Vroiam sa stiu daca are cineva un aparat asemanator, daca este eficient si...pe ce suprafete se poate folosi. Stiu ca a fost la un moment dat promovat la teleshopping dar nu i-am dat mare importanta. Acum caut si sunt interesata de orice aparat care mi-ar usura si mi-ar scurta timpul dedicat smotrului. L-am vazut la Metro, este mai ieftin decat de site http://www.ufesa.ro/catalog.php?sid=96, dar n-am gasit nicaieri mai multe detalii sau pareri.
Merita banii? Sau raman fidela detartantului, degresantului si buretelui clasic?
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
soacra mea, care si-a cumparat de-a lungul timpului toate aparatelele nou aparute, spune ca dispozitivul cu aburi e o porcarie si ca mai bine functioneaza buretele si detergentul spray :)
Eu am un curatator de baza de aburi, dar e gen aspirator. Am curatat mocheta - aproape a scos pete de toner, geamuri, a scos mizeria dintr-o gresie poroasa in cateva minute. Dar aparatul e si de la alt producator si este din gama de produse semiprofesionale.
Multumesc pentru raspunsuri. Vad ca nu este prea popular acest gen de aparat. Dar ma mananca rau si cred ca am sa-l cumpar, sa vedem bugetul pe luna asta, poate pica vreo prima. Daca il iau va spun si voua rezultatele.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Nu toate aparatele sint la fel. Am avut unul foarte bun, parca de la Panasonic si acum avem o porcarioara, nici nu-l folosesc.
Imi place ideea de a curata fara chimicale.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
am si eu unul. e destul de bun, in sensul ca aburii intra in spatiile inguste si iese murdaria; cu toate astea, e destul de incomod si nu il folosesc in mod regulat, ci doar la curateniile f f f temeinice -paste si craciun. in rest, doar daca e musai si obligatoriu :)
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri