Unde gasesc un calculatorist de incredere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by dana d

Multumesc pentru preocupare si pentru sfaturi. Totusi ce fac? Unde ma duc, la cine apelez?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Asa cum zicea si Marius, e bine de mers la un centru autorizat , sa nus e mai bage orisicine in el, macar asa daca se strica ceva ai pe cine trage la raspundere, iti dau factura tot, ai ceva la mana.
Daca vrei caut nr de tel al celor de unde mi-am luat pc-ul si au si centru de reparatii.
Ca sa fi sigura pe hardul tau ca nu pierzi datele eu ti-as recomanda unul extern, eu asa am facut ca sa nu ma trezesc ca iara imi pierd toate datele cum am facut in tara de am plans dupa cursurile de la facultate si pozele mele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Maine dimineata plecam in concediu. Cand venim peste o saptamana, ne ocupam de el. Am stat fara el mai mult de o saptamana si am constatat cu surprindere ca se poate trai si fara comp. si internet acasa (noroc ca am la serviciu).
Si eu am un feeling ca e vorba de condensatori. Am sa revin sa va spun ce a fost cand o sa stiu sigur.
Aaa si m-am uitat: placa de baza am schimbat-o in iunie anul trecut si a avut un an garantie, chiar asa?! sa tina numai cat garantia?!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput