am inceput-o spaland frigider/congelator etc. vestea buna e ca mi-am recuperat patut, scaun de masina, masa de infasat etc. acum ceva ani am dat tot ca eu nu mai fac alt copil, asa ca acum m-am trezit cerandu-le inapoi. vestea proasta e ca nedesfasurate ocupa mult loc. uitasem de cat spatiu are nevoie un bebe.
gata cu povestile de 2 lei, mai citesc presa si mai fac o incercare de somn. poate - poate reusesc de data asta

o saptamana linistita va doresc

32+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Missy, buna cafeluta.
Nici eu nu-s in toane prea bune. Ieri am fost la niste prieteni in vizita, care au un baietel autist, si m-a ravasit. Doamne Fereste pe toata lumea de asa ceva.
July, Dani a avut colici pana la 4 luni jumate! Nu stiam cand e zi si cand e noapte. Asa ca inteleg perfect ce simti cand o vezi plangand. Solutii nu prea sunt, poti bea tu ceai de chimen si anason (pe nepoata mea a ajutat-o asta, si fetita ei nu a avut colici!), nu pe toti copii-i ajuta Baby Grip sau celelalte soiuri de ceai. Stiu ca dr. imi daduse niste picaturi sa-i pun in biberon (ca nu am alaptat decat 4 sapt, din pacate) dar nu mai tin minte cum se numeau.
Si da, acum imi merge imprimanta!
si sa aveti o saptamana minunata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata la toate fetele.
Eu azi un pic mai binisor.Bineinteles cu venele facute ciur de injectii cu calciu nospa + algocalmin.Doame fetelor ce am tras-o joi,nu va pot spune,am fugit de la servici acasa,dar tot drumul am prin statii de tramvai ,mi-a fost o rusineeeeeeee,dar ce sa-i faci cand iti vine si nu ai cum sa te opresti.In fine am ajuns acasa pe la 11 si am bagat la greu pana la 16.Apoi a venit mama si mi-a bagat o branulica in mana si dai cu detoate in ea.In wek m-am simtit mai bine.Dar tot cu calciu in vene si cu efervecent la servici.
In wek am mai impartit invitatii si cam atat.
Iar azi am o groaza de treaba acasa de facut pe cu , de si si bineinteles la sfarsit binemeritatul .

Asa ca va 'cesc cu drag pe toate si va multumesc din suflet pt.urarile de sanatate.

annes

Mergi la inceput