Bun gasit tuturor! sunt noua in acest forum si va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri
-cat costa fiv,ANALIZELE si TRATAMENTUL la Medsana?
-ce puteti sa-mi spuneti despre Dr. Denisa Protopopescu?
-se plateste in euro sau ron?
Imi doresc din tot sufletul un ingeras in viata mea!
Deoarece suntem bugetari si eu si sotul,trebuie sa facem multe imprumuturi pentru a putea sa ne permitem fertilizarea in vitro.
va rog sa ne ajutati cu aceste raspunsuri!
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI VA DORESC NUMAI BINE ALATURI DE CEI DRAGI!
scrie si pe site la ei, fiv e 6900RON daca e simplu. daca e ICSI costa mai mult. Analizele cred ca poti sa le faci si la alte laboratoare, costa in jur de 1500RON(pentru tine si sot) poate mai mult, poate mai putin depinde de laborator.
Tratamentul iar depinde de medicamentul folosit si de doza care iti va fi recomandata.
Oricum ar fi depasesti 10.000RON.
Tie ti-a recomandat cineva fiv sau vrei sa-l faci tu din proprie initiativa? Stii exact ce probleme ai?
DA,fertilizarea iv mi-a fost recomandata in urma a numeroase tratamente si a doua inseminari,fara reusita din pacate.
In urma cu 6 ani am fost diagnosticata cu endometrioza si de atunci am tot sperat ca o sa avem si noi un BEBE...
mirey bine ai venit la . Gasca de fete ce au nevoie de FIV pentru a putea avea copilasul mult dorit este aici. Te invit sa ni te alaturi. Orice intrebari ai avea poti sa o pui.
Monica
VA ROG SA-MI SCRIETI CE PARERE AVETI DESPRE DR.DENISA PROTOPOPESCU-MEDSANA SI DACA PLATA PT FIV SE FACE IN EURO SAU RON
bine ai venit pe !
ai la dispozitie un subiect dedicat in intregime procedurii FIV: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=103996
am mutat acolo intrebarea ta si te rog ca in continuare sa postezi acolo, fetele te vor indruma.
multumesc pentru intelegere,
Roxana